62

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Госпожо трайно е усещането че всеки излиза лъже нагло посочва с пръст ей така може да има нарушения незнам но да излизате едни и същи лица преди избори и да се манипулират българите ей тъй госпожо какво е това усещане

61

Сатир

преди 1 година

Що така бе Миме, тая плаща ли си за присъствие????

60

Анонимен

преди 1 година

Трайно усещане е че съдебната система е корумпирана.

59

Факт спасявайте се

преди 1 година

България не е направена за хора, а за крадливите полицаи и политици, не се съмнявайте в това!

58

Анонимен

преди 1 година

Не се пести госпожо , а се краде! Бъдете точни!

57

Данъкоплатец

преди 1 година

Значи тая "експерт" женица имам не просто усещането, а зная че е нагла мошеничка откакто като "експерт" в община Слатина се опита да ни спретне една улица в квартала за да прокара възможността за строеж на нея. Слава богу съкварталците дадоха бурен отпор и общината даде заден. Нагла мошеничка, промотирана от прости ***!

56

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ОЩЕ ДА ПРОДЪЛЖИ СЪС СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ

55

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТЪРГОВЦИТЕ ИСКАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ ПО БЪРЗИЯТ НАЧИН НО ГРАЖДАНИТЕ НЯМАТ ПАРИ ЗАТОВА НАМАЛИХА ПОКУПКИТЕНАЙ ЧЕСТО БЪЛГАРИНА ВЛИЗА В ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ

54

Анонимен

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДИЯ А НЕ СВОБОДА ЗАТОВА НЕ СЕ ВОДИМ ДЕМОКРАЦИЯЩОМ ИМА ЗАКОНИ ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ СА ВДИГНАТИ ДВОЙНО

53

Анонимен

преди 1 година

Госпожата може ли да каже какво я квалифицира да прави такива заключения! Образование, опит, референции на обекти, какво изобщо? Иначе да си седне на дъ-то и да слиша само!

52

Анонимен

преди 1 година

Тарикати- и те като жабата дето видяла, че батковците мерят усещането за корупция и те вдигнали карак... усещането ни мерят!!! Не фактите, а усещанията, които с реване по телевизии, сами формират!

51

ЕРА

преди 1 година

не е вярно, че се пести, като вземат тези поръчки веднага се купува нов луксозен имот, майбахче или подобно, дрешки, ваканциики и прочие. Що да пестиш, като след година ще налапаш парата и от ремонта

50

Анонимен

преди 1 година

Големи експерти и експертки, предизборно констатират и умно заключават за състоянието на пътищата, а защо никой не казва истината - 2 години не се ремонтира и строи нищо ново, парите са изкрадени и всички сладкодумници са взели пари да работят предизборно с черен ПР понеже некадърниците управлявали последните 2 години няма с какво да се похвалят и е по-лесно да плюеш другите.

49

Анонимен

преди 1 година

Ролята на тези НПО та е да вдигнат цената на километър магистрала яко и да върнат в играта мултинационалите, които да лапат печалбите като наемат нашите за подизпълнители на малки пари! Същото правят и еколозите с тунелите по Струма, които оскъпяват и усложняват до степен да доъдат чужденците. За тази цел им плащат грантове, а ЕС финансира с кеф мултинационали- цената наистина няма значение! Бате беше пуснал само нашите да работят директно и това вече ги побърка брюкселианците- това е корупция.

48

Така е във Виетнам:

преди 1 година

Двама действат с кирки, лопати и др., а зад тях има двама със заредени калашници. Няма да строят ли?!?!

47

Българин

преди 1 година

Имали "усещането", че се пести? Имали "усещането", че се краде, че се подслушва, че се купуват избори! А бе тия само на "усещания" го карат? Защо не си спомнят, че законът тогава беше да се взема най-ниската оферта? Пък и да си спомнят, какво беше състоянието на пътищата тогава? Шиши чак сега му просветнало, че след 8 години/и 20 хиляди коли на ден/, пътищата били амортизирани?

46

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава изобщо плащаме винетки

45

Анонимен

преди 1 година

Жалкото е , че зарди лоши пътища загинаха много хора

44

Решение има отдавна!

преди 1 година

Крадците в Трудов лагер и отнемане на имуществото и парите им! Те ще построят много пътища надлъж и нашир...

43

Анонимен

преди 1 година

така е защото българия не е свободна държава в българия е свободия това нещо ще заличи българия от картата на света