42

Анонимен

преди 1 година

Не се "пести" . Краде се ! От Герп при това !

41

Анонимен

преди 1 година

Предложение как да стане има ли

40

Жената Мъж

преди 1 година

Жената "МЪЖ" по-какво точно е експерт, какво образование има?

39

Българин

преди 1 година

Бойко Борисов им отряза лентите на гимнастичките от художествената, както и парите им. За да има лентички за рязане на магистралите в България. А пък, то такива почтиняма. Между впрочем, левскарите са ми от най-добрите приятели. Въпреки, че съм цесекар от малък. Футболът не е просто спорт, а бизнес. Благодарение на който видях голяма част от Европа точно когато трябваше.

38

Анонимен

преди 1 година

Лиляна Павлова - министър на благоустройстовто при Бойко и внучка на партизанина от 'Чавдар' и член на ЦК на БКП каза, че това не е вярно! Просто на АМ Тракия край Ст. Загора и Чирпан е нестабилна земетръсната зона и за това има рязки пропадания! Аз и вярвам, все пак е евродепутат (2019), след това вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

37

8 март е ден на мама

преди 1 година

но с какво да я даря?! Обещанията на Борисов, смятам да и подаря.

36

Затова няма да имаме

преди 1 година

тунел под "Шипка". Щото там няма как да се краде при строежа му.

35

ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!

преди 1 година

Да, честит 8-ми Март, но Тулупа днес си е качил снимка как една баба му подарява цвете. Що за безобразие. Знаем за него, че на тия години да си без жена е малко съмнително, но чак така да го афишира - снимка как му подаряват цвете.. е това вече.... не знам.

34

Анонимен

преди 1 година

Дайте телевизор на онова Велико Желев да гледа репортажи за пътища

33

Анонимен

преди 1 година

Години наред в участъка Стара Загора - Чирпан на АМ Тракия имах трайното усещане, че яко се краде!

32

Един Българин

преди 1 година

До Преди година Боко, ти ли се бе? От кое чекмежде изплува, маймунке ***?! Да те светна, че магистрали има и в Испания, че дори и в Египет. Ще те разочаровам, но дори и в Египет строителството е на много високо ниво. 500км няма дупки изобщо, а жегата и трафикът не са като у нас!!! Там дори БТР-и карат по магистралите и нищо им няма. Как пък там успяват да издържат година - две без 15см дупки, а у нас някак си не може? Да не би да сме пълнили шкафчета с асфалт?

31

Българин

преди 1 година

Е, как ще има такава магистрала Хемус, като нея я започна приятелят му на Бойко Борисов Тодор Живков от Правец преди около 50 г. То, от София до Варна са си 500 км. По 10 км на година да строяха, отдавна щеше да е готова. Важното е, че лидерът им на Герб им реже лентичките. Дори и на тези от художествената гимнастика. А после се чудим, защо Илияна Раева и Наско Сираков са против партията му. Както и повечето българи.

30

Затвор

преди 1 година

Затвор за всички откраднали асфалта или с подписите си помогнали за това. Само тогава ще спрат кражбите. Лошото е,че ще трябва затвор и за тиква и за гешефт и за поне 2 -3 000 намазани пехливани. А,те са "национален капитал " като копейкин и Сидеров,каракачанката и джамбазлията,Нинова и Овчаров. ...всячески подпомагани от руските четирихилядници , в момента с лицето зелен чорап крадев.

29

душички

преди 1 година

Тия откриха топлата вода. От години пътищата и каквото и да е се строи некачествено..

28

И колко време

преди 1 година

До 18 Киро е бил на власт? Сам ли е бил? Да не е бил с верния на Доган чалгар, който му обясняваше как ако не даде парите за магистралите въпреки че няма качество пада веднага от власт?! Колко време ще ти трябва на теб да се пребориш с корупцията в България, която е срастнала с всички държавни институции, включително на местно ниво, което трябва да СМЕНИМ на есен!!! Ако не си разбрал от почти година управлява Радев, който е пръв приятел на товят шеф Шкафчев, който не иска да плаща сега.

27

Анонимен

преди 1 година

Това е завета на башицата, нон стоп говорене за милиарди и пътища, само че не тук и не за нас. Милиардите са в чекмеджето, а тоя иска пак да ви управлява роби.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако коментарът е за кражбите на Бойко Борисов, се трие

25

Анонимен

преди 1 година

Киро, корнелия и кокорчо показаха как се строят магиастрали без корупция! Минете по новооткритата хемус от софия до варна да видите каква магистрала е хахахахахахахах няма такава хаххахаххаха

24

Анонимен

преди 1 година

А в Германия и Холандия, освен че има истински пътища, няма ни винетки, ни такси за магистрала.

23

Никола Стефанов

преди 1 година

Уви, така е. За да се придвижиш както по "Тракия", така и по "Хемус" ти трябва не автомобил, а БТР. Още по-добре луноход - пейзажа и на двете магистрали и без това може да се опише като "лунен".