19

Анонимен

преди 1 година

Щом е наел Менко Менков, работата е герберска.

18

карачанаков

преди 1 година

Шо му викат на тоа МЕНКОВ?????Да не би нещо да менка/послъгва/.

17

=

преди 1 година

Предизборния кьорфишек ще изгърми в съда , а после обвиняемия ще съди България в Страсбург и всички ще плащаме обезщетение. По слаб от този министър на мвр в историята е бил само пияницата чашков

16

До въпрос

преди 1 година

Защото адвокат му е малко име, а не професия. Професията мине да лице и да маже

15

Анонимен

преди 1 година

Семпъл и битов е Менков, защото клиентът му е вече два дни в следствието и хич не му е семпло и битово.

14

Мнение

преди 1 година

"Според него не можело всички те да бъдат заставени да излъжат." Ооо могат и още как! Те са в зависимо положение, може да загубят работата си. И второ, може да се страхуват да не ги сполети същото - побой и после всички свидетели да мълчат гузно. Затова хората с пари си правят каквото си исщат у нас, защото са безнакадани, а свидетелите мълчат.

13

Кире

преди 1 година

Сега така ли му казват, когато ти пратят мутри да те заплшват, бият, убиват ако не подпишеш, че ти си откраднал милиардите, и чекмеджето е всъщност твое. Самото обвинение, че директор, с 10хил.лв заплата мин., се облагодетелствал с 18хил.лева е смехотворно. Аз лично без да имам достъп до милионите в чували си купих за 200хил.евро апартамент от един воден цикъл, само да си затворя очите за някои нередности.

12

Анонимен

преди 1 година

За милионите, кога?

11

адвокат

преди 1 година

"..една семпла битова история.."Много пъти съм казвал,че една част от самозабравилите се адвокати-нарциси,говорят елементаризми,и хората ни се смеят.И ни се подиграват.Лошото е,че има малка част адвокати, които са си повярвали,че са ниво,а те са на професионалния минимум.

10

Гост

преди 1 година

Добър адвокат, преди година още се гласеше фалит на тези фирми и тук май се е намесил юридическия трик, с който видиш ли при такива акция държавата е ощетила честния, почтен строител за милиони и затова ще фалира. Чудесен повод осъществен с помощта на институциите! После ще осъди държавата и ще обявим за светец. Това май го играеме доста често?

9

Сменко Сменков

преди 1 година

Тоя явно е новият Марковски, беше адвокат на Цецо, Боко сега и на този?

8

Дражев

преди 1 година

Велико Желев е арестуван по поръчка на Пеевски защото Борисов е пропял срещу него за да отърве кожата! Борисов и Пеевски ще се унищожат взаимно. Язък за милиардите дето ги откраднаха.

7

Българин

преди 1 година

Този адвокат все още не е разбрал, че подсъдимият му от Банкя е изял асфарта от магистралите. Както и гешев не е разбрал, че Борисов ги е стрпоил тези магистрали със собствените си пари. Смешни правосъдие, политици и икономисти в България.

6

Анонимен

преди 1 година

А на тоя менко, ако му избия два три зъба пак ли ще е семпла битова история?

5

От зайчарника

преди 1 година

Аз асфалт не съм вземал.Само пари за чекмеджето.

4

разбирач

преди 1 година

Строителчето е предупредено, какво може да се случи, ако залитне в грешна посока. Точно затова на каскета и ко им викат бухалка на властта.

3

баба мара

преди 1 година

каква битова история викнал още двама да бият един бивш служител да подпишеневерни документи ако го пуснат на свобода ще избяга за дубаи видяхме сев тангентаколко сантиметра е икономисал

2

Анонимен

преди 1 година

Ами точно там е заровено кучето обвинението в лицето на каскета пак е тръгнало по най-удобния за обвиняемия път.

1

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 1 година

Оставете го човечеца бре, такъви убави патиша прай