17

х

преди 1 година

Меси никога няма да спечели Шампионска лига с ПСЖ и Купа на Франция с ПСЖ. Никога!

16

Алекс

преди 1 година

Класата и традициите победиха парите.

15

Fena

преди 1 година

Очевидна разлика в психиката на двата отбора. Едните - нахранени, а другите - гладни. Като спортна злоба, разбира се. Видяхте ли как се радваше Де Лихт, когато изби топката от голлинията. И как я би португалчето.... Не случайно един от най-великите умове на този свят е казал (не е по повод глад за спортни успехи, по-скоро за интелектуални): "Stay hungry, Stay foolish!"

14

Анонимен

преди 1 година

Това не е Катар, съдиите да подкрепят Ходжата или каналния плъх.

13

Анонимен

преди 1 година

Меси е велик само в уредени мачове за Барса и Аржентина.Цял свят видя как Меси си продаде душицата само и само да задмине Марадона и Пеле- и пак не може да ги мине.Суета някаква.

12

Неутрален

преди 1 година

Честно казано Серхио Рамос имаше най-много чисти възможности за гол. Пропускът от края на първото полувреме реши мача... може ли тоя даже да не вдигне глава, а само да я пусне по земя... ПСЖ нямаше да излязат второто на риск, ако бяха изравнили...

11

Отбор се...

преди 1 година

...купува, ама класа- не.

10

Стар

преди 1 година

Какъв Меси бе мушмороци ?Той ли трябва да победи 11 души от Байерн Футболът е колективен спорт,има още 10 ,,кадърни,скъпоплатени дърводелци!!!..........Либерия никога не стана голям отбор въпреки че големият Джордж Уеа беше уникален футболист носител на златната топка и футболист1 на ФИФА! ......Една лястовичка пролет не прави ,дечурлига!

9

Въздух

преди 1 година

Без налягане са целия отбор ПСЖ, особено жужето и бапето. Дребният за цял мач докосна топката осем пъти и я отигра около един. Житният явно беше преял щото го мързеше дори да гледа. Останалата црна пасмина не става за нищо.

8

Стар човек

преди 1 година

И Байерн беше истински и велик с Майер,Бекенбауер,Шварценбек,Мюлер ,Брайтнер,Хьонес и т.н. ,отбор само от германци .С наввлизане на африканци ,азиатци и многото пари целия футбол тръгна по крив път.И отбори като ПСЖ,Ман.Сити са пример че много ,,хубаво" не е на хубаво! И английското първенство ,с англичани ли е или 70% от футболистите са от по горните???

7

Виолета

преди 1 година

"Големите футболисти" АУТ! То суперлативи, то Велик Меси! Ако си велик, то всекидневно трябва да се доказваш. Та дори и в ПСЖ. Аууу, дано не се върне в Барса.

6

Байерн М

преди 1 година

Фен съм на Байерн от 1999г, Реал М все намираха начин да ни елиминират, но имат много паметни успехи.Да,с Меси ни разбиха при ванГал,но дойде ли удобен момент 8 2 и Меси напусна Барса ! Тук трябва да се труди,не е просто консуматор.Псж да вземат Гуарди за тренер и с тик-ток схемата до финала,пак да паднат от Байерн :))

5

Анонимен

преди 1 година

Важното е да източват парите на арабите. Скоро и Ман Сити като отпадне пак ще останат разочаровани

4

Анонимен

преди 1 година

Токмо Мбапе нига ще има време да изкара шофьорски курсове.

3

Смях

преди 1 година

ПСЖ е пример за това,че не става само с пари.Всяка година 100ци милиони в коша и никакви услехи.

2

Сър Пичук

преди 1 година

Няма дузпа в началото на всеки мач, няма победа. Цяло световно купиха Катарците за д аподарят титлата на джуджето, но в ШЛ прозира

1

x

преди 1 година

Меси спечели всичко във футбола, така че му е през шнура. ПСЖ да му мислят.