145

Анонимен

преди 1 година

Скрий се бе,Лойко,противно мутро

144

Анонимен

преди 1 година

ППДБQ+ и БОКО ще се коалират, за да ни натикат във войната. Това, което в момента се говори няма никакво значение. Всяко чудо за три дни - обикновения човек не помни какво е ял вчера. :) След изборите тези хубавци ще се коалират по задание на Козяк. Целта е описана в първото изречение :)

143

Анонимен

преди 1 година

Взехте му държавата. Той ще ви вземе парите.

142

Анонимен

преди 1 година

Изборите не са почнали, а тия вече взеха да раздават команди и претенции...

141

Анонимен

преди 1 година

Страната беше и е яко корумпирана и неподготвена за световната икономическа криза предизвикана от ковид и войната, а това че ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане свалиха правителството, когато имаха мнозинство в парламента и можеха да гласуват без да са официални управляващи, каквото си решат, доказва още веднъж, че цялата ни политическа криза е заради лакомията на горните 4.

140

Петров

преди 1 година

язе нема да дадем да ми земат чекемеджето со еврата, ***, заяви уверено лидера Борисов

139

Анализатор

преди 1 година

Борисов:От 2 години ГЕРБ не са управлението по никакъв начин- то е ясно че не сте в Управлението от 2 години--кажете за 12 години управление какво направихте или колко успяхте да присвоите законно- щото Магнитски ще се Допълва с още Някой.

138

САТАНА

преди 1 година

Бърбуй,магнитски ти диша във врата, трябва ти властта за имунитет и далавери...

137

Убо ама2

преди 1 година

А ПП само продължиха Твойта политика. С кво си по-различен от тях и БСП-у.Плаче ми се, като знам какво ни чака от външни сили. Оправданието ви, че ЕС и други, не разрешавали? Тогава за какво се тикате във властта? Ако ЕС ви каже, скачайте от Аспаруховия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО -СДС, ДБ, ПП, ГЕРБ, БВ БСП, ще скочите ли? Увеличихте си ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ. Столевките хвърчат, щом средната класа започна да си брои парите в магазините, НЕ Е ДОБРЕ! Гледайте интервюто на проф. Янев с Карбовски, ще ви се доплаче

136

Убо ама

преди 1 година

23 милиарда по твое вре разходи за 12 г. заеми, та чак фалира КТБ. гореше в ТЕЦ-овете на Италия работите и ни тРовеШ?е, та чак се разчу за внос на медицински "работи" от Африка. Ти закри Белене и ЮП, нефтопровод. Твойте хора нарязаха тръбите на НСистеми-земеделие. Ти и БСП увеличихте ненужните и скъпи фото, перки, ВЕИ-та. Ти ни вкара в еврочакалня, и започна инфлацията. подписа закриване ТЕЦ-ове. КЕВР изчезва, отиваме на борса.. 30 г. РАЗРУХА! НЕ СТАВАТЕ, нито БСП, СДС, ДБ, ПП, БВ, ГЕРБ, НИКОЙ

135

Анонимен

преди 1 година

Ех, излиза че тази Промяна била нещо сатанинско, няма и година прекарани на власт, и гледай каква катастрофа причиниха на държавата! Да се чуди човек, когато промяната я нямаше, защо хората излизаха 2 год. на протести срещу перфектното управление на ГЕРБ и скандираха -мутри, вън! Те сигурно са протестирали срещу ПП, подозирайки какви поразии ще направят, преди още да са били избрани!

134

э

преди 1 година

Вече не знам,колко трябва да е умствено осакатен човек,за да гласува за греберастката крадлива и.зм.ет.?По статистика,са откраднали около 100 млд. лв. през управлението.Вече всичко излиза пред очите ни.Много от тях трябва да бъдат арестувани,и вкарани в затвора за 20 г.Няма друго решение.А,онзи ***-"Поли",е ходил на обиколка по кметовете на Кресна,Струмяни и други райони на областта,за да моли за гласове на сина си.Симитличани,дали ще гласувате за един неграмотен и сричащ човек?

133

Пепо

преди 1 година

Начело на държавата и зад Бойко са хора които създадоха Ружа Игнатова и нейната пирамида и след това я убиха на яхта за да не може да говори! Възможно ли е Бойко да бъде използван и убит? Познайте от три пъти.

132

Пепо

преди 1 година

Бойко ще се прави на спасител и затова измисля криза. Не България загива ами Бойко загива. Но той мисли "държавата това съм аз!" Бойко яде много пръжки с лук и може да получи инфаркт като Мишо Бирата.

131

todor

преди 1 година

Каде е БСП,там и тоя циркаджия му е мястото,щото ви ярави на оная ,,*** овца!!!

130

Име

преди 1 година

Какъв интригант, аз нямам думи, държавата беше на мафията допреди няколко години, той говори - да се стегнем, братя на оръжие. Не се осъзнава, че трябва да има резултат от нещо, а то - нищо - последни в Европа.

129

Анонимен

преди 1 година

Toя е напълено неадекватен... тук трябва да се намесят специалистите!!

128

Анонимен

преди 1 година

Един board го пазя за вас.

127

Джоре DOS

преди 1 година

Барба Ганьос не спря да се излага като кифладжия ,повтаряйки до припадък ПП та ПП , с тайната ( и не толкова тайна) надежда някай да забрави за 13 - годишните му поразии и да отложи посещението му при бай Ставри ! И ето - резултата е налице : Фалитът тропа на вратата ! Един предизвестен и подговен с гигантско крадене фалит, който ПП просто отложиха за малкото време , за което бяха оставени да управляват ...

126

Ристо

преди 1 година

ПъПърите разказаха играта на държавата с некадърността си! Още един мандат и борда отива на кино и ще повторим 1997ма!