184

Ивелина

преди 1 година

Ехоо медиите!Защо мълчите за ставащото в "Морска Администтрация"-Варна?Сезирахме медии,институции за психическият тормоз който се налага от директора кдп.Валентин Енчев над служителите и затова как служители непрекъснато наппускат или излизат в болнични!Всички мълчите!

183

анонимен

преди 1 година

Айде стига, че ни писна от: Вергов, Диана, Морфов, Васил от комиците и т.н. Не сте центъра на вселената, бяхте ни симпатични, но ставате досадни! Милиони неизвестни хора имат същите проблеми и си ги решават, както могат, и не в медиите! Ако имате и капка останало достойнство, трябва да спрете да говорите за себе си!

182

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

До кога ще ни занимават с мръсното бельо на този световно неизвестен "театър"?

181

ВЪЗМУТЕНА

преди 1 година

Диана Димитрова, Пропуснала сте шанса да осъдите насилника поради давност. А сега, когато той излъга, изопачил нещата, оклеветил Ви, може да опитате да го съдите. Но наистина е възмутително как са реагирали много хора от гилдията!

180

ВЪЗМУТЕНА

преди 1 година

Мен ме възмути новината, че Юлиан Вергов, за когото се разбра, че не може да бъде осъден поради давност, имал наглостта да заплашва с осъждане потърпевшата негова колега с осъждане за лъжа, вероятно той оклеветяващ Диана Димитрова, е върнат отново като жури в предаването "...капки...". Мисля, че в действителност той, който е извършил в миналото психическо и физическо, дори сексуално посегателство, насилие, НЕ Е ОПРАВДАН МОРАЛНО...

179

До 202

преди 1 година

Нека да постъпят така с дъщерята ти....то е тяхно право.

178

Вергов

преди 1 година

Невинен съм и няма да се подложа на полиграф. А мълчах 5 г. Защото си уреждах нещата с гешефта. Знаете ли колко много пари ми взеха...

177

човек

преди 1 година

Никога не съм я удрял, защото я ритах. И актрисата е нагла ама и този си го бива

176

52847

преди 1 година

Мишок.През ден бръщолеви нелепици.Първо си призна , а сега се е усетил че ще гризне дръвцето и...опика крачолите.Жалък и невзрачен мишок.

175

Анонимен

преди 1 година

Какъв артист е Вергов. Той няма такова образование

174

Анонимен

преди 1 година

И да я е удрял си е негово параво!

173

И. Петров

преди 1 година

Защо чак след пет години тази жена се е сетила да се жалва и то публично, че била бита и е..а? Очевидно не случайно. Правилно е Ю. В. съгласно съвета на адвокатите си е изчакал прокуратурата да прекрати предварителната проверка и сега има всички правни основания да предяви обвинения срещу нея за набеждаване. Ако не го направи стотици кухи *** ще се сетят, че са били сексуално малтретирани преди 30г. от заможни чичковци! Само, че този номер минава в САЩ, не тук.

172

Анонимен

преди 1 година

Докато Вергов не покаже текстовите и гласовите съобщенията от телефона на дъщеря си обществото няма да го оневини. Обществена тайна е,че съдебната система у нас е корумпирана и никой не и вярва. Щом заявява че: ''Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден.''Да ги публикува,дъщеря му вече е пълнолетна.

171

Куку

преди 1 година

Вергов радвай се,че Дианчето няма луд баща или братя.Досега да си платил сметката!

170

Стиви

преди 1 година

До вчера твърдеше,че си я ударил за да защитиш дъщеря си,днес обясняваш,че с пръст не си я пипнал!Лъжливото Ганьовче

169

Анонимен

преди 1 година

Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден._________________Хубави и вдъхновяващи думи, но дали не ги казва, за да оправдае действията си,?? Това трябва да се изясни от съда. Нищо лично, но от опит го разбрах -насилникът разполага с много повече убедителни механизми да прехвърля изцяло вината върху жертвата, да лъже и манипулира, а жертвата понякога дори не може да се защити, заради преживените травми..

168

БАСТА!

преди 1 година

Kaто под "тя посегна на детето ми", става въпрос, че Диана Димитрова била заблудена в намеренията на женкаря Вергов, заблудена за чувствата му, намеренията. Затова била предложила на дъщеря му да се сприятелят, разбирайте като евентуално бъдещо семейство с намазалия любовчия-използвач. Може ли нормален човек така да реагира на такава жена, такова отношение, каквото наистина не заслужава.

167

НАПРОТИВ

преди 1 година

До Анонимен Напротив, Диана Димитрова е показала в социални мрежи снимка на медицински документ, в който са описани вида на телесните повреди, както и снимка на лицето и на предмишницата й.

166

Аха

преди 1 година

До ха ха Прилича на носа на един авторски приказен герой от произведение на Диана Димитрова _ снежния човек, останал без сърце и намръщен. За справка _ книжката на Диана "Влад".

165

обратното

преди 1 година

До Анонимен Toчно обратното е _ уважаваща себе си жена няма да приеме мълчаливо да бъде така малтретирана, нито да бъде жертва. Добре, че е намерила подходящо време да покаже истината наяве.