171

препоръчвам

преди 1 година

Спрете да плащате издръжка на украйнските вдовици! Така ще ги накарате да работят!

170

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Това което не ви го казвт, е факта, че има извънредна вноска към бюджета на ЕС във връзка с подпомагането на украйна! Затова и дефицита стана 7-8 %!

169

Подкрепям

преди 1 година

До Елементарно Велкова: Бацето раздаде милиарди на мафиоти с обещанието да ви построят магистрали! Половината бяха прехвърлени в офшорки в строящия се град на мечтите в Доминиканската република! От втора половина от парите само половината бяха превърнати в асфалт, а останалото се използваше за строежи на жилищни сгради в София и по морето!

168

Елементарно Велкова

преди 1 година

Държавата трябва да се отегли от всички инвестиционни проекти и да ги даде на концесия! Това магистрали, тунели, централи всичко трябва да се прави с частни инвестиции! Частника ще си следи качеството и няма да има тези кражби от магистралите! А българина трябва да свиква да си плаща за ползване на качествени пътища! Защото това е в негов интерес!

167

До Анонимен 179

преди 1 година

До Анонимен 179 - е те общо взето това предложиха. Резултатът - тези, които взимат помощи, дотации, отстъпки от данъци (които всъщност са за сметка на клиента/хората, но така прибират повече печалба) заплашиха със стачки, ако им вземат хранилката. Държавата да си се оправя, но на тях да осигурява задължително папането! Реват за помощи и няма проблем, че не е "пазарен" механизъм, но мерки против спекулата са "непазарни" :D A партиите, дето даваха НАШИТЕ пари, без да мислят, ревнаха "лъжаат"

166

Не-Български партии

преди 1 година

Служебното правителство казва и доказва с факти, че: 1. Държавата има пари в момента 2. Ако изпълним гласуваните от парламента и ВАЛИДНИ в момента "мерки", следват кофти последици 3. Има начин да се избегне и всико да е наред 4. Предлагат тези начини-мерки докарващи дефицита (дългът, който трябва да изтеглим, за да покрием разходите, за които нямаме пари) до 3% от БВП - неприятно, но ще сме в търпими рамки. Т.е. Служебното си свърши работата, а партиите си направиха кампания и лъжат на поразия

165

Анонимен

преди 1 година

Да спрат с преференциите за бизнеса, да съкратят излишните социални разходи за разни мързеливци и да събират данъците. Тогава няма да сме на червено.

164

Медии на амбразурата

преди 1 година

Чест прави на Служебното правителство, че каза истината, каквато е. Фактите винаги са просто факти - не добри или лоши. Спрямо нашите очаквания и цели ги оценяваме така. Много по-добре да знаем истината, макар да ни боли от нея, отколкото да живеем с красива лъжа - балон, който ще ни гръмне в лицето. Партиите скочиха като ужилени, медиите скочиха на амбразурата да ги бранят. А хората просто казаха истината на народа и му предложиха избор. Като дойдат партиите в НС, ще се види кой мисли за PR.

163

Анонимен

преди 1 година

Тези които са чели доклада знаят, че никъде в него не се споменава думата "фалит". Казва се, че сме на червено, което си е самата истина. За фалит разтръбиха псевдо-медиите, чиято цел винаги е била да стресират хората.

162

сербезова

преди 1 година

Когато казах истината , че намаляват лекарствата в аптеките, ме арестуваха и подведоха под наказателна отговорност. А когато Финансовия министър лъже и всява паника,която ще ни струва пари--- отказ на чуждистранни инвеститори, по високи заеми, паника сред българите--- какво направи Гешев----НИЩО. Гешев, Радев, Боко,Копейкин с Нинова и Доган заедно в труд и в бой.

161

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, аз обърнах в канадски долари, друга валута нямаха. Не че имам много пари на сметка ама доларите са супер на пипане :-)))

160

До 171

преди 1 година

Ти си дрънкай, те така ни успокояваха когато настана голямата девалвация, хората нямаха пари да си купят храна. Аз си обърнах спестяванията в долари и евро докато още продаваха банките. Айде кажи като са толкова добре нещата защо банките отказват да продават валута а чендж бюрата, които още продават са сложили марж като за световно а?

159

Курса Лев-Марка/Евро

преди 1 година

Нашият златен резерв е в Лондон, Милен Велчев го изнесе! Защо!!!

158

Курса Лев-Марка/Евро

преди 1 година

В БНБ има 30Милиарда за поддържане на ВБорд, Златен Резерв и Валутен резерв около 15 Милиарда(преди обслужване на дълга) и да се говори за Фалит на държавата е СМЕШНО. Какво да кажат горките държави в Еврозоната където над 60 процента от тях са с ДЕФИЦИТ над 100% от Брутния вътрешен продукт а Централната Европейска Банка и Националните банки ПЕЧАТАХА КАТО ЛУДИ ЕВРО БЕЗ ПОКРИТИЕ за да обслужат Ковид,Войната и скъпите Ресурси!Баламосват! Дори Лева е ПОДЦЕНЕН като вързан от 1998г. за МАРКАТА с 25%!

157

ОФчо

преди 1 година

Абе то и "Титаник" уж беше непотопяем ама взе, че потъна!!! А, ние дори не сме кораб, а Гемия! -)))))

156

Анонимен

преди 1 година

Ами,да вземе булгарраята да си спомни историята с КТБ,как величаеха стабилността и какъв възторг се изсипа и награди върху нея,и само има няма половин година след това ,банката се сгромоляса и оФФФците пиха по една студена война!Е,същото е и сега.Ако имате познати из банките питайте ги,дали някъде няма бясно теглене на пари - това е най-сигурния сигнал за бъдещия катастрофален фалит!!!Теглят левове,веднага ги превръщат в евро,след което ще връщат обезценени левове!

155

Никола Стефанов

преди 1 година

Опитва се нещо да замазва тази лелка, но е толкова очевидно, че си е за смях.

154

Бай Дрън

преди 1 година

Цялото правителство е една голяма излагация...като петорното преди него.

153

090

преди 1 година

До Анонимен_____ тая да намали храната, че...

152

Анонимен

преди 1 година

Тази да подава оставка! Вчера всяваше п а н.ика, днес говори друго.