83

Анонимен

преди 1 година

Да излита за мАсква.

82

До плюещите Русия

преди 1 година

Бандеровци Какво празнувате днес ? Защо не бутнете Шипка ? Къде е онзи к. Ре.тен с чук ? Да ни обяснява как Русия нищо не била направила за България ?

81

Анонимен

преди 1 година

А какво направиха за този ден новите ни американски и *** братя?

80

Анонимен

преди 1 година

Честит празник, българи! 145 години от освобождението ни от турско робство. Вечна памет на героите, с кръвта си платили свободата на българския народ, далеч от Родината си оставили своите кости, за да проправят път на днешните поколения.

79

Алекс

преди 1 година

Кога ще се качи на самолета за Москва?

78

Щирлиц

преди 1 година

До Анонимен 75...........Марионетките управляват България от преврата на 10 ноември.С едно изключение-Жан Виденов.Руските паметници не са на всяка крачка,но те ще продължат да са трън в очите на всякакви гурелясали антибългаристи,за които слънцето изгрява на запад,и се нарича долар.

77

ПроСоТо

преди 1 година

така де,моля за извинение,че ми се ще да уточня нещо във връзка с "32",имайки предвид,че много българи,особено младите,си немат и представа за ония събития..Та:..-Както Дядо Вазов се е изразил:..-"Млади опълченци,на вашата сила царят повери прохода,войната и себе дори"...Връзката ни с руснаците е бетонирана с кръвта на нашите и руските воини..Съжалявам,но както се изразява Пателина Малард:-"Миналото не може да се промени,то си остава..А ние сме в бъдещето"...( харесва ми тая сентенция..)

76

Анонимен

преди 1 година

Поведението на посланника на една страна е отражение на нейният авторитет в момента . Още един факт че Русия иска да спре войната но не знае как .

75

ПроСоТо

преди 1 година

абе дали я е страх или не,е малко спорен въпрос...Работата е там,че заради СВО на Русия в Окраината,нашите подметки са настръхнали,а явно Н. Пр. не желае конфликти..

74

Дедо

преди 1 година

Е страх я е да не я освиркат на 3 март или да и препречат кортежа. И затова ходи по тъмно предния ден. Хехехе тия горди руснаци бе ,тия имперски свръхчовеци и господари.

73

Анонимен

преди 1 година

А да слезе с шейна два дни по-късно!

72

Анонимен

преди 1 година

Господи, те (руснаците) наистина живеят със самочувствието, че България им принадлежи като част от съв. съюз! с какво ли не се разпореждат тук? Руските паметници са на всяка крачка, правителства, които са им неудобни свалят, качват техни марионетки...как е възможно още да свързваме най- големия си НАЦИОНАЛЕН празник с Русия, докога?!

71

Анонимен

преди 1 година

Аз пък се качих на 7 юни, за мен нещо статиика нема ли?

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "и не са в резеирвати" Хихихихи. Затова ли Путин си проведе мобилизациите точно сред такива, щото не ги е докарал до състояние на вегетация в "автономиите" им. Опа, забравих какво стана с "автономна" Чечня. На два пъти.

69

Давам 100$....

преди 1 година

...който Я уцели с топка у дъртия дирник!

68

КГБ

преди 1 година

.. тьотката почита руските императорски войници и офицери, които КГБ унищожи. И това ако не е цинизъм.

67

Та?

преди 1 година

До само питам "Но няма да отречеш, че каквото каже американското посолство това става!" Американското посолство каза, че Крим е украински. Руския чорап, който ни управлява твърди, че Крим е руЗЗки. Та?

66

Анонимен

преди 1 година

Догодина американския посланик ще е там . Шести американски флот ни е освободил според *** .

65

Що ходи там..

преди 1 година

Нали никой не я е канил....?

64

само питам

преди 1 година

До 66: Но няма да отречеш, че каквото каже американското посолство това става! Това не е ли робство?