456

И още веднъж :

преди 1 година

Никой не може да спечели война срещу ядрена сила!Който твърди обратното е или глу-пak или лъжец!

455

Grom

преди 1 година

Справка Афганистан - 2 пъти на практика. Срещу СССР и САЩ.

454

Grom

преди 1 година

Никой не е водил война срещу ядрена сила. Но и на ядрената сила не може да й се отстъпва, само защото е ядрена диктатура. Никой не е спечелил и сам война срещу 20 държави.Войната на Путин в Украйна напомня много на Кримската война и Първата световна война.

453

Анонимен

преди 1 година

ЕС все повече се превръща в съюз на войната. ЕС влиза във войната без да я обявява. България и осем държави от Източна Европа бяха определени от президента на САЩ Джо Байдън за държави на предната отбранителна линия. Трябва ясно да се отговори Европа във война ли е вече? Ще изпращаме ли жива сила нашите братя, синове, съпрузи на фронта? Това заяви в интервю за БНР Елена Йончева, евродепутат от групата на социалистите и демократите.

452

Паню Баирски

преди 1 година

Елена Йончева не се различава по нищо от всички дървени комунисти. Като толкова искаш мир (аз не зная някой да не иска), отиди в Москва и преговаряй с жалкия терорист и убиец Путин! Всички комунисти като Елена Йончева са демагози и само знаят да говорят простотии. Как да и обясним на тая кака, че с терористи не се преговаря - те разбират само от бой по главата!

451

Анонимен

преди 1 година

Време е Ленка да си замине за Русня без право на завръщане. Нека си живее в ядрената сила с външен ***.

450

Анонимен

преди 1 година

В обратен ред: Американците, руснаците, китайците, французите. Май от големите ядрени сили само британците не са губили война. Макар , че те бяха плътно до американците , та 2021 Кабул и на тях може да се пише

449

Анонимен

преди 1 година

Това женско повръщане откъде избликна!? А сащ от талибаните?

448

тази руска курва

преди 1 година

когато и да и разцепиш манерката с права лопата е все късно.

447

Когато и да убиеш

преди 1 година

руски агресор или русофил е все късно.

446

елен0 долна курво

преди 1 година

pleaseGoFuckYourself, както братята американци биха се изразили.

445

Анонимен

преди 1 година

Тя не беше ли там. Сигурно е видяла повече от някои наши генерали

444

Махмуд Афганистанеца

преди 1 година

Спечелих две войни срещу двете най-мощни ядрени сили! Найс, а-а-а!

443

Bg izmet

преди 1 година

РУСКАТА МЬСТИЯ ЗАПЛАШВА САС ЯДРЕНО ОРЬЖИЕ...ДОСУЩ КАТО УЧИТЕЛИТЕ СИ...КЬОРАВИ ОЛИГАРСИ.

442

Анонимен

преди 1 година

Всички единни срещу руските фашисти. Елена Йончева е руски агент.Сега войната ги принуди да излязат зорлем на светло.

441

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА

преди 1 година

2020.... ТАЗИ БЕШЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА..... ИСКАШЕ ДА ЧЕГЪРТА БОЙКО И ГЕРБ/СДС......... ЕДНА ОТ КРЪГА ОКОЛО КИРЧЕ, КОКОРЧЕ И КОПЕЙКА........

440

запознат

преди 1 година

ли е или украиннец! Имаше интерес между тези два, така близки народа, да се създаде конфронтация и виждаме, че тези, които имаха интерес от това, резлизираха целите си! Не мисля обаче, че е уместно за създалата се конфронтация между руснаци и украинци, да се обвиняват само руснаците, особено като се имат предвид "цветущите" викове отстрана на протестиращите на "Майдана" по отношение на руснаците и Русия като цяло! Няма как да не отчетем също и събитията в профсъюзния дом в Одеса!

439

запознат

преди 1 година

До Перчиков,Между Турция и България има много по-големи и фунадаментални различия, отколкото между Русия и Украйна! Реално погледнато между Русия и Украйна няма нито езикова бариера, нито религиозни различия между преобладаващата част от населението в двете страни, а дори и е много трудно да различиш обикновен руснак от обикновен украинец! Има достатъчно видеа в нета, в които разни хора говорят на руски, но чак когато споменат географски субекти, чак тогава разбираш този, който говори руснак...

438

Тая руска или

преди 1 година

украинска семка беше?Лъжата и фейк новините са и второто аз.Направи скъпи репортажи за пиратите,които не интересуваха никого у нас,те я задържаха за откуп,парите бяха платени чрез френските специални служби,а осчетоводени като "външна продукция" на БНТ(РУ на БА?).ББ осветли плащането,а след това бе осъден от Йончева за клевета(парите ги няма,тя е освободена,но няма квитанция от пиратите и съдът реши в нейна полза).Злобно женище,човек на чужди НПО,за Инстанбулската конвенция.Не и вярвам за нищо.

437

дива царска диктатур

преди 1 година

ГЛАВА V. Наказателни разпореждания.Чл. 41. Който по какъвто и да било начин пречи на дейността на организацията "Бранник" се наказва с глоба от 100 до 3000 лева.Чл. 42. Който при задължителност на членуване без законни причини се отклони от дружините на "Бранник" или на някои от колективните му членове се наказва с глоба от 100 до 1000 лева.