33

Мъка мъкааа

преди 1 година

Пешеходците му виновни...майкоооо. Шофьор съм, всеки ден съм зад волана, но съм и пешеходец. Неадекватни има и от двете групи, но нека "експерта" ми обясни някои работи. Например защо при зелен пешеходен светофар и пълна видимост, убавеца с таралясника решава, че неговия ляв завой е по-важен и трябва редовно да се стига почти до инциденти, че и нагло да се дръвчи...това е всеки божи ден, един и същи филм с различни актьори. Тези неща се случват пред училище, между другото. Пешеходците виновни...

32

До експерта

преди 1 година

От сърце ти пожелавам мпс да те удари,като пешеходец и след това да разбереш ,че ти си виновен. Господи ,какви уродливи синове ражда нашата земя хубава.

31

Анонимен

преди 1 година

Само в България обвиняват пешеходците, а не шофьорите! Всичко тук е обърнато с главата надолу. Силивото се протектира.

30

Анонимен

преди 1 година

Първо трябва да се превъзпитат "експерти" като този.

29

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на джигита е пред пешеходната пътека пешеходеца да спре и да започне да се оглежда, а джигитите да си минават без да спират, а пешеходеца да се оглежда, оглежда, ....

28

Еме

преди 1 година

Трябва да стане като в скандинавските страни. Пешеходецът дори и да е близо до пешеходната пътека без да е стъпил, шофьорите заковават на място и го чакат да се накуми какво ще прави. А не като у нас и в Турция, пешеходците подскачат по капаците на колите , а шофьорите правят фокуси да ги заобиколят без да натискат спирачката. Иначе ще продължаваме да се вайкаме, а като на някой му дойде до главата ще има - ама то защо така стана. Има неща, които са въпрос на късмет, но пътното движение не оття

27

Анонимен

преди 1 година

Основен проблем е, че канят този дедо да сава акъл

26

Алекс

преди 1 година

Пешеходецът преди да пресече трябва да спре и да се огледа.Да ми даде възможност да го видя и да спра преди пешеходната пътека.Има заухавци,които както си ходят по тротоара скачат рязко на пешеходната пътека без да се огледат.Други изкачат пред спрели автомобили.Как да го видя?Освен това пешеходната пътека не е алея за разходки и място за разглеждане на телефона.Освобождава се по възможно най-бързия начин.

25

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 20 Забрави да махнеш сградите и строежите.

24

Анонимен

преди 1 година

Бай Йонко Иванов - "експерта", да започне да управлява автомобил с лява дирекция и тогава да обяснява каквото и да било свързано движени по пътищата в България и Европа.

23

метъре

преди 1 година

Мда, добре е да се превъзпитат пешеходците, както и стълбовете и кошчетата за ***, на крива ракета Космоса й пречи. Е надяваме се да остане някакво място за пешеходци, велосипедисти , а да не се бетонира, асфалтира и светфарира всичко, но пустата бензинджийска мафия не се отказва от големите печалби.

22

Анонимен

преди 1 година

"...пълни богове на пешеходни пътеки."===Да му напомним на "експерта", че пешеходните пътеки са направени за пешеходците. Слава Богу, че са те, иначе никой няма да може да пресича защитен. Ако ги няма тях, пешеходците ще са пълни анархисти и жертвите ще са много повече. Да вземем да махнем и тротоарите, че може би и те пречат на "експерта", така пътя ще му е по-широк?

21

пешеходец

преди 1 година

при движението по оътищата всички фактори са взжни. Правилникът - също. На светофар едновременно свети зелено и за пешеходци, и за завиващи, там е най-опасно да се пресича. Още повече, че времето за пресичане е твърде малко. Тротоари като такива масово няма, ако някога са били изградени, почти винаги сега се използват за паркиране, което 1. отнема мястото за минаванел 2. разбива настилката. 3. спират точно на завой. Колите поголовно унищожават и площи, предназначени за градинка, парк или игра.

20

gogo

преди 1 година

да бе, пешеходците са виновни...а *** със стари беемвета? :)

19

Анонимен

преди 1 година

Ако се махнат пешеходците, дърветата и другите автомобилисти на пътя и никой няма да му пречи на експерта да си джитка свободно. Хм, а може би и пътищата са проблемни с тия дупки и неравности по тях и липсваща маркировка!?

18

Nqkoi

преди 1 година

Основен проблем на пътя е, че инструктурите и изпитващите са корумпирани! Като добавиш и катаджиите които също са корумпирани стигаш до момента в който по пътищата на България няма никакъв контрол! И докато е така ще има война на пътищата и много загинали!

17

Анонимен

преди 1 година

Не са проблемни пешеходците, а колите. Абсурдно е в града всичко да е направено само за тях, трябва да се изкарат от градовете и всичко да е ориентирано около човека, в момента е наобратно и цивилизованите държави първи ще разкарат тенекиите от града.

16

Toma neverni

преди 1 година

Тоя го гледах-експерт бил.Върти я,сучи я-да ходим при тях веднъж на курсове,после на опресняване,после на поправка,после за добавка....техни завинаги,и тяхната НИКАКВА отговорност

15

Анонимен

преди 1 година

аз да попитам къде да ходят пешеходците като на пешеходна пътека не могат да преминат, къде да ходят пешеходците като тротоарите са заети от коли, кажи бе гус'удин експерт ***

14

Анонимен

преди 1 година

Само пешеходците ли? А каруците? А велосипедите? А Емили с тротинетката? Нито носят отговорност, нито спазват някакви правила. После автомобилите им били виновни.