134

баце

преди 1 година

А помни ли тази *** защо Буци не изкара първия мандат, както и втория, ....

133

Анонимен

преди 1 година

Нушето па се е протеснила! То монопола държат пилето и още 2-3 бабаити! Естествено че ще вдигнат цените по нареждане на буци, за да може те да казват после его е, без нас не можете!

132

Цецка Цачева

преди 1 година

Теменужка повтаря успешно, но притежава доста интелигентен и проницателен поглед. Радвам се, че след ерудита от Банкя има и други с висок коефициент на интелигентност. :):)

131

Лойко Тиквата

преди 1 година

"Нищо никога не съм откраднал! Една стотинка, един лев не сме взели!" *свежда глава, кръсти се*

130

ГЕРБ са подчовеци.

преди 1 година

НУЛА ДОВЕРИЕ. НИКОГА ПОВЕЧЕ ПОДЧОВЕЦИТЕ ГЕРБ. ПРИДАТЪЦИ НА ЛОЙКО.

129

:D

преди 1 година

Ако сега беше ГЕРБ, щеше да има Гладомор - хора щяха да *** от глад а Лойко щеше да обикаля с джипката и с охраните и да обиснява на Севда как няма никакви проблеми и България е по-добре от всякога. Нали сме го играли тоя мач по време на чумата Ковид. Не - мерси. Достатъчно видяхме от вас. Tъпи гербенуги

128

ООО

преди 1 година

Теменужка се изкара по-чиста от майкa Тереза - не е чувала за кражби, точно тя да краде?! НЕ! САКЪН! АНАТЕМА! ЗАКЛЕВА СЕ! Хахахаххаха крадла мръcна

127

Анонимен

преди 1 година

Бяхте на власт 12 години и цената на хляба скочи над до над един лев. А сега нали бяхте първа политическа сила, освен да приемете закона за хартиените бюлетини какво точно друго свършихте? Кой ви е виновен този път?

126

Теменужке

преди 1 година

Много крадети. Разкарай са

125

PICA NA KRISTALI

преди 1 година

Бойко разбира от наркотици. Твърде много и много над средното ниво. Дори може би малко повече от колкото ни се иска, по една или друга причина... точно за това имам особена резерва, когато чуя от този човек определение от рода на "пица на кристали". Определение, което дава, защото не иска да покаже колко много разбира от наркотици и иска да се изкара "ни лук ял, ни лук мирисал". Точно ти ли Бойко не си запознат с наркотиците, дето има слухове, че имаш фабрики за амфети. Ти ли не разбираш.. хехе

124

Ром'с

преди 1 година

Във цял свят има поскьпване и особено в Европа, но само ГЕРБ немаше да допусне.... те са извънземни.. Ама лъжци са тез от ГЕРБ

123

LOL

преди 1 година

ГЕРБ се напъва пак да краде. Остана ли някой да им вярва? Имам чувството че за Възраждане ще гласуват повече хора. ГЕРБ съсипа всичко и продължава да го прави дори да не е на власт. ПAPАЗИТИ.

122

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е поредната ГЕРБеpcка л.ъ.ж.a! Ако не помните за предните избори онзи дeбeлuя обещаваше да свали цените на горивата с левче! Не само, че не го направи ами и махна отстъпката от 25 стотинки при положение, че фин. министър каза, че има пари за мярката поне за още 1 месец!

121

До 133

преди 1 година

Много ви моля,някой хора си лягаме не нужно да сънуваме кошмари.Такъв тип коментари от8 до 19ч

120

Анонимен

преди 1 година

Че ако беше Бойко щеше да обърне инфлацията н обратно в България че и в света щеше да унищожи КОВИД-19 и щеше да победи Путин и Руската армия ама а де не е на власт

119

Той бойко

преди 1 година

Той бойко с неговите магистрали... видя се какви ги е вършил. По задание пътят е трябвало да бъде с 20см износващ слой, но Боко е нареждал да ги правят с 14, защото си е мислел че никога няма да се разбере за мушенгията.

118

Фрида

преди 1 година

ГЕРБ не постигна нищо в областта на здравеопазването, социалната сфера, образованието. Хиляди инвалиди мизерстват, болниците са под всякаква критика. В страната не остана жив лекар. Бойко се хвали с магистралите си, но освен тях няма нищо.

117

Радослав

преди 1 година

1. Помощта се гласува в парламента драга, парламент в които вие бяхте първа политическа сила! 2. Защо не направихте правителство бе?3. Не цените са високи, а доходите са ниски, а те са ниски защото вашата партия ни прати зад Румъния по стандарт!4. Гербер на челото си да има залепен часовник и да каже колко е часа, пак ще излъже! 5. Милиарди левове усвоихте и накрая какво? Пътища на смъртта с лиспващ половината асфалт, къщи за тъщи, ало Ваньо, и какви ли не още скандали! Марш при вожда ви!

116

Фрида

преди 1 година

Виновни за галопиращите цени са ГЕРБ. Като свалиха легитимно правителство, доведоха страната до дълбока парламентарна, политическа и икономическа криза. В отсъствие на редовно правителство няма кой да озапти спекулантите. Нека не се лъжем - повечето големи фирми, в т.ч. търговци на дребно, са близки до ГЕРБ. Те непрекъснато саботират промените и доведоха хората до глад. Но има Господ!

115

Надървени Въглища

преди 1 година

смешница