206

САЩ И

преди 1 година

*** общтности! Те променят всичко с цел затриване на цивилязията с малоумно деградирало общество,полу роботи и роботи.Новоно поколение бебета създадени по изкуствен път са вече родени и ще бъдят обучени така,че да дезинформират народа с акъл,нещо като наще тро.чета из фейса и коментарите по фалшивите медии.

205

Babmorda

преди 1 година

Не разбирам какво е пропагандното в този откъс. Написано е , че обикновено сексуалното влечение е към противоположния пол , но се срещат и други случаи. Това информира децата за да знаят , че е възможно и че все пак съществува. Никъде не видях да е написано "станете" еди какъв си или еди каква си , защото това е по - хубаво или по - нормално. Моментално започва реване и скърцане със зъби. Дали наистина има активна пропаганда на тази идеология или група русофили и купейки сами си създават емоци

204

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Англо-краварска ценностна система и сатанински морал вкараха фжендърството в учебниците.И други теми има там:България не е била 500г.под Османско робство;Русия не ни е освобождавала;Краварете не са сривало до земята София през 1945г.;Краварете са ни партньори и винаги ни мислят доброто и т.н.. След 35 годишното опростачване на нацията, чието начало успешно беше положено от СДС-шайката под зоркото и вещо на шпионите от Козяк и продължило при управлението на шайкаджиите от другите партии това е .

203

Анонимен

преди 1 година

Демокрация на и ценности- продажни сме, това е!

202

Правда

преди 1 година

Пропагандатор на безбожната антибиблейска измамна, извратена, порочна и пагубна за човешките души, тела, отношения семейства,общество,човечество престъпна лъжлива *** идеология може да е вкарана в БГ учебници(и то на малолетни), само от също толкова безбожни неморални извратени, измамни,нечестиви корумпирани престъпници като ислямските терористи и свързани с тях чрез корупция също неморални престъпници срещу човечеството, истината, правосъдието и Бога,заслужаващи съд,уволнения,забрана,глоби

201

Анонимен

преди 1 година

До 8. Що, у ваше село на колко години навлизате в пуберИтета? Е... си бавно развиващите се!

200

Анонимен

преди 1 година

Май от РОД незнамсиквоси са скарани с научните концепции. Колкото по-неуки, толкова по-гласовити. Колкото и да виете, действителността е небинарна и заравянето на главата в пясъка няма да помогне на младите поколения.

199

Анонимен

преди 1 година

Стадото това заслужава, след като си избира едни и същи палачи !

198

Марк Аврелий

преди 1 година

Хомосексуалисти има още от древността. Имам такива познати - не ми пречат, но ме дразни лгбт пропагандата (моите гей познати също не я подкрепят, колкото и да не ви се вярва). Лошото е, че в момента това се политизира и е поредното направление в което да се раздели народа. Ако си краен защитник на лгбт, то ти си просто един бот с промит мозък - ДБАко си краен защитник на анти-лгбт то ти също си бот с промит мозък, само че от другите - гласуваш за възраждане, защото наративът е смилаем

197

Сата НАТО

преди 1 година

До вик.....Имам познати с различна сексуална ориентация,но не искам детето ми да знае какво те правят на тъмно!!!! -----////------ А ти самият кога и как научи какво правят хората на тъмно?

196

вик

преди 1 година

Извинявам се,ама какво правим с Библията?Християни ли сме или какво?Това че има такива неща не значи че трябва да се узаконяват и легитимират в обществото!!!Има норми на човешкото поведение.Имам познати с различна сексуална ориентация,но не искам детето ми да знае какво те правят на тъмно!!!!

195

Георги

преди 1 година

Хомосексуалността се среща в стотици животински видове, не само при човека. Напълно в реда на нещата е поне да се спомене нейното съществуване в учебника по Човек и Природа за деца 6ти клас, повече от които вече са влезнали в пубертета, и малък процент от тях могат да припознаят своите собствени влечение и чувства в написаното и това да ги успокои поне малко. Не сме 1973, колкото и да ви иска на повечето, не е болест, не е престъпление, не е противоестествено.

194

Ехол

преди 1 година

Как може да се сравнява хомосексуалността с педофилии, зоофилии и т.н. хомосексуалистите правят секс с пълнолетен човек отсреща, не с деца или животни.

193

Хахо

преди 1 година

Каква дъга, какви деца? Пичове възрожденци - на никой не му е притрябвала дъгата, клета майка България и т.н. щуротии. По-добре си ограмотявайте децата, че на 13-14 вече въртят *** по дискотеките, а ромските представители даже и раждат. Айде малко по-сериозно-21 век е по дяволите.

192

Бай

преди 1 година

Абсолютен смях в залата са повечето коментари. Питам аз, хората които са гейове, преди тази наричана от вас пропаганда, как са станали гейове? И не че нещо, ама в 6ти клас, децата ви са на 12-13. Вече имат някакви предпочитания към някой пол. И ако едно такова дете се чувства различно от масата, обикновено е обект на подигравки или се крие. Съответно расте като човек който се крие, а в повечето случаи след време емигрира.

191

Анонимен

преди 1 година

Това не е "***" обучение, тъй като става въпрос за обясняване на половото привличане, а не "социалния пол". Аз съм с традиционно мислене и според мен учебникът обяснява нещо, което така или иначе, искате не искате, се случва. Има хомосексуални хора, които са привлечени от същия пол. Това не е нормално, но да ги убием ли? Имало е такива в Древна Гърция, Рим, където кажете. Трябва да се научат, че здравото общество се нуждае от патриархални семейства и толкоз. Защо сексът се пробутва навсякъде

190

До 201

преди 1 година

Това си го разбирал когато си бил 6 клас, браво.Аз 9 клас едвам разбирах електротехника, макар че сега ми се струва супер лесен материала.Но явно съм си бил глуповат, някога. .

189

Анонимен

преди 1 година

Тука вече идва ролята на родителя да обясни че не е нормално едни и същи полюси да се привличат, така е в природата - може нагледно да се покаже с два магнита и с щепсел и контакт - между два контакта и между два щепсела ток не тече, а децата могат да излизат само от едно място.

188

Анонимен

преди 1 година

Ехо комунистите тук е Европа, т.н *** култура е в основа на модерната евроатлантическа култура. Какъв е проблема да се изучава тогава? Не ви харесва, тогава чемодан вогзал россия.

187

Ами

преди 1 година

Така е, като мълчите и си траете !