114

Ихаа

преди 1 година

Пращи от интелект, мисля че може да зарежда АЕЦ Козлодуй с гориво - направо пращи.

113

Мис ГЕРБ

преди 1 година

Страхотна хубавица. Печелиш 5 точки за муцунките ти

112

Що за прическа?!

преди 1 година

:D

111

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Защо никой не арестува МГЕРБ, когато направи спекула с цените на олиото и бензина, както много точно и своевременно отбеляза Кокорчо. Тези хора и техният лидер ГЕОРГ, трябваше вече да търкат нара и сега да имаме нормални цени, но МВР не се задейства и в момента имаме бушуващи цени, отвъд всяка нормална пазарна логика. Защото веригите видяха, че в България няма последствия за спекулата с цените и започнаха да правят каквото си искат, като Младежкото ГЕРБ.

110

ChatGPT 2023

преди 1 година

Някой да обясни на леличката, че подплънките излязоха от мода в далечната 1998-мa година. Но то на село модните тенденции малко по-бавно идват. Знаем.

109

Отблъскващо

преди 1 година

Арогантният и самодоволен тон не помагат на ГЕРБ-аджиите да станат по-малко антипатични, напротив. Ефектът се засилва.

108

ГЕРБ лели

преди 1 година

Имаме ненормално обемни коси и тройни гуши. По това се отличаваме. И обикновено това ни е най-доброто качество.

107

Анонимен

преди 1 година

Само като я видиш и те отблъсква на мига. Благородните и умни хора имат съвсем друго излъчване, тази е като някакъв зъл булдог. Всичките гербери имат едно глуповато селско излъчване. Бойко като обикаляше с джипа магистралите, беше като някакъв тракторист из полето.

106

Извинете

преди 1 година

Защо всички противни са в ГЕРБ? Противни ли са се родили или стават такива, когато отидат да защитават Лойко на амбразурата?

105

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой ще вземе джакпота 6 млн от тотото.Със сигурност няма да е обикновен селянин.Всичко е планирано.Е, при Божков беше повече,но той се озъби....

104

ТемеружТке,

преди 1 година

пак си преяла с депутатски кюфтета и пържоли...

103

Сега, да ви обясня..

преди 1 година

Няма значение дали даден ГЕРБ-аджия е корумпиран. Той може и да не е. Може и да е страхотен. Но след като защитава Лойко за чекмеджето - това е основателна причина да не участва в управлението и дори в политиката ДО ЖИВОТ. Освен това, всеки един от ГЕРБ си ходи с табелка "потенциален крадец" на челото. Дори Захариева и Любен Дилов кхин.

102

Анонимен

преди 1 година

Чували ли сте за вица ,а " Плевнавлиев" . Когато един българин ходил всяка сутрин в президенството и искал среща с Плевнавлиев.А там му казвали,че вече не е " президент"! И така няколко дни,докато го попитали защо го прави това! А той казал,това е музика за моите уши!-:) Та и сега,На избори до дупка,докато българина разбере,че " кандидат" за властта ГЕРБ,НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!-:) Ще Вденете ще Вденете!-:))))))))))))))))))))))

101

Мата Пари

преди 1 година

Ей, как не се бях сетила, че при Герб всичко беше супер. Отивам при Бойко, пардон при Цветанов

100

Хайде да си го кажем

преди 1 година

Всички от ГЕРБ са пoдчoвеци. И трябва да бъдат държани на каишка.

99

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ до сега да беше откраднал всичко и пак ние щяхме да плащаме

98

Анонимен

преди 1 година

Аз ще Гласувам за Възраждане! Не ме интересуват нито ГЕРБ крадците,нито БСП! Най малко пък Американофилите от ПП и ДБ " партийкста" на другарят Иван Костов от Драгалевци! Бивш министър на финансите,и бивш Министър председател на СДС ! България и българските интереси над всичко!-:)

97

Извинете

преди 1 година

Каква е ползата от това ГЕРБ-лелче? Може ли да ми я дадете да я ползвам вместо колци за домати, искам да ги крепи и да гони пъдпъдъците да не ги ядат. И поне ще върши нещо полезно.

96

Анонимен

преди 1 година

Вече на всички Ни стана ясно,че МутроКомуниста,не можа да се " върне на бял кон във властта"!-:))) Даже мижаво магаренце или слабо катърче,Пак нямаше да му свършат работа!-:)На ГЕРБ вече трябва да им е Пределно ясно,че Тяхно " правителство" В бъдещите парламенти на РБ Просто Няма да има! Когато СДС загуби изборите,се пробва само веднъж и се скри! Тези обаче,ще се явяват на избори,докато има и една Чугунена Герберска тиква! Вървете си с мир вече! Заради вас пак сме на избори! За да Вденете вече!

95

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е европейското лице на България!