118

еее,

преди 1 година

Не е тежка, безнадеждна е за укропите! Падне ли Артьомовск, следва ефекта на доминото, всичките укрепрайони на украинците строени от 2014 ще паднат! Голямо бягане ще има посока Киев.

117

Анонимен

преди 1 година

Цитати от войник,описващи състоянието на нещата във ВСУ:"Един войник отбелязва, че местните жители, които са останали,очевидно не подкрепят Украйна";"Настройваме се на ЛНР,тъй като това е единствената станция,която можем да хванем тук."

116

Анонимен

преди 1 година

Цитати от войник,описващи състоянието на нещата във ВСУ:В армията бързо се разпространяват слухове,че щабът е унищожен,че руснаците вече са влезли в Бахмут,че Русия ще използва тактическо ядрено оръжие";"Тази война е пълна бъркотия";"Каската ми беше дадена от приятел на полицията,бронежилетката ми беше дадена от приятели";"Трябва да преровите в останалите неща,които са безразборно подредени в задната част на камиона.Това,което сме оставили,някога е принадлежало на ранени или мъртви";Знам,че няма да има нищо в моя размер на склад.Купете останалото сами";

115

Анонимен

преди 1 година

"CMъpT и дронове на Източния фронт"мрачните дневници на украински боец.По-долу са най-интересните цитати от него,описващи състоянието на нещата във ВСУ:"Отиваме в Бахмут.Градът е обстрелван от руска артилерия.Сред вражеските сили е кръвожадна частна армия-наемници от групата Вагнер";"Командирът на батальона ме моли да докладвам колко хора не са се съгласили доброволно да преминат в атака.Тринадесет казвам.Можете да оцените тяхното нежелание.Момчетата не разбират накъде отиват и не са готови да атакуват,когато планът непрекъснато се променя";

114

Анонимен

преди 1 година

В Артьомовск укронацистите продължават да губят своите идейни вдъхновители. Стана известно за ликвидирането на боеца от 2-ра рота на батальон "Азов" (забранен в РФ) Владимир "Кот" Григорчук. По време на сблъсъка той беше унищожен от изстрел на боец на ЧВК Вагнер. Също така резервът на Бандера беше попълнен от мариуполския "наказател" от 79-а ОДШБр Максим Светлов.

113

Анонимен

преди 1 година

Както стана известно, Арестович отиде в Рим с нещо като "хуманитарна мисия". Той трябваше да се върне преди 4 дни, но продължава да е в Италия.Прави впечатление, че украинците са възмутени под новината в коментарите. Те са възмутени, че обикновените хора не могат да напуснат страната. Също така мнозина са озадачени защо Арестович никога не е посещавал фронтовата линия през годината на войната.

112

Анонимен

преди 1 година

На човек да му стане тъжно, жалко и напрегнато, след което спокойно, усмихнато и радостно. На бесилото виси Щекатилото

111

едно мило тържество

преди 1 година

Обръснал си е челото над слепоочията , от дясната му страна с буквата "З", от лявата с тройка. Дмек ЗЗ, Зелю Тройката! Тройката символизира трите му едиственно възможни пътя за мирно решаване на войанат.1) незнаен воин го разстрева офицялни с калашник както Чаушеско,2) Виснал в бримката на Хасан и 3) избарбекютен чрез дълбоко изпържване в нафта. . . . .из полето около Киев изоставени КучетаКучки и Кученца подредени в сумвола ЗЗ очакват бербекюто Кафевенски. СлаваПсина,СлаваСобакачина

110

gogo

преди 1 година

Зельо, ходи да те храносмилат саксите, оти те немат зеленчуци. Само тяхната агенция по храните да не установи, че не ставаш за мола, че много бело

109

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите:За обкръжаването на града се водят тежки битки, фашистката *** изпитва трудности при снабдяването на гарнизона на града и евакуирането на ранените. Обкръжаването на града обаче ще изисква вътрешни и външни обръчи на руските сили: за възпиране на опити за деблокиране на града и действия за излизане от обкръжението на фашистката ***. Самото обкръжение е въпрос на продължителни тежки битки.

108

Появи се информация

преди 1 година

за вчерашните атаки срещу украински цели.В Киевска област близо до град Бровари е ударен центърът за радиоелектронно разузнаване на фашистката ***,а в Хмелницка област-оперативният център за специални операции "Запад".Унгарският премиер Виктор Орбан:"Унгария се страхува,че някои от страните от ЕС ще изпратят войски в Украйна. Цяла Европа се плъзга стъпка по стъпка във война."Угледар и околностите:В района на Угледар продължават позиционните боеве,морските пехотинци затвърждават успехите си в района на дачите.Междувременно фашистката *** укрепват отбраната на рубежа БогоявленкаУгледар.

107

Анонимен

преди 1 година

Харковска област:ВСУ минират района в граничните с Русия населени места.Фашистката хунта премества части от Конотоп, като се предполага, че руските войски няма да атакуват в този район. В някои селища на региона, например във Волчанск, има принудителна мобилизация на мъжкото население за да се възстановят частите претърпели загуби в Старобелската и Бахмутската посока.

106

Анонимен

преди 1 година

Говорителят на китайското външно министерство Мао Нин:"САЩ трябва да обяснят на света защо доставят смъртоносни оръжия на Украйна и Тайван." Освен това Мао Нин заяви, че "американската страна няма право да диктува какво да прави с китайско-руските отношения".

105

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление:В района на Авдеевка руските войски заеха няколко ротни опорни пункта на фашистката *** в района на Новобахмутовка и настъпиха към Новокалиново и Александропол.На юг ВС на Рф заеха стратегически важна височина източно от Красногоровка,което ще опрости освобождаването на това селище от фашистката ***.В Маринка руските части прогониха И3MeTTa от улица Благодатная и Героите на Чернобил,напредвайки към проспект Дружби.

104

Анонимен

преди 1 година

В южната част на града бойците на ЧВК Вагнер заеха вражески опорни точки в района на Буденовка,а също така напреднаха към гробището на Мариупол.В югозападната част на града се водят боеве на близките подстъпи към Красной и магистралата за Константиновка. Противникът понася значителни загуби в жива сила и техника. За стабилизиране на фронта край Бахмут спешно се прехвърля пехотен батальон, сформиран в Ивано-Франковск.

103

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите:Водохранилището Берховское премина под пълен контрол на ЧВК Вагнер.В момента фашистката *** безуспешно се опитва да контраатакува западно от Дъбово-Василевка.В северната част на Бахмут руските сили напълно освободиха района Ступка.Боевете се преместиха в района на Илиновка.Взривяването на язовира не може да забави настъплението на вагнерите,като в крайна сметка навреди само на частите на фашистката ***.

102

Анонимен

преди 1 година

Зелята още ли се не е надумкал в бункера днес ? Да не есвършило бялото ?

101

Ром"с

преди 1 година

Украинците държат западната част на Бахмут,останалите са вече са загубени и включително и центъра ,той не дава да се отстъпва от Бахмут на украинските войски за да ги направи герой по смъртно за да разяава "картата" на състраданието към украинските войници..там и *** и наемници много от Полша и те търпят огромни загуби.. Руската армия настъпва по Купянско,бБахмутско,Лиманско,Авдеевскои и Шахтерски направления.

100

Анонимен

преди 1 година

Зелко признава че концерта е В Бахмут. Билета сто бона.

99

Анонимен

преди 1 година

Дядо дойде и си замина. Сметката остана за плащане.