17

Анонимен

преди 1 година

Спасението от капитализма, е социализмът и комунизмът. Европейският социалистически съюз се срещна с империализма и капитализма на Путин и Русия.

16

ПП Киро

преди 1 година

В ЕС от одавна цената не ел енергията е фиксирана спрямо цената на газа.... ходи разбери защо!!! Абсолютен носенс, ама нали сме демократи, добрите сили, умните и красивите!!!! Та в Макрония където 6 процента от електичеството произлиза от газ и нафта цените фръкнаха до такава степен че заводи спряха производсто, а хлебарите масово получиха сметки х8. За битовия потребител цената е +15 процента, но държавата доплаща разликата. Пладнешки обир, това е ЕС!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Последният абзац казва всичко. ЕК налага ... БГ отлага. Чувство за обективно определяне на цените. Ще имате усещането, че всичко е законно и обективно когато излезете на свободния пазар. На практика обаче, ще знаете месеци напред каква ще е цената на тока и така, неусетно почти, ще достигнете до 11-те процента ограничение в потреблението, поради факта, че цената ще ви идва твърде висока. Но пък ще си знаете бе!

14

Владо

преди 1 година

Българските домакинства са на фиксирани цени на тока. Обаче ЕС искаше да минат на борсови. Сега нещо ЕС(ССР) дава на заден. Защо ли?

13

Анонимен

преди 1 година

До Ясновидец Ха-ха!!!! Това не се знае защита ли е или бетониран грабеж. Срещу поевтиняването на тока, поради поевтиняването на природния газ на международните пазари. Нали такава им беше баснята, дето ни я разказват вече десетина години?

12

Ясновидец

преди 1 година

Помоооооооощ ! Искат да ни защитават !!!! Това е знак за нашето доунищожение!!

11

asfsadf

преди 1 година

На първо време идеята е добра, но след масовото навлизане на фотоволтаиците и батериите, цените през деня ще паднат (а цената на вечерният пик ще скочи), при което среднопретеглената цена (не средноаритметичната) ще падне. Резултат: Клиент е сключил д-р с фикс цена за 300 лв./МВтч, а среднопретеглената цена излиза 250 лв. - Ефект : хурката. Съвет : тези д-ри трябва да се сключват през края на Март, Април, най-късно до средата на Май, тогава цените енергоизточниците е най-ниска.

10

Ванката

преди 1 година

Да бе, да... щели сме да избираме! Лъжи, манипулации и демагогия! Всички доставчици на услуги (и не само) са с уговорени цени. Но нашите органи искат писмен договор за да видят картел, не им е достатъчна свръхпечелбата и неоправданите надценки.

9

не може

преди 1 година

да бъде да е валидно за целия ЕС,това е само за богоизбрани българи,които не бива да се притесняват да плащат ток,те просто си го крадат,необеспокоявани от управляващите

8

Ъхъ!

преди 1 година

Добре ни подготвиха от "Продължава погрома" !!! Скоро ще ни спират тока заради превишаване на лимити, заради режим и какво ли още не! Уверено вървим към 1996 г. ! Да ни е честита "промяната" !

7

Гражданин

преди 1 година

Явно искате да ни е.ете насред площада ,другаре комунисти и децата ви!!! Ако суверенът е съгласен на такъв сексуален акт, то значи сме си заслужили да ни смятат за най-тъ.пите в Европа.

6

Анонимен

преди 1 година

БРАВО БРАВО НАМАЛЕНИЕ НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО С 11,7%!!! БРАВО, БРАВО ХИНО ДЖИНО ТОВА БИЛО МЪДРОСТ!!! АМИ ПОСТИГНЕТЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МЪДРОСТ - "ИМА ЧОВЕК-ИМА ПОТРЕБЛЕНИЕ, НЯМА ЧОВЕК-НЯМА ПОТРЕБЛЕНИЕ" КАТО ПРЕДИ 80 ГОДИНИ !!!

5

hfghfg

преди 1 година

А от измислените такси "пренос" и "достъп" кой ще защити народа?На 176 лева реално потребена ел. енергия, сметката набъбва до 460 лева (крайна цена) след добавяне на двете "измислени от монополиста такси" + ДДС, разбира се!Докога ДЪРЖАВАТА ще го търпи това И НЯМА ДА СЕ ГРИЖИ за интереса на гражданите си?!

4

Анонимен

преди 1 година

Oграничаване на енергийното потребление с 11,7% до 2030 г.Без коментар!

3

Асен

преди 1 година

Бачкам в енергото.Битовите потребители минат ли на свободния пазар ще ядат дедовия.Видяхте какво стана с фирмите

2

Анонимен

преди 1 година

Този филм не сме ли го гледали по соца? Нали уж пазарна икономика, джиджи биджи. БорИхме се, БорИхме се и пак се върнахме откъдето сме тръгнали. Цените скачат, заради цените на горивата и санкциите срещу Русия, които ние най-предано изпълняваме. В Унгария що цените не скачат така, да питам?

1

Анонимен

преди 1 година

Даже тези, дето са измислили тези видове договори, трудно си ги разбират. Какво остава за обикновенния потребител..