10

Анонимен

преди 1 година

Михаела пак преписва без да мисли. В колко да стана, че хигиена, закуска и час път до работа? Ами то и за кафе ми е рано и пия по пътя.

9

Анонимен

преди 1 година

Да се яде, когато не си гладен, вкл. веднага след ставане от сън, когато още не си се движил - това е капитална грешка. Една от многото. Да се яде на час-два - постоянното преживяне е също грешно, така се хранят само новородените. Възрастен човек и животно се хране веднъж - два пъти дневно. И то след като е поработило, вкл. физически. Наблягането на жива храна, добре балансирана, а не с прекалено количество протеин, както днес поредните гурута настояват, е полезно също. И движение на чист въздух

8

Анонимен

преди 1 година

Грешката е една - приемане на много калории и разход на малко. Всичко друго за съчинения на недоучили биология преписвачи. А що се отнася пък до здравословно отслабаве - наблягане на плодове, зеленчуци, ядки и семена, нискокалорични бели меса, риба, при следене на калориите, и много ходене пеша на чист въздух, е здравословно. Прекаляването с мазнини и протеин, както препоръчват поредните модернистично-неграмотни идейници, ще ви докара бъбречна недостатъчност и проблеми с черния дроб.

7

Препечени...

преди 1 година

...филийки с масло, плочка сирене и чаша чай. Всеки Божи ден. Между другото прясно и кисело мляко, баница, турски банички, сиренарки, пържени филийки, лангидки и палачинки. Това на картинката не е закуска...

6

Бай Дрън

преди 1 година

Хе, кой изобщо бил гладен рано сутрин...ами аз навремето бях доста гладен веднага след ставане. Не можех без да хапна...ама тогава тренирах, бях във форма. Откакто почнах да занемарявам и закуска и други неща, които съм правил, бързо качих двайстина килограма. За едно не съм съгласен в статията, че трябвало да се подбира какво да се яде. Не, не трябва и точно сутрин е момента да хапнем като хората. Виж, вечерта да, но без салати...по скоро нещо млечно за сън :)

5

Дааа

преди 1 година

към ПредложениеСалатата може да се замени със супичка.

4

Е

преди 1 година

Самата идея за закуска е грешна.

3

Анонимен

преди 1 година

Закусвам с кафе.

2

Анонимен

преди 1 година

Най-вече самата закуска. На второ място количеството й. Кой изобщо е гладен рано сутрин!?! Ако ядете само когато сте наистина гладни и без да преяждате, със сигурност няма да надебелеете, а и ще ви е по-леко и ще сте по-жизнени.

1

Предложение

преди 1 година

Шопска салата с двеста грама ракия за закуска е една чудесна комбинация от точно необходимите количества витамини, протеини и мазнини.