12

До 17

преди 1 година

Добре, да видим Дания. Опаааа! За последната седмица Дания има 4 пъти повече починали от България. При това са 3 пъти по-ваксинирани от нас. Практически там 100% от възрастното население е ваксинирано. Че и с бустери. Трябва и малко в главата да имаш акъл. Не става само с ваксини.

11

Анонимен

преди 1 година

Пак *** пишат за Кипър. За последните 7 дни Кипър е на първо място в света по починали на човек от населението и сравнението с държава на първо място за кратък период е манипулация. Кипър имат 12 пъти повече починали от България на човек от населението за последните 14 дни, което не е неочаквано за слабо ваксинирана държава като Кипър, където ваксинираните са половината от населението.

10

Анонимен

преди 1 година

Вчера един пишеше колко по-зле били в Дания за оня ден. Защо на пише и завчера? В Дания 101 нови случая и 1 починал, в България 115 нови случая и 3 починали.

9

до 14

преди 1 година

Не е политкоректно и в линията на партията.

8

Анонимен

преди 1 година

Я се замислете защо толкова ни изнудваха да се ваксинираме? Определено целта не е била превенция. Целта е била да инжектират НЕЩО на хората и фактът, че масово инжектираните страни масово боледуват трябва да ви говори нещо. Освен това, позната - 5 бустера и след всеки бустер става все по - зле и тестът винаги е положителен. Наистина се получава пристрастяване към тестовете и ваксините. Мания му викат някои.

7

Анонимен

преди 1 година

Починали С ковид! Да не говорим как го установяват тоя ковид. А я сега една статистика на умрелите и получилите инфаркт В РЕЗУЛТАТ от "ваксинирането"? Или не е политкоректно !

6

До 9

преди 1 година

И в Кипър са се ваксинирали. И за последната седмица имат 50 пъти повече починали от нас. Честито.

5

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми! Да са се ваксинирали!

4

Анонимен

преди 1 година

Ее, омръзна ми да го местя! Ай спрете се.

3

Анонимен

преди 1 година

В Кипър за последната седмица има 50 пъти повече починали от Бъгария. Що така?

2

До Ани Списвачката

преди 1 година

Днес изкара за солта, отчетени са 3ма починали, кому е нужна информацията в статията?!

1

Анонимен

преди 1 година

Поредните 115 фалшиви теста. Няма да поумнеят някои хора.