164

Анонимен

преди 1 година

До Още тогава споделила, но няма медицински доказателства. Всеки може да си измисли разни неща, които му отърват, или да си насини окото с грим и да се прави на жертва. много наивна и вятърничава се оказа тази актриса. Сама се компрометира. Със сензации и публични демонстрации не става.

163

Аз

преди 1 година

Позабавлявали са се.. Оня се е оплашил че любовницата ще му разтури семейството и съответно е агресирал... Туй то..

162

ха ха

преди 1 година

Вергов нещо носа ти се удължил.

161

Анонимен

преди 1 година

Вергов, Вергов, ще проклинаш деня в който си се пробвал с тази ур'упсия.Всяка една уважаща жена щеше да запази достойнство, а не да разнася драмите си/ " побоя"/ след 5 години по медиите.Тук има сделка и познайте кой печели.

160

ИВАН

преди 1 година

А ПУЛЬО НИКОГА НЕ Е ЦЕЛУВАШ ОНАЗИ СУШИ!

159

сара

преди 1 година

Голяма излагация направи този "артист".

158

ха-ха-ха

преди 1 година

Жалък лъжец.Преди месец-два твърдеше че е удрял жената защото била интимна с дъщеря му.Даже се репчеше ,че пак би я ударил заради детето си.А сега се прави на умен.Да ,ама не е.Поне малко достойнство няма ли този набеден бездарник?

157

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

До кога ще ни занимават с долнопробни махленски клюки.Хайде обратно в кошарата, и там си правете каквото искате, никой не се интересува от вас

156

Анонимен

преди 1 година

Нефелен опит за #metoo от страна на женското. С очакване за аксесорни активи като повишаваща се известност. Мъкаааааа!

155

Ехо

преди 1 година

И двамата не са наред с главата! Диана трае 5 години , Вергов 5 месеца . Като си мъж излез и кажи истинската истина. И тя ще млъкне. Но и двамата са - виновни и сега се надцакват с простотии . Пълни *** . Страхливи и без достойнство хора.

154

Случаен минувач

преди 1 година

Навремето имах един преподавател женкар. Поканил той едно момиче, скъсано, да го изпитва вечерта. И още със сядането в кабинета му започва да й се натиска. Тя се разплакала. Точно в този момент вратата се отворила и свалячът с един скок се озовал на стола на бюрото си. Влиза шефът на катедрата. И казва - А, не знаех че сте още тук! Шефът вижда женкаря зад бюрото си, позадъхан, и момичето, което стои на масичката отпред и плаче. Защо плаче? Ами защото не знае! Край! Каквото и да каже тя, е нищо!

153

Анонимен

преди 1 година

КАКВО МУ ХАРЕСАТ НА ТОЗИ!

152

Още тогава споделила

преди 1 година

А какво ще кажете за това, което прочетох в пост от 2018 година? Още тогава Диана Димитрова споделила, че е била жертва на насилие от приятел, без да споменава името му. Просто сега е дошло времето да се коментират тези неща, които са актуални. Много грозно впечатление прави реакцията на много хора срещу нея в защита на обявения за "голямата работа" Вергов. Дори Вачкова, която по-рано е съчувствала ... https://slava.bg/news/110123.html

151

Стига вече

преди 1 година

Стига вече, че омръзва.Има детектор на лъжата. Много лесно ще се разбере кой казва истината, вместо дни наред да информирате .

150

Шерлок Холмс

преди 1 година

РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЕ СИ Я УДРЯЛ .... тя ако беше ударена щеше да се е оплакала ОЩЕ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ когато твърди че се е случило а няма да чака и да крие името ти до последно. Полицията я викаха да я разпитват та а дано спомене името на "насилника" си ... ТОВА Е ЕДИН НАГЪЛ И БЕЗСРАМЕН PR НА ЕДНА ЗАЛЯЗВАЩА ОЩЕ ПРЕДИ ДА ИЗГРЕЕ "ЗВИЗДА" ...... А на наивниците дето и вЕрват ще задам един единствен въпрос . - Вие кога се оплаквате от насилие ? Когато ви ударят или чакате да минат 5-10 години ? А?

149

Анонимен

преди 1 година

Понякога утвърден в професията мъж не си дава сметка колко силно влияние има над някое младо, започващо живота момиче, още повече без родител, което може да прояви характер ако се почувства излъгано. Всяко нещо има мярка. Тя не изглежда повече от 50 кг. Едно е да удариш, друго да избуташ или удържаш. Само те могат да се разберат.

148

Д-р Ох Боли

преди 1 година

Снимка на Драганова с насинено око ...?! Ха-ха-ха!!! Щях да повярвам на снимка с насинено голо дупе.

147

тера

преди 1 година

Защо не ти вярвам, аман от псевдомачовци, велико нещо е да удряш жени, как ли се държиш в собственото си семейство,.....мълчание и тишина.........

146

До автора

преди 1 година

Г-н Попов,какво е това "ПРОГОВОРИ" ? Да не би до сега Вергов да е бил ням,не е могъл да говори ли?Или му е било забранено да говори? Много грозно!!!

145

Случаен минувач

преди 1 година

Подкрепям Юлиян Вергов, като мъж. Ако е имало нещо, тя е трябвало да го каже преди 5 години, когато твърди, че се е случило. Сега е просто невъзможно да се докаже каквото и да било. Сега са просто приказки, които увисват във въздуха. Тази Диана или е с психични отклонения, или взема наркотици.