5

Отговор

преди 1 година

До Дядо Вълко 3 Онзи от преди 9-ти септември. Сам си произвеждаш брашното и сам си месиш хляба. И с домашно сирени и кана вино , ох мамооо , мамищеее !

4

Я па я..!

преди 1 година

Много скъпо ястие. И боб на фурна е скъпо от джоджена.

3

Абориген

преди 1 година

Ужас... тоя буламач може да го яде само някой който няма никакъв вкус към храната....

2

Дядо Вълко

преди 1 година

Аз пък ще запитам , кой хляб е хубавия ?

1

Анонимен

преди 1 година

От къде да я намеря тая сурова наденица? То такова нещо не съществува. Има нявки "наденици" бъкани със соя и гума и като я пуснеш да се пече отделя някви химии и гнусотии