Снимка: Istock

Продукти:

  • 250 г сурова наденица
  • 1 глава лук
  • 1 с.л. зехтин екстра върджин
  • 2 домата
  • 3 яйца
  • 1 топка сирене бурата
  • Сол, черен пипер, магданоз на вкус

Приготвяне:

Лукът се нарязва и задушава в зехтина (в тиган). Премахнете червото от наденицата и я нарежете на хапки, които добавете към лука. Когато месото стане златисто, може да сложите нарязаните домати. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Гответе около 10 минути. След това внимателно чукнете яйцата. Добавете накъсаното на хапки сирене и наситнения магданоз. Гответе докато белтъците стегнат добре. Сервирайте с хубав хляб.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase