111

Анонимен

преди 1 година

болните путинофили с болните си коментари... скръб и мъка!

110

До 132

преди 1 година

Расист !!!

109

Russia

преди 1 година

е държава управлявана от престъпници и фашизоидни джуджаци с психиатрични деформации, нафрашкани с ботокс мутри.

108

Анонимен

преди 1 година

интересно, докато ги отвличаха за органи - нямаше проблем.....

107

Анонимен

преди 1 година

Руските официални лица щели да "превъзпитават децата с любов към Русия". За такива мозъчни заболявания лекарство има, и украинците им дават дозата всеки ден.

106

Анонимен

преди 1 година

Ало мисирките една лъжа повторена сто пъти не я прави истина.

105

монголоиднитеНацисти

преди 1 година

имат нужда от европейска днк.

104

Анонимен

преди 1 година

Може да ще направят децка градина в окопа и ще играят народна топка докато укрите стрелят с хаймарс и пускат леонарди.

103

Случаен минувач

преди 1 година

Всяко дете заминало за Русия е загуба за западната черна транспахтология.

102

и Хага ще пометат

преди 1 година

В Париж се провежда митинг срещу доставките на оръжия за Украйна и за излизането на Франция от НАТО, съобщава кореспондент на РИА Новости. Акцията, наречена "Марш за мир", започна край Люксембургския дворец, където заседава френският Сенат. Става по призива на патриотите. Участниците в демонстрацията ще продължат към Пале Роял. Във Франция казаха, че ще обединят целия свят срещу ЗападаПо предварителни оценки в митинга са участвали няколко хиляди души. Те скандират лозунги: "Бързо напусни НАТО !", "Макрон, не искаме войната ти", "Макрон да се пенсионира, за вот на недоверие!", "Фрак

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако не се знае къде е бащата. Заминава на фронта и се бие с укрите и Русия как ще го намерят за да го питат. Роднини са избягали в СЩ.

100

Анонимен

преди 1 година

ТИЯ АМЕРИКАНЦИ - УБИЙЦИ НА ЦЕЛИ НАРОДИ ВСИЧКО ПРЕПИСВАТ НА НЯКОЙ ДРУГ- АМИ ПРАТЕТЕ БЕЛИТЕ КАСКИ ТАМ ДА ПОМАГАТ- АМА НЕ ВИ СТИСКА- ДА УМИРАТ ЗОМБИРАНИТЕ УКРАЙНЦИ ПЪК КАТО СЕ СВЪРШАТ ИМА БЪЛГАРИ РУМЪНЦИ ПОЛЯЦИ

99

Анонимен

преди 1 година

евакуацията на деца от страна във въоръжен конфликт.Да седят да гърмят ли?

98

Анонимен

преди 1 година

продължават да обработват слепите и глухи българи - МАРЛИН ОЛБРАЙТ-попитана оправданА ли е смърта на половин милион иракски деца причинена от американските санкции отговаря- да оправдано е - е къде бяхте тогава- ООН И ХАГСКИЯ ТРИБУНАЛ -нЯма нищо по гн-ус-но и отв-рати-теилно от краварите - скоро инашите деца ще са мобилизирани - раходен материал на краваршингтон -отворете си очите

97

Българин

преди 1 година

А убиването на деца от украинците в Донбас е акт на милосърдие!Робството е свобода,мирът е война,Кокорчо е мъж,има 60 пола,има дядо Коледа, и ни е донесъл щъркела.И най-важното послание:За ваше добро е.

96

Анонимен

преди 1 година

Украинците пускат нова офанзива. На рашките ще им стане много горещи идните дни и седмици.

95

до окупанта

преди 1 година

Абе другарю, във вашето село още ли не сте чували за Космическата флотилия на Пентагона, та тука ни пробутваш смешки. Аре чепката бе!

94

само да вметна

преди 1 година

Абе Връзвайте се още на този Евреин Укрофашист! Украйна между другото,"Заплашила: държавите които Не и "съдействат" с "оръжие",че щели да си "платят" за това! Чакайте бре УкроФашисти! Уж Просите оръжие,а им казвате Едва ли не,Че са "длъжни" да ви дават? И най важното.Този Евреин говорещ за "Украинските деца" "отвлечени" от Русия,как "пропусна" да вметне,Че това са ДЕЦА,ОТ Рускоговорящи Руснаци,От АНЕКСИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ Русия???!-:) Как му е "убягнал" този Факт???Хитро Муше!!

93

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 98 Напълно разбирам какво става ! Запада, и по-специално, САЩ губят доминацията в целият свят и и в своята предсмъртна агония искат да завлекаът на дъното колкото се може повече държави вкл и организацията ООН !

92

Анонимен

преди 1 година

Като тичат по улиците и няма стари с тях какво ше ги правят трепане ли. Явно че трябва да ги закарат някъде на сигурно но кой ще ги гледа като на война няма бавачки.