11

Герб да спечели!

преди 1 година

Да, ГЕРБ да спечели с голямо мнозинство! Колкото и да ги критикувахме, вече по-трудния начин научихме, че не сме били напълно прави!, защото държавата вървеше определено напред!

10

Българин

преди 1 година

Бойко, изкарвай бързо белия кон и се връщай, че тия измамници-шмекери съсипаха България

9

Евтино

преди 1 година

Вариантите са всички тези крад.ци в Парламента да се държат далече от властта и краденето. На каишката им е най - добре.

8

Сатир

преди 1 година

Много адиот, много нещо е повел Инджов към нищото. До дежурните безпросветници, нещо хубаво да се случи след Боко. Гледайте си портфейлите!

7

Анонимен

преди 1 година

Мафиотите и спекулантите на Мутрата 2 години саботират развитието на Държавата. Зоро им затвориха кранчетата.

6

Така е ..

преди 1 година

Много кратно съм писал че правителство без ГЕРБ не може да има.Няма друга по адекватна партия.ДПС и БСП да не се правят на важи и да се присламчат към ГЕРБ.Спасението е в статуквото.

5

истина е

преди 1 година

Дон боко не влезе ли в затвора и крачка напред няма да мръднем

4

Анонимен

преди 1 година

Кюлчен Чекмеджиев няма да се предаде лесно, нито пък ще даде Гешев. Защото знае добре - падне ли Гешев, цялата Шайка отива при Бай Ставри. За неопределено дълго време.

3

да знаете

преди 1 година

Всичко без участие на Алтън Кюлчан ще е стабилно.

2

Мъдър

преди 1 година

Затваряне на цялото народно събрание и превръщането му в музей. Минимизиране до 100 човека на цялото управление. Включително администрация. Максимум по 5-15 човека на 100 квадратни км. Минимизиране на разходите - спиране на доставки за "наши хора" в който и да е бранш зает от стари кадри които мачкат младите за власт. Вземете ноу-хау от свръх напреднала държава в сянка, Естония, Дания, Сингапур, Южна Корея. Така ще прескочите бавният процес на преход от *** в орангутан. И ставате летящи.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Варианта е само един, всички от досегашните на стълба, цялата рода в затвора и конфискация на всичко до стотинка и на веки имот до последния квадратен сантиметър.