24

Анонимен

преди 1 година

ЕС кучета го яли вече! Лозунга ЕС НАТО,днес е все едно както беше тогава,да живее СССР! Нищо по различно Не виждам днес 34 г от след 1989 г! А вие къде сте бе хора? Защо все " някой" трябва да дава " тон за песен"? Не ви ли " обива" нищо?-:(( Рая! Лесно се командва наведена " глава"!!!

23

Анонимен

преди 1 година

За какво говорите, като съм живял в чужбина и имаше по-евтини магазини от ЛИДЛ, като качеството в повечето случаи беше по-добро. Да не говорим когато нещо е на промоция, или му свършва годността по етикет е на смешни пари. Не като в БИЛА да изхвърлят в кофите за 60клук всичко, което не могат да го вложат в топлата витрина. Едни и същи стоки там са хем по-качествени, хем по евтини от колкото тук.

22

Анонимен

преди 1 година

доц. д-р Иван Боянов ни припомня че сме по-добре от нигерите и не трябва да се оплакваме. Доц дръ боянов изкара за една вноска по кредита. Но пък нигерийските доц-дръта им припомнят в момента, че инуитите в Аляска са щастливи когато намерят умряял тюлен и имат нещо за хапване в иглуто. А инуитите си нямат доц-дръта, и живеят най-спокойно и щастливо от всички.

21

Анонимен

преди 1 година

Това за най-бедни в ЕС се изчисляваше на база минимална заплата май. Да ама средните заплати примерно в Будапеща и София са горе-долу еднакви - има инфо в numbeo, но Будапеща е по-скъп град, та кой колко е богат или беден е доста относително.

20

Анонимен

преди 1 година

Гледа се стандарта на живот. С колко пари какво можеш да си позволиш. На запад може да взимат и 5000 долара но да спят в ремарке на камион, знам за такъв случай и то на служител на Гугъл. И спи там за да спестява пари да си купи жилище, понеже наемите са много скъпи в Калифорния. Това беше преди години, сега не знам как е там. Та ако тук един човек взима 5000 долара в момента ще живее доста по-добре от колкото със същите пари на запад, това не ни прави по-бедни.

19

Анонимен

преди 1 година

Е как ще сме бедни? Издържаме с по 40лв на ден почиващи украинци, изпращаме оръжие за Украйна, купихме ваксини за милиарди, Лена вечеря в Гърция за наша сметка? Даже сме по- богати от някои Европейски държави.

18

Анонимен

преди 1 година

Това ли им е богатството на западняците, че не могат да си позволят собствено жилище и живеят под наем и живеят като кучета от заплата до заплата. Ако останат без работа за 1 месец отиват на улицата.

17

Анонимен

преди 1 година

Клубът на богатите дет нямаш пари за истинска храна и ядеш химия и буболечки. Във Франция и Германия ври от протести, а те уж са богатите.

16

Срам

преди 1 година

По- добре сме, че сме още живи и като първи фактор е, че се храним! Срамота!

15

Анонимен

преди 1 година

Вие можете едва да свързвате двата края, но не се безпокойте има скитници много по-бедни от вас.

14

спокойно пенсионери

преди 1 година

В ЕС сме най-бедни, но сме много по-богати от гладуващите в африка с панелки и сметки от понофикация и най измиращи

13

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да си скъсаш дипломата и да не плямпаш глупости по медиите.

12

Анонимен

преди 1 година

Защо висим в ЕС и защо им плащаме членски внос???? На кого робуваме, че не им бием шута? Каква полза имаме от членството си в ЕС, разпердушиниха и промишленост и земеделие, изобщо цялата държава! Продължават да ни мачкат чрез Украйна и ковидарските простотии. Защо седим там, стокхолмски синдром???

11

Анонимен

преди 1 година

До преди 2 години всичко беше пак бедно, но предвидимо. Цените бяха постоянни, а сега благодарение на "промяната" вече всичко поскъпна, въпреки повишените символично с 10% заплати. Заради оправданието с увеличените цени на енергоносителите се вдигнаха цените дори на презервативите. Имотите страшно поскъпнаха и стана невъзможно купуване на жилище от млади хора. Но нали това искаха протестърите, промяна...

10

Анонимен

преди 1 година

До Христо. Под втора статия ?! Кардинална непростима тролингеска грешка ! Веще не въриш. Не че си върял, но и ако е имало заблудени и те те разбраха.

9

Анонимен

преди 1 година

Най-големите тарикати, най-бедни?

8

Анонимен

преди 1 година

Стандартът на живот в България е африкански, а уж сме видите ли клубът на богатите, където те карат да пестиш ток и вода, да ви имам и богаташите. :)

7

Анонимен

преди 1 година

Хи хи хи експертно тролингенство. Сега да се радваме, че има по-зле от нас и да си траем. Ха ха ха екперте въри си тресни глупавата глава в некой дувар.

6

Анонимен

преди 1 година

"Да, ние сме най-бедните в ЕС, но сме много по-богати от други държави по света, които трябва да преживяват с от 2 до 5 долара на ден С кои да се сравняваме с Джибути и Лесото ли? Проблемът, е че в ЕС обедняваме повече и повече инфлацията е доста по-голяма от повишеието на доходите.

5

Анонимен

преди 1 година

От Буркина Фасо може би.Дали това трябва да ни успокоява?