115

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

гледам че след вчерашния бисер че е по добре да си изнасилвач отколко натовец, дежурните добре се справят с шитсторма. по провинциалните сайтове тия ги бият, не им дават пари да ви трупат кликове.

114

?!?

преди 1 година

Каквото откраднат корумпираната им върхушка ходи да го влагат в Англия, Франция, САЩ . Там където са им децата далеч от война. Тези страни щели да унищожават! Шизофррения им е голяма.

113

IQ 3.14

преди 1 година

До Болгарза 202 секунди до пво на великобритания ще достигнат ракетите, които успеят да излетят. щото както показа джумбуша при съседите, поддръжката във вкс на хартия е едно а на практика щурмовите самолети им падат на кратуните прости.

112

да те пригася

преди 1 година

До ДА ВИ СВЕТНА живеещите в сибир не са точно руснаци, и ще се зарадват на некви дето "ще си правят" държава там

111

IQ 3.14

преди 1 година

митко сънения май не е трезвел от февруари миналата година. ква ядрена катастрофа, за 6 месеца загубиха единия от двата детхенд самолета и един от трите все още живи ауакси. в тоя момент нормалните играчи падат за фал, а не плашат с мутри съдията.

110

!

преди 1 година

А руското нагло нахлуване на украинска територия понижи този риск, така ли?

109

Анонимен

преди 1 година

Toi zabravia, che jovee na tzi zemia, a ne na lunata. Bunkerut niama da go spasi...50 god pod zemiata ne se jivee...toi niama dori tolkova godini jivot

108

анонимен

преди 1 година

При объркани мозъчни връзки , всякакви действия могат да се очакват.

107

Мда

преди 1 година

Нямам какво да губя живея в кредити от времето на Уж демокрацията - да пуска ако реши атома тъкмо ще ме избави от мьките

106

Сто

преди 1 година

Москва ще гори след атака с ядрена бойна глава, а медведа ще е приключил

105

Унуфри

преди 1 година

Хмм, защо, тогава и двата бомбандирани японски града в момента са процъфтяващи мегапоолиси?

104

Анонимен

преди 1 година

Вчера четох един материал за "дългата телграма" на Кенън от 1946г. Хубаво е всеки да я прочете и в оригининал, за да си направи изводите. И тогава, и сега, определени руснаци страдат от жестока делюзия за външния свят. Също така е ясно, че те няма да се откажат от войната, защото това е единственото нещо, което осмисля съществуването им. Без значение от цена и страдания. Жалка история.

103

Сър Пичук

преди 1 година

Само на мен ли са ми смешни тези неадерталци? Годината не е 1945 и никой вече не се страхува от ***. Алкохолизирани джуджета, които сипят заплахи отдавна не са на мода, но явно в Мордор още си вървят.

102

Анонимен

преди 1 година

Германия: многобройна антивоенна и антиамериканска демонстрация пред военната база на САЩ в Рамщайн, 26 февруари 2023г.Това няма да го видите по нашите медии.

101

Гиб Мелсън

преди 1 година

Според мен другаря Медвед не може да сплаши русофобите и натовците. Човек може да сплаши само някой нормален човек или група от нормални хора, които имат деца или внуци и мислят за бъдещето на децата си. и внуците си. Все едно да сплаша някой в лудница. Абсурд!

100

Да,ама не

преди 1 година

Със сигурност Медведев има много повече какво да губи от един обикновен човек,когото плаши с ядрен апокалипсис.При такъв катаклизъм с дългата 71 метра яхта на г-н Медведев не се знае какво ще се случи и дали Турция вече ще е безопасно място за стоянка(ако изобщо я има).Ще бъде край с лъскавите играчки,с шопинг туровете по Париж,Лондон и Милано докато мужиците се бъхтят в мините,заводите и по нефтените и газови полета.Ще стане като тях и ще се крие като плъх.Това ли искате г-н Медведев?

99

отец Нафърфорий

преди 1 година

Да ги гонят от Украйна а те нека си лаят . Има резолюции на ООН в които се подчертава дебело че Русия трябва да изтегли войските си от Крим и Донбас .Поводи за ядрен удар няма да има защото Рашка ще си е пак в тези граници в които си беше , а Украйна в границите от 1991г . Какво ще става после вътре в Русия никой не го интересува , сами се докараха до тук .

98

Анонимен

преди 1 година

Хаде да ви нидим, много говорите ама ви е страх, само да посегнете към ядреното оръжие и край с Русия. Надеждите ви че ще завлечете светът заедно с Русия са толкова възможни колкото и Киев за 3 дни.

97

Пълни глупости.

преди 1 година

Затова ли краварете си домъкнаха ядрени бомби с тактически бомбардировачи в Европа и се канят да ги употребят??? Накрая разбира се Русия ще е виновна и жалките *** подготвят почвата. Но да знаете *** и вие ще го поемете солиден.

96

ЗЕЛЕНИЯТ

преди 1 година

НАРКО ПЛАЧИ ПРОСИЯ ПЪЛНИ СИ БАНКОВАТА СИ СМЕТКА НАРОДА МУ СТРАДАТ. БАЙ- ДЪНИ EU TO НАЛИВАТ ОРЪЖИЯ И ЗА КАНИ И НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДИТЕ СИ. БОГ ДА НИ ПАЗИ. СЛЕД КАТО НИЕ НЕ МОЖЕМ.