60

Анонимен

преди 1 година

ирак нападна кувейт и сложи началото на "войната в залива", толкова ли сте късопаметни!

59

11

преди 1 година

Разговарял с него седем месеца, а пък го заловили седмици по-рано. Врели-некипели, мисирска му работа...

58

Любопитко

преди 1 година

Къде избиват почти цялото местно население, къде робството е водеща сила за развитие на икономиката, коя страна единствена използва най-страшното оръжие за масово унижожение срещу мирно население? За един приятел питам.

57

Факт

преди 1 година

Как няма да ги мрази, Алкайда са робжа на щатите.Сасипаха една просперираща даръжава със терористични групи финансирани изцяло от тях и взеха властта.Колко Българи работеха там и изкарваха прехрана и то доволно.Окрадаха каквото можаха и си тръгнаха.Ирак свърши като държава.По същият начин се процедира в Украйна, Сърбия, Тайван която е част от Китай и си е чисто Китайска а скоро и в Македония.само децата от детската градина не са наясно.

56

Анонимен

преди 1 година

А сега съда в Хага, няма ли да обяви буш като военнопрестъпник..

55

Анонимен

преди 1 година

Какво се пресетихте за Садам? Кокалите му изгниха на човека, багдатския музей американците го разграбиха, а иракския народ бял ден няма да види повече.

54

християнин

преди 1 година

Сега убедихте ли се,че американците пряко съдействаха за да блиекне ислямския фундаментализъм.Едно общество,тежко изостанало,невежо в огромната си част,мързеливо/заради наличие петрола/,чийто живот е от това как да седнеш и да ядеш с ръце,до това какви духовни ценности да изградиш,е кодифицирано от един сбирщайн мисли в книга,какво очаквате?Където са се набъркали американците,винаги е ставало голяма беда.

53

КаскетЯ

преди 1 година

Садам също казва, още повече не вярвайте на жужак на двойни токчета!

52

Анонимен

преди 1 година

Нали Садам беше лош как така сега решиха да му използват името? Егати жалкарите.

51

Анонимен

преди 1 година

Демократите от САЩ намериха ли оръжия за масово унищожение в Ирак? А в Сирия? Либия? Афганистан?Вероятно Путин е виновен, че САЩ съсипаха половината свят!

50

Анонимен

преди 1 година

Садам беше пич!

49

Анонимен

преди 1 година

Янките защо го убиха, за да разграбят страната му, само се чудя тези пълчища бежанци на тази малка възраст от къде имат тези хиляди евро за трафикантите и защо не ги приемат в САЩ, нали те ги докараха до тук. Да отворят вратите си за изстрадалите хора, нали на приказки са по по най.

48

Анонимен

преди 1 година

Следва Путин. Саддам беше диктатор. Кадафи беше диктатор. Путин е диктатор.

47

Демокрация

преди 1 година

по хамерикански - добро-зорно и с демократични бомбардировки в защита на атлантическите ценности,каквото и да значи това...

46

стига бе

преди 1 година

Съсипването на една страна, убиването на лидера и плюс милион жители ни се поднася като приказка за лека нощ. А нещо за отговорност, за наказания, за санкции към САЩ, които извършиха това? Пък да беше само Ирак. А сега обвинят Русия?! Макар тя да защитава руснаците в Украйна?? Колко американци бяха заплашени в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Югославия...

45

анонимен64264

преди 1 година

в края на крайщата се оказа,че така наречените оръжия за масово унищожение ги няма там а сащ си измислиха повод за война,те винаги така правят ,гнусните и омразни янки,защо ли всички ги мразят,май само нашите *** ги обичат много,долни ***

44

Съюзник на САЩ-бушон

преди 1 година

Саддам Хюсеин и Осама Бен Ладен. Двама измамени и курбанясани бивши съюзници на САЩ.

43

Анонимен

преди 1 година

Демерджиев да каже....Муа ха ха. Той е обявил война на бежанците напускащи опустошените от САЩ територии. Бог да не дава българите да бягат така, да ги затварят в ковчези, за да оцелеят....

42

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли, как американците си плетат кошницата и защо са всички тези бежанци. Време е хората да започнат да мислят и да осъзнаят, че всички злини идват отвъд океана. Както са изтребени индианците, така ще опоскат и Европа и всичко скрито зад прекрасни думи. След толкова години демокрация, къде е прекрасния живот, само съсипване на всичко и 4-5% добре живеещи. Измъкнаха умовете да служат на тях и тук никакво развитие на нищо. Децата ви взеха.

41

Анонимен

преди 1 година

Историята доказа, че САЩ са лъжци и хулигани - агресори и убийци. ПП. Осмата умря от бъбречна криза в планините Бора Бора зимата на 2092 година.