44

Христо до 46

преди 1 година

Пошушнеш? Това някаква нова дума ли е? Ти на 50+ ли си, дядка? Я ми обясни какво е пошушна? Опипвал си сина си по шушката докато е бил малък?

43

Анонимен

преди 1 година

Оставили сме меркантилите да се развъждат по заповед на ЕС. Очакванията на продажните ни политици са: Те да напечелят и да избягат в чужбина, където няма да работят, а ще живуркат с откраднатите и подарени пари. Българите да избягат и да работят като роби другаде, където няма да има кой да ги защити. Да останат само меркантилите (тъмнозеленикавите), които ще споделят съдбата на индианците, но нищо няма да се разбере. И тази разкошна земя вече ще бъде на тарикатите, на които сега слугиват партиит

42

Анонимен

преди 1 година

В Ню Йорк за да живееш в апартамент под наем с една спалня без излишни глезотии са ти нужни към 6000$. Там с тия пари не си богат, просто си преживяващ, в София такава заплата се води за доста висока. Та не гледайте само заплатите.

41

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какви диотчета растат ще става още по-зле.

40

До Христо

преди 1 година

Според мен ти им завиждаш на програмистите. Така отчаяно си фантазираш да бъдеш такъв. И едно нещо ще ти пошушна - синът ми е програмист на 4 часа. Мислиш ли, че му завиждам?

39

Анонимен

преди 1 година

Това, че взимаш ного пари номинално нищо не значи питайте немците как прадедите им са ходели с колички пълни с пачки на пазар.

38

Анонимен

преди 1 година

Богата колония като изгоним българите ще останат ин дийците и ще я ограбим до сушка така казват САЩ

37

Христо до 41

преди 1 година

Завиждаш нещо май, а? Гроздето кисело май, а?

36

Пенка

преди 1 година

затова ли завърших социална педагогика а мажа ми више МИО - мениджмент, икономика и охрана за да работя аз като продавачка а той като охрана а някакви дето си играят на интернета по цял ден да взимат по 20 хиляди защото ги водят програмисти?

35

Анонимен

преди 1 година

Програмистите напълниха пазара на труда и цената им падна драстично. Само от роднините ми са 4 човека, още поне толкова познати имам. Откачена история.

34

На вашето внимание

преди 1 година

Тоя интелект в статията си, че Румен Радев е поздравил китайския глава е поместил снимка на Радев НЕ с китаеца, а с евреин.

33

Анонимен

преди 1 година

Това за програмистите в Силиконовата долина е вярно взимат големи заплати, ама наемите са космически и затова живеят в жилища тип душ кабина.

32

Анонимен

преди 1 година

До Долния *** 23 Виж сега умник по времето на соца са взимали по 100 лева, ама токът на месец ти е 2-3 лева водата стотинки, храната също. За това става въпрос какво можеш да си купиш със саплатата, то и аз по времето на хиперинфлацията взимах джобни 5000 лева, а стигаха за една закуска, говорим за покупателната способност ти взимай 1 трилион заплата като във Ваймарска Германия и после бързай до магазаина щот цените растат с минути и тоя един трилион ти стига за два хляба.

31

Пепи

преди 1 година

До Анонимен И като си живял в чужбина и цените са много ниски а заплатите големи , защо си се върнал ??? Всички обяснявате колко било евтино в чужбина ама никой не остава там . Нещо ме съмняват тия приказки . Много било добре ама ... се върнах в Люлин трети район . Защо не си в чужбина .

30

До 18

преди 1 година

Те какво собствено жилище имаш бре, баламурче? Да живееш с мама и тате не се води собствено жилище.

29

Анонимен

преди 1 година

И аз ще кандидатствам за статут на украински бежанец. Имам нужда от почивка и разнообразна храна. Не държа да съм по морето, предпочитам балкана, но в краен случай става и на Златни пясъци.

28

Анонимен

преди 1 година

В Африка поне е топло и няма зима риташ палмата падне банан, все ще преживееш, а тук през зимата ще ни дерат със зелена енергия, а храна няма никаква.

27

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е дали при кучешката и котешката храна поскъпването е подобно? Все пак те са по мили за европейците и евроатлантиците от вас.

26

Анонимен

преди 1 година

Вижте как живеят кучетата в Могадишу и не се оплквайте вие сте богати пред тях.

25

Шоп

преди 1 година

Аз може да съм зле, ама вуте е по- зле. Как може някой да говори такива простотии из медиите??