25

Анонимен

преди 1 година

Тласувайте за ПП-ДБ, за да има мобилизация! Пътят към успешно развитие на България минава през спешната мобилизация на поне 50000 евроатлантически про'с'така!

24

перко

преди 1 година

Ще гласувам за всички други, но не и за Сорос и хАмерика за България!

23

До ББ

преди 1 година

Дребно човече, как не ти омръзна повече от две години да драскаш по сайтовете? Предполагам, не живееш в България. Защо не си мишкуваш там, където си. Идея нямаш от политика, родолюбие, мъжество и всичко останало, за което пишеш. Скучно ти е, разбирам те, но по-добре отдели време и се научи да пишеш, а после и да мислиш. Не скачай като петел на селски мегдан. Излагаш се, дребно човече!!!

22

Анонимен

преди 1 година

НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ЧЕ НЯМА ЗА КОГО ДА СЕ ГЛАСУВАВСИЧКИ ПАРТИИ САХВАНИ ЕДИНИЯ УДАРИ В ДРУГИЯ

21

добре

преди 1 година

ше внимаваме да не гласуваме за пп-дб

20

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ ГЕРБ БОРИСОВ ГЕРБ БОРИСОВ ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК

19

Анонимен

преди 1 година

Много ще внимаваме да не гласуваме за шарлатаните от ПП и ДБ.

18

Анонимен

преди 1 година

Точно за измамниците на Иван Костов - никога повече.

17

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Поредното изказване на " дете " на социализма и тоталитарното мислене след 9-ти Септември 1944 година .

16

НЕКСО

преди 1 година

Ганев, кажи ни колко се обогати от даренията на криптопирамифата НЕКСО? Как пет 20 годишни секретарки в един ден превеждат по сметката на ДБ над 200 000 лв?

15

Комунистите

преди 1 година

Комунистите родината изграждат "" иван костов "комсомолците след тях вьрвятХристо, панев, атанасов славен пьт ви чака трудов пьт

14

Анонимен

преди 1 година

И като е потомствен софиянец тива му дава правото да ни краде и да сменя пола на децата ни, така ли?

13

Анонимен

преди 1 година

За теб ли да гласуваме, дето затвори ТЕЦ Марица Изток?

12

Анонимен

преди 1 година

До 9. Как лъха аграрна злобица и завист от тези писания! Очевидно на някой потомствен селинджър, чиито предци са се препитавали с кражби от ТКЗС-то. Да, потомствен софиянец е Георги Ганев, потомък на едни от най-изтъкнатите интелектуалци на България, тикнати в лагер от червените с-в-и-н-е. Първо се поинтересувай малко, после пиши глупости

11

Иване кажи си

преди 1 година

Като чуя - дб и веднага се сещам за хита, пирамиди фараони и бальци за милиони, куче влачи - диря нямаТия цяла бьлгария продадоха на свои хора за без пари по костово време

10

От Буджака

преди 1 година

Ристе-маджото клепна. Канадеца-измамник пак се уреди с парапета

9

Анонимен

преди 1 година

Пak Пagнaxмe, Дpyrapю Бoйkиkeв...

8

Юначе

преди 1 година

Просто не разбирам за какво да внимаваме. То, гласувахме през няколко месеца, а пък все едни и същи депутати. При това, те дори нито бюджет могат да приемат, нито пък редовно правителство да избират. Депутатите се мислят за много важни, а те са просто кандидати за работа в НС. Не са така нещата с певци като Влади Марков, Василка Ботева и Мирослав Тошев. Те не иска да са политици, а просот да си пеят песните.

7

О, божке

преди 1 година

Този го срещам редовно да разхожда едно кученце около Ангел Кънчев и Христо Белчев в София. Това са потомствени софиянци, никога не работили нищо, имат по 1-2 апартамента, но към наемите, една депутатска заплата е добре дошла. Хора, далече от трудностите на обиконовените българи, въобще нехаят бай Иван и баба Пена от Горно Нанадолнище какво ги боли. Това е масово случая с ПП-ДБ. Много далече от народа, отдавна опекли своята питка. Разбира се, алчни за още. Но без да работят. Това е табу! Сакън.

6

Анонимен

преди 1 година

Внимаваме бе - нема да е за вас.