68

баба мара

преди 1 година

не ни занимаваите с убии-ците по генезис ние си имаме достатъчно проблеми напърво място сме по сива икономика ура.........

67

Аха

преди 1 година

Путин е виновен

66

Анонимен

преди 1 година

Shto gledash cujda tencere shtoto nashta e po beter

65

Анонимен

преди 1 година

По това време какви домати, крадтавици и далати, това са зеленчуци извън сезон. Кой изобщо ги купува на тези цени и с този вкус?!?

64

Анонимен

преди 1 година

Не са дажби, а ограничаване на консумацията. Дажби са, когато на всеки се полага и отчитат получаване на дажбата с купон или по някакъв друг начин (маркиране на ръката и т.н.). Дори през ВСВ не са имали купони за риба и картофи, които са имали в достатъчно количество. За останалото са имали купонна система. Сега никой няма да отчете, ако купиш в 5 магазина лимита или в един магазин се върнеш по- късно и купиш още. Не ги съжалявайте толкова. По- добре са от нас вкл. Родените в джунглата придошли

63

Аууу...умират ли..

преди 1 година

...от глад вече като у Русия..??

62

Запознат

преди 1 година

УК има проблеми, това е вярно. Също така е вярно, че днес.ру вече прекалява с анти-западната пропаганда. Като им четеш заглавията оставаш с впечатлението, че всички на Запад от нас гладуват, което е безаналогова простотия.

61

Хайде, хайде

преди 1 година

да не се оплакват! Нали все още имат ток и нет, а и банките и банкоматите работят! Когато навън стане радиоактивно няма да разполагат с тези екстри!

60

запознат

преди 1 година

Проклетите британци сега са по зле отколкото по времето на управлението на Чърчил (ВСВ), а още не са влезли във войната с Русия!

59

Анонимен

преди 1 година

да си се върнат англичаните към традиционната им храна - картофи, зеле, зеле, картофи, картофи, картофи. Кво се глезят толкова и мрънкат? Нали на руснаците им е зле, това е важното

58

Анонимен

преди 1 година

Британците стават зелени. Така се прави да не разхищават храна, облекло и т.н. Да консумират толкова, колкото им е нужно. Навсякъде, където има зелена сделка ще е така. Край на консуматорското общество.

57

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото на краха на Европа, а представете си какво ще бъде следващата зима...

56

Нищо ново

преди 1 година

До men: "Мотиката е решението"? Да, така е. Но британците са се отучили да копаят. И да берат ягоди и какво ли не. Разчитаха на евтина работна ръка от България, Румъния, а иначе все им се струваше, че нашенците не идват да им работят, а да ги ограбят. Те все се считат за специални и неповторими. Излязоха от ЕС, ама сега евтината работна ръка не идва. Хак им е.

55

Анонимен

преди 1 година

Купони за храна в капитализма няма. Има вдигане на цената до равновесната. В Британия има комунизъм. Западният комунизъм пречи на глада в Западна Европа. Капитализмът в Африка води до глад и войни.

54

А. Що така бе ?

преди 1 година

Какво става в Европа ? Нали чакахте всеки момент Русия да умре от глад след 13 хиляди санкции ? А то какво ? Богатите еУроидиоти ще трябва да си купуват по три домата ако има, да се топлят до 16 градуса и да ядат мухи и х.ле.барки...Факт !

53

Анонимен

преди 1 година

Я, купонна система ли има, в капитализЪма? И то за храните? Това по соц време тука нямаше как да се случи. Съсипаха ни държавите и икономиките тия 30 години, спасиха се от фалит, но пак ще им дойде на главите. Ние защо ручахме жабетата?

52

Анонимен

преди 1 година

Давайте да събираме помощи за британците. Комшията вече дарява една краставица с два домата. От мен една тиквичка с два картофа.

51

ПроСоТо

преди 1 година

ега ти!...Толкова викахме за времето,когато уж немало продукти у нас,а сега са оказва,че и във Великата Британия са я закъсали с продоволствието !..Е?..Коя ситуация е по-калпава?.-Тая да чакаш на опашка за телевизор "Велико Търново",или да седиш и да са чудиш пред празните щандове на "Великата" ?..Обърка са светът,в това нема две мнения !!!..И всичко се дължи на ПОБЪРКАНЯЦИТЕ,които страдат от нелечимата мания да владеят всичко и всички..

50

Анонимен

преди 1 година

Аз ви казах какво е решението преди време

49

men

преди 1 година

Мотиката е решението!