150

Анонимен

преди 1 година

Каква държава, какви пет лева, бе хора? Държавата България я няма от няколко години изобщо за българските граждани. На никой не му дреме какво се случва с цените на горивата, храните, изобщо как работи бизнеса, тъжна картина на разграден бостан, завладян от КРАДЛИВИ, НАГЛИ МАСКАРИ, ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА ПОЛИТИЦИ

149

Ъъъ

преди 1 година

Интереса на държавата е да върви инфлацията нагоре! По-голяма инфлация повече печалба за дръж става от ДДС, ако държавата имаше за цел да намали цените нямаше да уволни шефа на млечна компания

148

Анонимен

преди 1 година

Не за първи път правителство се договаря с търговските вериги, за да се нагласи някоя метрика. В случая и двете страни печелят от вдигане на цените сега, за да не трябва да се вдигат още през годината и така другият януари ще има една хубава цифра за инфлацията, за да могат да ни вкарат в еврозоната.

147

Анонимен

преди 1 година

Смятайте що за данък е ДДС???? Плащам данък, защото съм си купил нещо, няма значение какво е - хляб, месо, ябълки, книга, билет за кино. Никакво значение няма. Душмански капиталистически данък. Не трябва въобще да го има.

146

Анонимен

преди 1 година

В интерес на държавата е да се нормализират цените, иначе някои ще полудеят и ще става анархия.

145

До абе хора

преди 1 година

Точно така е. Политиците са егоисти. На тях им трябва само пи ар. Тях ги интересува само министъра да излезе и заблуди животните, че има повече постъпления. Ами как няма да има бе овце като ДДС е данък за крайния потребител и с всяко купуване на сирене вие го плащате, нито производител, нито търговец. ДДС е душмански данък измислен от французин.

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 164 Точно работа на държавата е, иначе търговците могат да кажат че няма да се яде. Щом им злоупотреба държавата трябва да се намесва.

143

До 164

преди 1 година

И защо, да не е? За да взима накой печалба от 100 процента ли? За апартаменти и хиляда да взимат. Но, лекарствата са регулирани. Там надценката е ясно разписана. Храната също е от първа необходимост. И там трябва надценка не повече от 25 процента. За продажби на апартаменти, ако искате и 100000 да е надценката. Там да ви регулира пазара. Ама ако ти трябва храна или лекарства държавата се намесва.

142

Абее

преди 1 година

Забелязвате ли "протестите". Все са под команда на някой. А...когато излезе истинското население "грозно ***":-))) То "умно-красивите", самолетните билети няма да им стигнат. Време е!

141

Анонимен

преди 1 година

Факт е! Правителството се провали. Само празни приказки.

140

Анонимен

преди 1 година

В същото време България е с най-ниски разходи за труд, близо четири пъти по-ниски от средното за ЕС. Безобразие.

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Кой те излъга, че държавата сме ние?!? Държавата в момента е група марионетки на конци, които са управлявани дистанционно от американското посолство и от време на време от други посолства - на техните васали. По-малката част от държавата са корумпирани типчета, които се управляват от мафията. Това е държавата в България. Не съм срещнал човек, който да харесва нашите управници, а те някак си биват избирани. Кой ги избира? Ами изборните престъпления и машинации и г луп***ците

138

Анонимен

преди 1 година

Помни ли някой как преди години се палеха на протести, че се вдигна тока с 20ст.? Сега протести, че е скъпо няма. Хората са доволни. Харчат като за последно. Никой не протестира за нищо. Малко даже е поскъпването с робския манталитет. Протестират само когато някой им плати.

137

Анонимен

преди 1 година

Нарочно го направиха, за да не се приеме еврото.

136

Анонимен

преди 1 година

Държавата изобщо не е закъсняла, просто защото изобщо това не я интересува. Тя има много по-важни според нашите бюрократи приоритети - да се подмилква на USA, на ЕU и на Украйна. А нас - населението, кучета ни яли.

135

Анонимен

преди 1 година

Като няма хляб, яжте пасти.

134

Klaus

преди 1 година

Някой вярва ли изобщо на нещо вече . Всички знаем , че тези - който стоят зад "държавата" са мафията и всъщност те изкуствено вдигат цените.

133

Ддд

преди 1 година

Важно е държавата да тъпче с народни пари бизнеса (мафията).а иначе да не се меси на обира с цените .преди 2 месеца конвектор от китайските 30 лева сега 60 лева.

132

Анонимен

преди 1 година

Брао на експертите! Доказаха, че всичко е точно и цените са ок!

131

пропаганда нонстоп

преди 1 година

Хич не е закъсняла държавата. План ът е такъв скъпи бламурници.