135

IQ 3.14

преди 1 година

До КУРтевкypти, шеф ти му казаха и напраи далавера с олиото. после далавера с нафтата. сега купува недвижимост в софето. ти опиняш за пестин леа вместо да идеш и да му избиеш два зъба. сеш ли се кой е джендъросания *** в момента?

134

Мдааа Дааа

преди 1 година

Путин в Мюнхен през 2007-а: Когато балансът на силите бъде нарушен, ние ще отговорим (видео).....На 10 февруари 2007-а Владимир Путин говори в Мюнхен на годишата конференция по сигурност. Реч, която се оказа историческа и която по признание на световни лидери и експерти, тогава не е била чута..... и за това чуваме бомбите днес!!! Ееее и сега ако не го чуете и разберете и ако продължавате да помпата укрите с оръжие ... вероятно ще чуете и атома!!!

133

Западняк

преди 1 година

Вече толкова е безинтересен, че даже заглавията не му чета.

132

Анонимен

преди 1 година

Този няма ли кой да прегледа?

131

IQ 3.14

преди 1 година

До ДА, ама НЕ!чек са, не беше ли за краден газ, дето божем щеше да е безплатен доживот ако си нарежат ракетите и бомбардировачите? или това е друго

130

Анонимен

преди 1 година

Медведев ли си какъв си не знам, но по-вероятно е да свършиш като другия световен терорист Гьобелс, в бункера и с цианкалия в уста............

129

До светещия

преди 1 година

И какво като удари няколко града в Европа, те сигурно ще чакат и няма да им пуснат по няколко и на руснаците. Путин знае, че не може да спечели и знае, че не може да използва ядрено оръжие.

128

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТКРИТО НАПАДНА НАТО, ЗАЩОТО УКРАЙНА Е ПОД ЗАЩИТАТА НА ФАЩ КОЯТО Е ЧАСТ ОТ НАТО! А НАТО СЕДИ ПОЧТИ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ! СЕГА ЗАПЛАШВАТ НАТО СЪС ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И НАТО ОТНОВО СЕДИ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ!

127

до да те светна

преди 1 година

Тия ги разправяй на бабите зад блока, тука няма кой да ти повярва. Запада в момента е пълен с рашисти повече отколкото някога преди това е бил. Ае у лево и дано копейките ти стигнат за квас.

126

none

преди 1 година

Медведев трябва да има предвид че и той няма да целе при този сценари.

125

АнонимеН

преди 1 година

На 5 ноември 1994 е подписан Меморандума от Будапеща, с който Украйна се отказа от ядрените си оръжия, а САЩ, Русия и Великобритания се ангажираха да гарантират териториалната й цялост. Киев напомня, че с акта от Будапеща Москва, Вашингтон и Лондон са се заявили като гаранти за териториалната цялост и политическата независимост на Украйна и са се ангажирали да не използват срещу нея оръжие, заплахи или друга сила.

124

Анонимен

преди 1 година

За умните и разбрани хора, които се интересуват, знаят че само при мисълта за подобно нещо, просия ще бъде изтрита от лицето на земята за по-малко от едно мигване. Предвид упадъка и корупцията, ще се очудя просия да има и 2 ядрени глави.

123

Анонимен

преди 1 година

И какво, ще взривят Лондон или Париж, където са всичките дечица и к урви на руските олигарси? В лошия и упадащ запад ли? Хаххха не ставайте смешни, че от години сте жалки.

122

путьо късия

преди 1 година

с нас са няколкото световни колоса...еритрея и с корея.

121

Анонимен

преди 1 година

По телевизията голямо мяукане, а в реалност ги видяхме, че за нищо не стават. За 2 дни щяха да са в Киев, за година са по-близо до мацква. Бетер нашите *** и рашисти, прости, но за сметка на това доста некадърни и слаби.

120

IQ 3.14

преди 1 година

До Костаче канаан бадалов ше я напраи на кюфтета. нема вече мечка, да му мислят верните на султана че тях ги чака най-благото

119

Путин е най-големият

преди 1 година

терорист на Земята, Медведев е втори по размери.

118

Анонимен

преди 1 година

Давай! Стреляй! Да се приключва с кооччиинната ви!

117

Анонимен

преди 1 година

Смешници.

116

Коста

преди 1 година

Не дразнете мечката, че....