24

Rr

преди 1 година

След като четете тези статии, чудите ли се, защо има хора, които още гласуват?

23

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Браво, сериозна баба-пътничка!

22

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме вълнува. 1 средна заплата за София. Имала- дала. Другия път да използва Револют, ако банките са й скъпи. Акъл кръгла нула. Текезесарски соц възпитаник- идеален пример. Моите родители са по-възрастни. На подобни измамници направо им се подиграват и се правят как се връзват, като преди това са звъннали на полицията. Просто имат акъл, не са текезесари като тая.

21

ало,полицаите

преди 1 година

защо се месите в божиите работи,тези пари щяха да отидат там,откъдето са дошли,освен това да крадеш от крадеца не е грях

20

какво се чудим

преди 1 година

нали ако тяа такива хора няма да имаме депутати от Има такъв народ и *** и да им плащаме хилдни лева заплати по-големи от нашите , безотчетни и пр. глезотии от джова ни.

19

Урсула

преди 1 година

Браво пишем и червена точка за Свети Петър :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Това съвсем болни хора ли са, деменции.

17

Ресурс на вятъра

преди 1 година

Как може да има толкова глупави хора??? Ами да им взимат парите. То като са тотални тъпънари какво се занимава МВР с това да ги пази. Да си гледат другите престъпления и да ке се харчи ресурс за отявлени ***

16

баба е баба ти

преди 1 година

АФторе-"баба" можеш да я наречеш, ако писанието е за баба ти. Иначе обръщението към непозната възрастна жена е например "възрастна госпожа".

15

G. I. Joe

преди 1 година

Сега има един измамник в olx дето уж ще купува с еконт онлайн плащане и по whatsapp дава фалшив линк към еконт и трябва да си въведеш данните от картата уж за да ти преведе парите. Така хубаво го напсувах на майка че сигурно доста му е държало влага :)

14

Анонимен

преди 1 година

Много са и дошли,и решила да раздаде малко и на тях

13

баба мара

преди 1 година

семеиството е виновно че не е внесло парите в банката това са хора с напредналасклероза сами не могат да остават или да се заключват

12

Анонимен

преди 1 година

Корни им вдигна пенсиите и бабите вече се замогнаха и могат да се метнат на такси и да отпрашат в Румъния. Е, добре сме!

11

aZ-ът

преди 1 година

толкова глупави не ги жаля.

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Само не ми казвайте, че със 100 лв. заплата и 50 лв. пенсийка е събирала такива пари. Те измамниците знаят кои възрастни да ужилят. Че се възползват от някои фактори него отричам.

9

Бабата

преди 1 година

е муле. И наркодилърите в Софето много ги тачат тези сладки старици.

8

Анонимен

преди 1 година

Деменциращи хора не трябва да се оставят да живеят сами. Ако децата им са заминали за чужбина бабите трябва да отидат в старчески дом. В старчвският дом няма телефони за да им звънят измамници. Има компютри с които да разговарят с децата си по скайпа. На местно ниво кметовете трябва да проверят колко самотника има на територията му и да вземе мерки за изпращане в дом за стари хора да се грижат за тях.

7

2

преди 1 година

До Асан --Зависи ако таксито го хванат няколко баби, по евтино ше им излезе

6

Бай Илийчо

преди 1 година

СВЕТО ЖА СВЪРШИ АБДАЛИТЕ НЕ !

5

Анонимен

преди 1 година

па дайте й номера на жената да й звънна - няма да я разкарвам чак до Румъния, ке й земем пари щем има за даване ей тука у БГ дето пожелае жената - дет са вика - под балконя ще чакам да ми ги фърли