20

Путлер ще свърши

преди 1 година

точно, като Саддам Хюсеин...

19

Да напомня:

преди 1 година

....на съвестта на "загрижените за съдбата на иракския народ" е записана стойност от над 1 000 000 цивилни жертви на войната и нейните последици+ ИДИЛ, която вършее вече второ десетилетие в района и ЕС. Просто факти, нищо лично!

18

ПроСоТо

преди 1 година

". Саддам беше екзекутиран през декември 2006 г. за престъпления срещу иракския народ."...?!?!..Айде признайте:-Има ли по-голяма наглост ?..АГРЕСОРЪТ,който нахлу в Ирак за да заграби петрола му,се "ЗАГРИЖИЛ" за горкия иракски народ и за това ликвидирал лидера му?!...Е нема да престанат да ни мислят забалъци краварите!..

17

Abu Darda

преди 1 година

70-те може да в било така, но Исляма се завърна с пълна сила навсякъде. Както казва Пророка: Тази религия се появи странно, и ще се върне към това да бъде странна (за останалите), та попътен вятър на странниците.

16

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасивите нещо се праят на ударени а ?

15

Анонимен

преди 1 година

Айде сега полуумния Джордж Буш - младши и Бараката на Обамата и останалите "лидери" на "свободния свят" пред МНС и на въжиту...Нали по цел ден врещите бе че требе да се наказват военнопрестъпниците...

14

Бай медю дьо ганьофф

преди 1 година

И Садам и салам и Осама , дори и аз знам истината за мюмюн завещана ни от самия педофил мемет - бий родата да те уважават, ислям(подчинение) ! Спреш ли да ги риташ ще ти прегризат гърлото кучетата на алахата !

13

Анонимен

преди 1 година

В Интернет има снимки от Афганистан и Иран от миналия век. Като видиш жените на снимките по улиците ще си помислиш че това са фотографии снимани в Париж. Няма бурки, няма забрадки.

12

Анонимен

преди 1 година

Саддам беше социалист. Няма как да харесва Осама. Арабския социализъм не отрича Религията - Исляма / Християнството (има араби християни) Ливан например е наполовина християнска арабска република. Арабския социализъм е против намесата на религията в държавните дела. В социалистическа арабска Сирия една жена може да се разкарва с къса пола или с бурка на улицата. Не е като в Иран. В социалистически арабски страни няма официална религия. Държавата е светска.

11

Анонимен

преди 1 година

СЩ са военни престъпници защото обесиха Садам който е военопленик.

10

Анонимен

преди 1 година

Хайде да си кажем истината,Кадафи,Саддам ги убихaa защото искаха махнат доларчето за плащане на петрол.

9

Анонимен

преди 1 година

Айде Путин, Саддам те чака

8

Мюсюлманин

преди 1 година

Само абсолютен лаик в Исляма може да повярва, че Саддам има общо с Бин Ладин. Саддам е от партия Баас, т.е. арабско-социалистическо възраждане. Това е движение, основано от французин и бащата на Башар Есад в Сирия, което е за секуларизъм. Саддам не му еня за исляма на младини, а Ирак е модерен, жените са ходили като тези у нас. Бин Ладин е уахабит. Той е имал всичко на света, но избира джихада и борбата за халифат. Да ги навържеш двамата трябва да си луд. Но това беше предтекст да оберат Ирак.

7

Помнещ

преди 1 година

Какво е казвал покойният Садам Хюсеин, законен президент на Ирак,няма никакво значение вече! По важна е истината днес! Защо тогава Америка,излъга цял свят? Защо ни подлъга,че Ирак има " биологично оръжие" което смята да използва? Американците прекрасно знаеха,че освен петрол,друго няма да намерят! Или май това беше целта? Ирак продаваше петрол,колкото си поиска,на когото си поиска и на каквито си цени поиска! Америка в него момент,трябваше да " регулира" пазара! Защо унищожиха Ирак Американците?

6

Анонимен

преди 1 година

Тоест Щатите си признават, че са извършили военно престъпление.

5

Анонимен

преди 1 година

Сега САЩ погледна със свеж поглед как да доразсипе източна Европа.

4

Бай медю дьо ганьофф

преди 1 година

Това е истина ! Всеки Мюмюн най - много се страхува от брат си и съсед Мюмюн понеже знае какъв подъл слабак е съседът му, също като него ! Единственото което на знае е кога точно ще му забие нож в гърба!

3

Анонимен

преди 1 година

После САЩ съсипаха и Украйна.

2

Анонимен

преди 1 година

САЩ съсипаха Ирак, после унищожила Либия, после и Сирия, но за това не се пише нито дума в тази медия нали ? Само Путин е най-злият, САЩ са света вода ненапита.

1

Анонимен

преди 1 година

А също и на мъж с брада като на наркомана!