26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26. Няма за какво да емигрира Бацето.По-скоро ти трябва да бягаш към Москва или Пекин.Там те чакат.

25

дс

преди 1 година

А как Велико Желев се превръща във Вичо Касичката на Боко Тиквата?През далечния първи мандат на Боко като премиер, Велико Желев е задържан с бентлито си на Околовръстното в столицата, заради нарушения и е имал проблеми с МВР. Боко не пропуска този звезден миг, първо започва да мачка и после хоп-троп! го превръща във Вичо Касичката.

24

Сатир

преди 1 година

Добре, ама неговите фирми май не са строили пътища?????

23

Анонимен

преди 1 година

Баце да не е емиграрал, дори един поздрав за жените не отправи

22

Желев

преди 1 година

Вижте сега, може тук-таме да липсва някоя камъчка, а пък асфалта има свойството да излъхва с времето и натоварването, това е уникален естествен процес само за България! Стига с тия кражби и обвинения! И адвокат Марковски го казва, ако трябва ще го кажат и други! Има си експерти по асфалта!

21

ГЕРБер

преди 1 година

Е вие пък ся! То е ясно , че няма да има "Престъпление"! Няма да бъдат събрани нужните "Доказателства" и всичко ще остане така! Само където вдигате много шум! Все едно не е за всичко така в Абсурдистан! Парите вече са прибрани по правилните Банкови сметки. И са разпределени по правилните хора! И , разбира се - Където трябва е платено - за да няма ... Проблеми.... :) :) :)

20

Край

преди 1 година

Асфалта -тънко намазан, като на филия с мас.Сега тия дето толкова са крали от асфалта - намазани с асфалт - перушина и кибрита.

19

АДВОКАТЧЕ...

преди 1 година

А КОГА ШИШИ ТИЛУПА И СИЕ ЩЕ ИМ ДАДАТ ПО 15 ГОД.?!????.КОГА.И ВИЕ ОТ НА$&(ДУ@@ПИНСАЙТ ДО КОГА ЩЕ ТРИИТЕ ЧЕСТНО И С ИМЕТО СИ НАПИСАНИ СЛОВА?!??! ДО КОГА?? ЗАВИСИМОСТИ ЩЕ ИМАТЕ?!??. ПОЗОР. ЗАЩИТАВАТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КРАЛИ ОТ НАС НАРОДА. ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ И ВИЕ КРАДЕТЕ.

18

Бигири Бигири Бабау

преди 1 година

Е как ще докажат, че асфалта не е дебел колкото трябва по цялата дължина и широчина на пътя. Те или трябва да изкъртят целия път, или за 20км участък трябва да направят 1000 проби и дупки. Сега взели там открая една ядка, не значи че целия път е така. То това и да е истина е недоказуемо. И сега ще го съдят, че напсувал комшията. И докато го осъдят давността паднала.

17

Qwerty

преди 1 година

Работата е ясна - щом Менков му е адвокат, значи не само няма да го осъдят, ами и той ще осъди държавата и пари ще изкара...

16

Анонимен

преди 1 година

Адвокатите на мафията (лейтенантите и ковчежниците на чекмеджето) от сутринта са по телевизиите - сън не са спали.

15

Случаен минувач

преди 1 година

Ха, те пък НАРОДЪТ междувременно го изтриха цензорите...

14

Случаен минувач

преди 1 година

До НАРОДЪТ 8Дори прокуратурата да си свърши работата, съдът налага присъдата. А съдът е корумпиран... да не казвам колко. Трява европейски съдии да дойдат тука и те да налагат присъди. Ама няма как да стане. Нямаме съдии, на които да се опрем. Не можем да направим акция "чисти ръце" както в Италия, където до голяма степен се пребориха с мафията. Но намериха неподкупни съдии. Ние такива откъде да вземем?

13

баба мара

преди 1 година

същото положение като земетресението в турция част от икономиите отиват вкасите на управляващата партия и сега ще се оправдаме със съдбата успех наопозицията в турция

12

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Под асфалта има и...чакъл. От него е...икономисън,колкото за още една...магистрала. За това пътя се...нагъва на вълни,като море от...пролетен бриз.

11

Анонимен

преди 1 година

В сайта афера , разказаха всичко

10

запознат

преди 1 година

Едно време нямаше баня у тях,със жена си се къпеха в леген или по приятели,сега сделки за милиони върти!

9

Анонимен

преди 1 година

Тези 30 годишни кражби и геноцит над хората , зорлем ни тикат пак към социализъм

8

Обективно

преди 1 година

До 7. Е как в Германия Не се изтриват,в Турция - също!!! Ама имат МВР И ПРОКУРОРИ!!!

7

Нормално

преди 1 година

По 1 мм на ден 12 см се изтриват за 4 месеца.