436

ФАШИТАТА ЦАРСКИ

преди 1 година

Чл. 28. Всички детски и младежки игрища, общежития, трапезарии, станове, летовища, учредени по частен и обществен почин, се намират под надзора на организацията "Бранник" и са длъжни да се съобразяват с установената от управата на организацията възпитателна програма, като назначават съответни подготвени ръководители.

435

Анонимен

преди 1 година

Чл. 26. Всяка организация, работеща с младежта, е длъжна да възприеме в програмата си и да проведе начин на работа и занятия, предложени от управата на организацията "Бранник".ЕТО КАКВА Е ВЛАСТТА ПРЕДИ ДЕВЕТИ - МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ ПОСЛЕДВАЛАТА ЯМЛАДЕЖТА НАПЪЛНО СМАЗАНА

434

ФАШАГИТЕ

преди 1 година

Чл. 25. Никой съюз и сдружение нямат право да образуват младежки организации или младежки секции без разрешение на управата на организацията "Бранник". Всички тези организации се контролират от нея.Управителните тела на всички колективни членове, както и на всички други младежки секции при други организации и т.н., се утвърждават от министър-председателя.

433

ФАШИЗЪМ

преди 1 година

ЛУКОВМАРШ - НАШИТЕ БАНДЕРОВЦИ, КОЙ Е ИДОЛА СТРАННА ЛИЧНОСТ ЛУКОВ НЕМСКИ ШПИОНИН.Чл. 23. Нарежданията за дейността на "Бранник" в учебните заведения при различните министерства, издавани от управата на организацията "Бранник", се изпращат от главния ръководител до съответното министерство чрез министър-председателя.

432

БЪЛГАРСКИЯ ФАШИЗЪМ

преди 1 година

Чл. 15. Младежите, които участвуват в организацията "Бранник" и в колективните й членове, имат следните предимства:I. За редовите членове:а) безплатни медицински прегледи и безплатно лекуване на всички вреди и болести, добити през време на членуването в организацията;б) вписването на редовното членуване във всички видове учебни и др. свидетелства;в) предпочитане при назначение на държавна, общинска и обществена служба;г) предпочитане при получаване на държавни, общински и обществени стипендии.

431

Спасов

преди 1 година

Йончева казва реално че никой не е печелил срещу ядрената сила САЩ. А Русия не е ядрена сила, а полумъртва държава със затихващи функции.

430

Виц

преди 1 година

Еврадепутатката лена п.л.Ю.е по еврозаплатата си!

429

Ленчеее

преди 1 година

Войната е средство на Слабият!

428

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 447 Майката на съсе-ла има набито комунистическо око. Веднага я видя що за стока е и я натири.

427

Мдааа

преди 1 година

"За да не бъдеш ***, Ленче не трябва да си такъв. Шегите и остроумията са привилегия за великите умове. Не се прави на шут, ако нямаш достатъчно ум за това." Дон Кихот, Мигел де Сервантес

426

Безпартиино сираче .

преди 1 година

Елена иска да каже Зеленски да отстъпи петте украински области на Путин ,само мир да има. И нашия Радев казва същото. Само че не става така. Трябва да се постъпи като Сталин едно време с нашествениците.Капитулация и репарации.

425

Анонимен

преди 1 година

Говорят си за друго!!!! 500 млн евро за 155 мм снаряди. Набелязали 51 производителя в 15 държави членки за производство на 155 мм снаряди. Какво толкова важно за ЕС има в производството на 155 мм снаряди. Снарядите едва ли са това, което ни говорят, предвид че "същото време трябва да се привлече и частно финансиране, включително от банки". А пък заглавието е "Никой не е спечелил война срещу огромна ядрена сила".

424

Анонимен

преди 1 година

Аз Ленчето не я чета. Само заглавията защото нямам сили.То бива бива ...ама повечето от нас веднага могат да изброят няколко войни на ядрени държави.Една от тях е 79г.Китай бе насметен от Виетнам.Ленче,Ленчее....

423

Анонимен

преди 1 година

До г-н Перчиков, А надявате ли се, че наистина някой ще ви помогне във вашия случай? НАТО има подобни случаи за справка. Попитайте Гърция.

422

рускиня Йончева

преди 1 година

Руснакът иска ли война? не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. Попитай храбрите момчета, които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа мирна там развяват. Литовец питай и поляк за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как войникът руски в руски танк из Будапеща мирно гази от тях мира за да опази. Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как мирно руска

421

Перчиков

преди 1 година

По логиката на родните червени таракани, ако утре Турция ни нападне, никой не трябва да ни помага за да ни првеземат на бързо и да свърши по бързо войната.

420

Берекетов

преди 1 година

Ама еленооо съселчето къв е руско говорящ украинец ли, или укроговорящ ***?

419

Анонимен

преди 1 година

Туй караконжалу навремето са гушкаше със съсела-хи хи хи

418

Анонимен

преди 1 година

"Ще се бием до последния украинец" - Бай Бай Дан

417

ЕмИл Иванов

преди 1 година

Думите ти са фалшиви точно като тьй наречените ти репортажи от "горещи места".Еврото и Брюксел е твоето верую и още много евро.За славата забрави,тя отдавна е химера за теб.Най добре е да се згушош ниско под на ката на съвета и да трайкаш.Нали?!Срам ме е че преди години те поканих на изложбата ми за Косово.Сьжелявам!