Снимка: БГНЕС

Имаше разговори с ВМРО и други партии за бъдещето на България. Не е навлизано в задълбочени разговори да се явяваме заедно, обяви за Нова Нюз Никола Илиев от "Български възход".

"Аз съм в партията, за да давам, не да взимам. Имаше няколко човека, които си смениха мнението, не знам каква е тяхната цел в живота. Може би чувстват, че могат да получат нещо повече другаде.

Още по темата
Хубаво е с политика да се занимават успели хора, които имат интерес за общото благо, а не да сменят партиите с цел да вземат нещо от политиката и да си изкарват хляба. В партията ни има обмяна на информация и диалогичност. Според тематиката тежестта на експертите в конкретната област е по-голяма", коментира той.

По думите му "Български възход" поддържа политиката да се погрижи за гражданите.

"Борба с поскъпването, по-ефективно управление на ресурсите на държавата. Това не звучи така интересно като мръсните игри на другите. Затова гледаме напред. Държавата трябва да помага на малкия и среден бизнес за производство на продукти. Картелите трябва да се разбият във всеки един сектор. Справяне с демографската криза и повишаване на пенсиите са сред другите ни приоритети. Пенсията трябва да се базира на индивидуалната кошница", заяви Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase