39

Анонимен

преди 1 година

И нашата тиква на думи беше прозападна но действията му бяха проруски

38

Анонимен

преди 1 година

А що малко не опитате да си включите мозъците? Макарон подкрепя протестите в Грузия , а в същото време бие и гони протестите във Франция! Това ли е западната демокрация, основана на лицемерие!

37

Анонимен

преди 1 година

До 40: а кои са нормални коментатори? Тия дето пеят по *** ноти?

36

Анонимен

преди 1 година

До 42: показваш тотална некомпетентност! Властта в Грузия е проза падна, но първо мисли за интересите на Грузия, а не тича да целува *** като бг Властта. Затова е неудобна. Говедарите искат смяна , за да вкарат и Грузия във война с Русия. Да открият втори фронт. Може да не ви харесва, но е прав човека

35

Анонимен

преди 1 година

Дано да няма майдан, че на Московия и свършиха танковете и ще изпуснат да намерят етнически московлии да пазят от геноцид и нацизъм.

34

Анонимен

преди 1 година

Нормално е народа да иска да е отделен от русия за разлика от управляващите които са крепени на власт от нея. Който го интересува да потърси информация как е завладяна Грузия от обичайните освободители.

33

r3v0lv3r

преди 1 година

Чуков е доста некомпетентен, спомням си, че разправяще как руснаците още лятото вече са унищожили словенските мигове, а словенците още не са ги дали. Лошото е, че има хора, които го слушат и му вярват.

32

унизително

преди 1 година

Много е унизително 33 г. след промените един плешив агент на ДС да обикаля медиите и да ръси глупости и несбъдналите му се откарй време прогноци....Толкова ли медиите нямат нормални коментатори или самите медии не са за информация , А ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. това е унизително не само за гражданите на България, но и за самите медии. ДАЛИ ГО ОСЪЗНАВАТ РАБОТЕЩИТЕ ТАМ?

31

Майданът

преди 1 година

Си е наш патент. Ние го упражняваме перманентно по жълтите павета.

30

Зозо

преди 1 година

..........На площада в Тбилиси има участници, които са се сражавали на фронта в Донбас. Те са около 15 човека и пристигнали от грузинския легион. Очакват се още 400 човека................ Хахахаааа, тоя руски чук да не ги познава лично, а? :))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 1 година

какво е майдан? може би имате предвид мегдан?

28

Анонимен

преди 1 година

Чуколов, а стига брътвежи и безмислици.

27

Анонимен

преди 1 година

Преди повече от година този "специалист" каза, че до 16 март 2022 г. Русия ще превземе Одеса и войната ще свърши.

26

Анонимен

преди 1 година

Боян Чуков е милиционер от ДС, работещ и защитаващ интересите на чужда държава. Разкарайте ги вече тия милиционери, че не моа ги трая.

25

Да

преди 1 година

Боян Чуков е ДС.

24

Чуков е червен та --

преди 1 година

-- дрънка ! Това си е про-руска словесна диверсия ! Спряхме руските телевизи и вместо Салавьов да гледаме Чуковци а във Бг. чуковци със лопата да ги ринеш !Ние нямаме нужда от руски експерти представящи путинска гледна точка и разсъждения ! Това са вербовани хора стари разведки ,ама нашите разведки или и те са руски или спят всеки случай са минимум неутрални --за страна от нато неутрален клони към да ни изхвърлят от нато по-хубаво !

23

7

преди 1 година

Тва дърто комунистическо ченге няма ли да го пенсионират вече баси, докога бе?

22

Анонимен

преди 1 година

Какво значи майдан? Хората там НЕ искат окупаторите . Обаче, окупаторите имат всяка държава за техни роби и ще се бият до край . Но този път се надцениха. Храбростта на Украйна, ще запали огъня и империята им,ще се разпадне още веднъж след 89та. Най после с мордор е свършено.

21

Аууу САЩ работят

преди 1 година

Денонощно! Ако може да отворят и втори и трити фронт срещу Русия в Грузия и Молдова! Нали няма да умират американски войници и граждани! Хегемонията трябва да се защити!! С телата на бедни източно европейци с промити мозъци, че САЩ ще ги направи богати и свободни!

20

Анонимен

преди 1 година

Украйна, Молдова, Грузия, Беларус..Чичко Сам иска да инсталира своята демокрация навсякъде!! Ако може само с преврат, ако не с война!