239

Готиния

преди 1 година

До Анонимен. Те не са помирисвали барут.

238

Анонимен

преди 1 година

На 22 февруари когато Байдън беше в Украйна, руснаците понечиха да изстрелят САРМАТ, но тя се самовзриви при изстрелването. Руски генерал предупреди ЮАР и Китай, че при общите военни учения с Русия, няма да се изстрелват балистични ракети. За какви ядрени заплахи им свирят ветрове в черепите ?

237

Анонимен

преди 1 година

ДО ***.ИНОП..ИТЕЦ..ИТЕ: ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА !

236

Овчар Стоянов

преди 1 година

Не се смейте! тази баба е много осведомена. ВЕрвайте ми!

235

Овчар Стоянов

преди 1 година

И освен това руснаците са убили около 100 хиляди украинци, свалили са 2000 украински F16, 580 украински HIMERS-и, потопили са 28 украйнски подводници, 36 украински крайцера и един украински космически кораб. Информацията е проверена. Идва от бабата на баджанака на министъра на социалните въпроси на Луганската Народна Република.

234

Анонимен

преди 1 година

пандизчиите ги горят в подвижни крематориуми

233

Анонимен

преди 1 година

*** ги горят в подвижни крематориуми.

232

Анонимен

преди 1 година

Дръжте се братя натовци , ще се бием до последният украинец

231

ДиктатороФоб

преди 1 година

Свободният Дух ще победи зомбираното стадо в тази война

230

Анонимен

преди 1 година

Всички нашенски натовци ,атлантици ,европитеци ,укрофили и краваролюбци-ВЕДНАГА КЪМ УСРАЙНАТА!Всички до един при Зельо Наркомана ,невзрачен комик от еврейски тип.Цялата продажна политическа класа ,начело с Паситу ,Плвню ,Агов и подобни църкащи плъ.хове ,незабавно да тръгват към Бахмут.Писна ми от прислужници на бабичкеро Херо.Хора без достойнство ,морал и ценности.

229

Антипутиноид

преди 1 година

Предлагам референдум - да съберем пари за самолетни билете за русофилите на запад. Стига са се мъчили да живеят в такава морално западаща среда. Да им дадем шанс да се върнат обратно в Руската ***.

228

Странно!

преди 1 година

Нещо видеа от дронове, няма ли или пак "една баба разказала на друга"? Защото за руската катастрофа под Угледар, укрите разпространиха видеа и целия свят видя поредната касапница в която руцкая армия бе разстреляна като в стрелбище, а руските експерти вдигнаха вой до небесата и това бе преди 20 дни. Хахаха. РАЗСТРЕЛЯЛИ КАК В ТИРЕ!

227

Сата НАТО

преди 1 година

Значи правилно действат украинците. Видели са, че не се получава и са отстъпили... А руската офанзива, срещу която е била украинската офанзива, дали е успяла?

226

Хахахх.

преди 1 година

Руски фейкове за слабо волтови сиви вещества! Хахахах. Такива инфота за огромни жертви на уж започнало укро настъпление, досега е имало 100 пъти. При Харковската кинтраофанзива Мацква съобщи укро настъплението е фейк, но укр дават огромни загуби, и 24ч по-късно коношенковия обяви "стратегическо изтегляне" шизифрения-биполярножразстрийство.. А Марченко не каза ли нещо за руското настъпление от месец насам по целия донбаски фронт и рекордните рус загуби и липса на успехи. Бахмут-7месеца хагах

225

Анонимен

преди 1 година

Абе, Путин, навремето стопи един куп китайци...какво чакаш сега? Пускай лазерите и се справяй с укро...питеците.

224

Анонимен

преди 1 година

Пушечното месо свърши. Сега е ред на нашите пишман демократи да помогнат на клоуна щото има Оскар награда и ще го потъва по рамото и ще станат герои. ПОВТАРЯЙТЕ СЛЕД МЕН: ПУТИН Е ДОБЪР ЧОВЕК. ТОВА Е ИСТИНАТА

223

Анонимен

преди 1 година

Кво правите тук *** на соpoс. Взимайте пушките и бягайте да се биете за вашия господар. Смешници, олизаха даже и задните части на господаря а той още визите не иска да им махне. Промити мозъци от шарлатани

222

Анонимен

преди 1 година

Къде ги намирате тия новини, всички с поне 24 часа закъснение

221

Анонимен

преди 1 година

Поради липса на хора укропитеците ще прибегнат към мръсни бомби скоро

220

Анонимен

преди 1 година

Щом твърдят нещо от Кремъл, то определено е наобратно! Патологични лъжци ....