64

хх

преди 1 година

Чл. 4. от Конституцията на Република България: "Чл.4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната. (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.Къде е това?

63

хх

преди 1 година

"България на гражданите"?!?Как? С тези противоконституционни закони! Какво направи тя в тази посока?

62

Смел Гибсов

преди 1 година

Наоравете си о.р.г.и.я......

61

ББ

преди 1 година

царско-руска ли г-жо?добре ли ви плащат от раша за да работите против сВОБОДНИЯТ сВЯТ???имате ли огледало...поглеждала ли сте се последните 15 г. в него???агенти на русия ви призовават да опростите грабежите на агентите им като дпс-гроб-бсп.вмро,ндсв...и те са плеяда...да им станем съучастници в убийствата на жени и деца в Украйна,...да им останем роби!!!Бог ми е дал живота като Свободно ...г-жо...ще се наложи да ме убиете като такова!!!Бог да пази САЩ и приятели!!!

60

Анонимен

преди 1 година

До 63 Ти или си Дечо,или в саксия расъл а? На Борисов баща му е Полковник от МВР! И се е пенсионирал като такъв! Ако не си член на ЦК на БКП,дали ще станеш офицер към МВР? Изключено. А Борчето бивше,като офицер Лейтенант към МВР като " пожарникар" дали не е бил Член на ЦК на БКП? Беше!!! Ами за това го свързваме и Борисов! Аз ако лъжа,го пише и в Биографията му в нета! Не съм го писал аз!!-:)) Четете бре деца,всичко е написано ачик ачик щом не вярвате на никого тук!!

59

Анонимен

преди 1 година

Може и десеторна я върви по дяволите

58

Яяя

преди 1 година

Богати *** дават акъл как да живеят робите им .долни крадливи пачи.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Пръмова-Кунева наистина е от комунистическатаноменклатура. Но, защо сравняваш Борисов с нея? На Борисов родителите не са били от ЦК на БКП, нито са били агенти от ДС като на Киро Петков, Прокопиев, Хр. Иванов и т.н. деца и внуци на лидери от БКП и агенти на ДС.

56

Анонимен

преди 1 година

Балабар с теб.

55

Анонимен

преди 1 година

"някой лови риба в мътна вода"Разгеле и тая откри колелото,случайно едно ушато нищоожество разгради държавата под мотото "промяна" случайно настъпи хаоса навсякъде и във всичко?

54

Анонимен

преди 1 година

Снаха,на Бившите Комунистически " величия" от времето на социализма"ръмови"!! Е как мислите? Тази тогава,дали е живяла " зле"?-:(Точно такива индивиди след 1989 г" влязоха" във властта със СДС! Все дъртички и нямащи Нищо общо с " демокрацията"! Такива като др Борисов "основател" на ГЕРБ! И Пръмова си основа " партийка" " България на Гражданите"!-:( Жалка работа нали? Е тази не и се отвори парашута да ни "управлява" но Борчето пак се е наредил като желаещ за " власт"! Внимавайте за кого ГЛАСУВАТЕ

53

Анонимен

преди 1 година

Разкарай се! Не щем война!

52

Анонимен

преди 1 година

Tpeти блok? Yes! Чeтвъpти блok? Yes! Пapи Бa? Yes! Yes! Yes!

51

Анонимен

преди 1 година

Не повечето от ДБ имат опит в тази сфера, нари бяха основен коалиционен партньор на ГЕРБ няколко мандата, ще научат и ПП-тата на схемите.

50

(-_-)

преди 1 година

Тази трябваше да е в Сливен, в затвора! Егати наглите дзверове!

49

Анонимен

преди 1 година

След изборната колиция ще четворна евро ориентирана. ГЕРБ-ДПС заедно ПП-ДБ. Само такава коалиция гарантира пълно мнозинство и стабилно правителство. Евроатланическите партии срещу про-Руските Възраждане, БСП и БВ!

48

моля стига с

преди 1 година

прашасали калинки пак се разлетяха. Стигат ни и сегашните дето разтягат само локуми и резултата е 40 милиарда дълг за бг

47

gosho

преди 1 година

zaradi lujata,s koyato ni nakara da zatvorim predsrochno reaktorite na kozloduy tazi tryabvashe da e zatvora, a ne da e evrokomisar i v upravitelniya savet na pariba.

46

мак

преди 1 година

На журналистите прави им удоволствие да канят всякакви провалили се индивиди, потънали в забрава, които искат да напомнят за себе си и да блеснат, ама не знам с какво.

45

Анонимен

преди 1 година

Тая само коалиции и петилетки са й в гльвьть.