8

Анонимен

преди 1 година

Ами Не са Ок нещата бе хора! През Социализма,не помня " стачки"! Тоест нещата бяха регламентирани и си знаеш! Идва ти възрастта за пенсия и си смяташ стажа! И колкото толкова! Сега през " демокрацията", Пенсии на никой не му се дава уви!-:(( " Идеята" на " демократите" е,да ходиш на " работа" докато можеш и си жив уви!-:( Тоест,от " работата" директно в Гробищата! Е. ве м ти " демокрацията" аз! Лицемерна и мошеническа е демокрацията днес!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Заради мигрантите и войната в Украйна, които източват парите, социалната система в цяла Европа се срива. Затова се налагат мерки за повишаване на песионата възраст, защото парите вече са използвани за социални помощи за мигранти и помощи за Украйна и няма пари за пенсии. Европейците за в бъдеще ще трябва да работим до дълбока старост, за да има пари за Африканци, Араби, Индийци и Украинци. И всички войни и беди по света където ЕС помага.

6

Аз съм доволен

преди 1 година

Пенсията ми стига да си платя тока.

5

Анонимен

преди 1 година

Половината от дохода на днешните млади, отива за настоящите пенсионери и чиновниците в НОИ! За техните пенсии ще се надяват на бебетата!

4

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Човек и...добре да живее...остарява и трябва да се...пенсионира. Колкото по...рано,толкова по...добре.

3

Нане

преди 1 година

То със стачки, ако ставаше... Виж с мосю Гилотен, по мож да биде работата... ===)))

2

Анонимен

преди 1 година

Пенсиите, трябва да се премахнат! Който иска, доброволно да се осигурява!

1

Анонимен

преди 1 година

А тука бабичката и стареца са доволни на 450 лева