32

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Хубаво е, че посочвате, че починалите са починали С ковид. А не ОТ ковид. Ако беше сигурно и доказано, че са починали ОТ ковид- щяхте да напишете "починали ОТ ковид". Поздрави и наздраве.

31

Анонимен

преди 1 година

В България има много необразовани хора, които като им свирнат по телевизията и те веднага от страх си слагат по 2-3 маски и се крият в мазето да не ги хване Ковид и си слагат по 3-4 бустера.

30

Анонимен

преди 1 година

Наистина в България има много необразовани хора, които вярват на това, което им кажат 12-те овчари пропагандатори против маски и ваксини. И като им кажат, те от страх веднага от тичат в мазето и се заключват с три катинара, вместо да се ваксинират Необразованият няма да се поинтересува, да почете, да поразсъди малко. За него фактите идват от една жена в трамвая каза.

29

Анонимен

преди 1 година

В България има много необразовани хора, които вярват на това, което им се каже по телевизията. И като им кажат, те веднага тичат да се боцнат. Необразованият няма да се поинтересува, да почете, да поразсъди малко. За него за 6 месеца е нормално да се направи ваксина срещу непозната болест.

28

До 29

преди 1 година

Неваксинирана България е от страните с най-малко заразени, пък вие там ваксинираните се надпреварвайте кой има повече случаи. Нас не ни е.е.

27

До 29

преди 1 година

Разбирам, че и резбата си обърнал.

26

Анонимен

преди 1 година

Бой, е.ане и ваксина не можеш ги върна.

25

До 32

преди 1 година

Кажи кой е за съжаление - аз, здрав и неваксиниран, или колежката с 5 (ПЕТ) ваксини, вечно болна, в момента също, мисли за шеста Кажи честно кой от двама ни е за съжаление? Не те лъжа за колежката

24

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните са за съжаление, но всеки сам си кове съдбата. Аз съм ваксиниран, като почти всички около мен и всички ваксинирани сме живи и здрави. Не мога да кажа същото за неваксинираните.

23

Анонимен

преди 1 година

Не съжалявам ваксинираните. Всеки сам си кове съдбата. Аз съм здрав и неваксиниран.

22

Окончателно

преди 1 година

На тия, които още вярват в тая измама, не може да им се помогне.

21

Анонимен

преди 1 година

Да обърнем палачинката. За последните 7 дни в Кипър имат много повече починали на човек от населението в сравнение с всички държави с по-голям процент ваксинирани от Кипър.

20

Анонимен

преди 1 година

"Спад в извънредната смъртност". Защо не се образовате поне малко. В България се нарича надвишена смъртност. Това, че е спаднала от примерно 45 хиляди надвишена смъртност през 2021 на 15 хиляди през 2022 година трябва ли да ни радва. Спад не означава непременно по-ниска смъртност в сравнение с годините преди Ковид-19. Засега и през 2023 година смъртността е надвишена.

19

Анонимен

преди 1 година

На сайта на Джонс Хопкинс пише, че в Кипър ваксинираните с поне една доза са 55,57% от населението.

18

За Кипър

преди 1 година

Това са данните за Кипър "The number of COVID-19 vaccination doses administered per 100 people in Cyprus rose to 201 as of Dec 24 2022." Оказва сее че 100 % от хората имат поне по 2 дози.

17

КОВИД Е ЛЪЖА

преди 1 година

КОВИД Е СВЕТОВНА ИЗМАМА

16

До 22

преди 1 година

Пич, ти сигурно си гледал за Турски Кипър. Нормално за малллумен ваксър да не прави разлика.

15

До 21

преди 1 година

България има спад в извънредната смъртност за последните две години. Ваксинираните държави имат силно увеличение. Трябва да се чете малко. Не става само ваксини да си биеш.

14

Анонимен

преди 1 година

За Кипър намерих, че ваксинираните с поне една доза са 55%. Не намерих колко са напълно ваксинираните. Хайде тичай да си ги пиеш, знаеш какво.

13

Анонимен

преди 1 година

Само трима починали, ама един друг път. Вероятно са поне 2-3 пъти повече, но ги пишат починали от нещо друго. Над 310 човека на ден умират в последно време в България, но почти всичките не са тествани за Ковид-19.