191

Анонимен

преди 1 година

Лена +Петков =шарлатанство

190

Коко

преди 1 година

Тьотка с видн на вкисната сельодка, кисела като руска водка. Създадена да разтрива с тез ръчища, а финансите убива.

189

ЬЬЬ

преди 1 година

Крайно време е МФ да има нов министър,първият доклад на велкова е недопустим и вся паника и несигурност сред българите.Той е в услуга на путин и нейната смяна е задължителна.Не трябва да се подценява и "заслугата" на радев за всичко това и изобщо за състоянието на България в момента.Неговата оставка трябва да е задача номер 1 на 49 НС. Цялата вина за хаоса в държавата се носи от него,от вдигнатия юмрук и призива му "да се гласува за партиите на протеста".Те,вкупом, закопаха държавата.Импийчмънт!

188

В

преди 1 година

една друга статия пишеше друго, ама можеш ли да ги разбереш тия фурнаджийски лопати...

187

АНОНИМЕН

преди 1 година

Мяза ми на майстор-готвач в мин. на финансите !

186

Анонимен

преди 1 година

Идва финансовата балтия, по-скъпо парно и горива защото се канят да пипат акциза както и в момента в който им се спрат помощите за тока на бизнеса с готвят да умножат цените по 2, честита промяна и още не сте видяли всичко което се задава.

185

Анонимен

преди 1 година

Купихте ли си вече евро и доларе? Не? Вече сте закъснели. Вчера некъв разправяше по телевизията - нема страшно, имаме валутни резерви, дори сега всички да отидат и да си обърнат парите в евро ще имаме пари за всички. Дааааа, ама неееее. Вчера банките не продаваха валута, само купуваха. Така че който купил - купил, другите да си купят по едно шише с минерална вода да пият, докато още има по магазините.

184

ПЕШЕВ

преди 1 година

НИе вече разбрахме и знаем колко струваш :)))

183

ЗА ВСИЧКИ

преди 1 година

КОИТО СА НА ДЪРЖАВНА РАБОТА И ПЕНСИЯ ДА БЪДАТ СЪКРАТЕНИ-ТОВА СА ОГРОМНИ РАЗХОДИ КОЙТО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ

182

СТИГА

преди 1 година

ВЪН ОТ МИНИСТЕРСТВОТО-НАБИВАЙ БАЙРА ЗА СЕЛО

181

скрий се

преди 1 година

дебела, грозна, глуповата и послушна......МВФ има лоша прогноза, но.....както сама сочи тази тъпка в доклада-- събираемостта е големия проблем. От нас, народа са събрани с 26 процента повече приходи, а от големи данъкоплатци-- с 20 поцента по малко. Сега разбрахте ли всички? Когато беше Петков на власт - за 6 месеца само - данъците се събираха от големи фирми, затова и го свалиха и сега отново тиквената методика---събираме от народа, опрощаваме на големи длъжници и получаваме комисионни.

180

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

А отначало имаше. Само страх насаждате в и без това стресирания НАРОД.

179

Анонимен

преди 1 година

Втората по големина банка в Швейцария фалира.

178

Анонимен

преди 1 година

Днес всички се изредиха да повтарят че нямало риск от фалит и сичко в 6. Това ме убеждава че има огромен риск у сме мноооого зле.

177

21 cm

преди 1 година

Тлъста Гербеска калинка, плашеща народа и тикайки го да гласува за Герб.Банкянския Винету - при Бай Ставри !!!

176

20 cm

преди 1 година

Taя cвиня maйка трябва да бъде съдена за всяване на паника и за лъжи.Сега Бай Иван ще си изтегли парите и ще срутят бамките.Отделно, натяква, гласувайте за нас, иначе ще фалираме !Пълен рaзстрел за 240-те и правителство !!!

175

?!

преди 1 година

Това не е министър, а кукла на конци...

174

запознат

преди 1 година

До Анонимен: Ще плащаш ако ползваш! Ако не щеш да плащаш ще ползваш алтернативни пътища! Имаш избор! Така е на запад и хората са доволни!

173

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

До Анонимен: Ти и сега му плащаш чрез корупция и некачествено строителство! Сами виж държавните ти магистрали в какво състояние са! Да не говорим за ремонтите на тунелите траещи години! Ако това е частно, нямаше да е така! верно е, че ще си плащаме, но за качествени пътища и работещи тунели! А сега плащаме освен ремонта и ремонта на ремонта!

172

Анонимен

преди 1 година

До Елементарно ВелковаИ защо, после да му плащаме на частника цял живот такси, а?