6

баба мара

преди 1 година

янев прибра софиянски за да плаща разходите ама е забравил че които плащатои поръчва музиката на военните ще им трябва много време докато разбератмеханизма на политиката тя не е за всички

5

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

4

Анонимен

преди 1 година

Ако се съюзят, ше бъде поредното доказателство, че военните в България са супер палячовци.

3

Анонимен

преди 1 година

Янев много добре знаеше ситуацията и политиката на ГЕРБ като Служебен Министър председател! Той подкрепяше " политиката" на Радев! И изведнъж,появявайки се на политическата сцена,като редови депутат,обърна " палачинката"! Този човек му хареса да е Министър председател! Достатъчно беше на този пост! В посланието му," ще видим кой какво предлага" аз лично долових,че той очакваше " някой" да го предложи Пак за Министър председател! И тъй като това не се случи,Възхода загуби интерес към политиката!

2

Анонимен

преди 1 година

Дали щеше да се коалира Янев с партията ВМРО,на която от период от 100 г време Българина И забрани да Припарва даже до парламента,няма Никакво значение! Възхода се приземява при ИТН,Воля,Патриоти и др!Възхода Нямаше Лице в отминалия т парламент! Не може като Лека жена с Всички!-:) Както ненадейно се пръкна,така и безславно ще я изрита избирателя!

1

Готиния

преди 1 година

На кой ли ще липсват ???