283

Тошо

преди 1 година

Ала-бала и нищо на никъде са тия хорица!Е как пък в нищо не се зайнтересувани и от нищо не искат да разбират!Мислят тъй както им е ....удобно!Ние ще победим, нашите момчета ... ама къде са тия момчета, ами тях ги няма!!!Какво правим....защо ги няма, кой е виновен, защо се случва това, не, не ги вълнува!!

282

Анонимен

преди 1 година

319 Ти си жертва на руската пропаганда. Руснаците избиват руснаци, когато искат да измислят повод за агресия. Човешкият живот няма стойност, щом става дума за "висшите" имперски интереси на Русия. Всичко е руска пропаганда. Избитите в театъра с газ, пожертваните в подводницата "Курск", хвърлени те на фронта да избиват свои "православни братя славяни" в Украйна.

281

Анонимен

преди 1 година

Когато България затвори границите си за руските зомбита, премести паметника на съветската окупация от центъра на София и върне на държавата парцела край Камчия в Бургаския залив, даден на руснаците, на безценица, от продажната БКП/БСП, тогава ще се върнем в България.

280

Мужик

преди 1 година

Горките човешки същества, превърнали са ги в зомби!

279

Анонимен

преди 1 година

България трябва да затвори границите си за всички американофили. Да изгони всички американски агенти, всички НПО-та спонсорирани от чужди държави, да закрие американското посолство и тогава ще станем независима държава.

278

Руската

преди 1 година

Фекализация е свършена. Жив труп.

277

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на балканския русофил е да му бомбандират къщата, да му дадат руски паспорт, да се нареди на опакшката за вода и брашно, и вечерта на концерта на партията да вика ГОЙДА. Задължително иконата на Георги Димитров да целуне. Пълна душевна утопия, необременена с интелектуалено напрежение.

276

Анонимен

преди 1 година

Данните са от ООН пишете civilian casualties Ukrainian conflicts 15feb 2023 report

275

Анонимен

преди 1 година

За всики *** свалете доклада за цивилни жертви от 15фев 2023 и вижте числата, смотани атланитически сополи. Жертвите са 8хиляди като 80% са в традиционно руско населени райони тоест руснаци не украйнци, също прочете и за 160те убити на руска територия, и после с пилешките си мозъци прочетет броят на цувилните 2003 - 2020 от вашите миротворци 207к, които ич не им пука за петрола а само за мира. Четете западна статистика не руска щото нямате достъп до нея от свободният свят в които живеете.

274

Болни мозъци

преди 1 година

Фашизацията върви с пълни темпове! Най-обичам тези дето не се занимават в политика. А за последния ще кажа- Русия е капиталистическа държава!! Също и Китай - с две фондови борси , кредити и частна собственост! Къде живеете бре?

273

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНЦИТЕ СА ПО-СВЪРЗАНИ С РУСНАЦИТЕ, ЗАЩОТО ВЕКОВЕ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО,ОТ ЕДНА РЕЛИГИЯ СА И СМЕСЕНИТЕ БРАКОВЕ СА В ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ!ВЪПРЕКИ ТОВА ХОРАТА ИСКАТ СВОЙ ПЪТ И ПРАВО ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ РОБСТВОТО НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА !СЕГА ЗАЩИТАВАТ СВОЯ ДОМ!РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ГОСПОДАРИТЕ И ТОВА Е ТЯХНАТА ФИЛОСОФИЯ ЗА ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ХОРАТА!

272

Българин

преди 1 година

Вече дори опозиционните лидери на най-големите партии в Русия не смеят да говорят за изтегляне на руски военни. Миналия ден в интервю, лидера на една от либералните партии отговори на въпрос за военната операция, че Русия трябва да бъде в границите от преди 1991-ва. Същия човек преди година беше против това Русия да анексира Донбас. Така че вече който и да е на власт в Русия, ще се съобразява с мнението на народа. Или бързо ще бъде отстранен от властта.

271

Анонимен

преди 1 година

Z:Русия ще победи всички фашисти!Прав си! Русия ще се самоубие благодарение на безумната диктатура на дребното царче. Понятие си нямаш що е фашизъм. Налице е в чист вид в русия на путин.

270

Анонимен

преди 1 година

Лоялен:<Русия ще бъде водеща държава до няколко години.>До няколко години?! Десетки години ще са нужни, за заместят частично някои западни технологии. Невъзможна задача! В един високотехнологичен продукт, като самолет/танк напр., има лицензирани компоненти от целия цивилизован свят. Така че бъдещето на Русия е мрачно. Дефицит на елементарни стоки като във времената на СССР. Руснаците са свикнали на мизерия.

269

Лоялен

преди 1 година

Русия ще бъде водеща държава до няколко години заедно с китай. На евроатлантиците им предстой смяна на повечето правителства и съдилища за това че продадоха народите си

268

777

преди 1 година

Тези граждани сигурно не са с всичкия си.....

267

Анонимен

преди 1 година

Зомбито не знае, че е зомби. Мисли си, че има мнение. А то само отваря уста и бълва погълнатата блядовска пропаганда. Щях да ги съжалявам, ако не бяха зловещи говорещи трупове.

266

юбералес

преди 1 година

''Болшевиките- най-безчовечният режим в историята, превръща руския човек в унттермменш'' - Й. Гьобелс - 1938г.

265

Анонимен

преди 1 година

Тия като ги чета, все едно чета фашистки русофилистик от Каспичан. Учил до 8 клас, ама се опитва мисъл да възпроизвежда. Ама ако Путин премести войната тук, опука му панелката, а после родителите и децата ще вие като вълк пред умирачка

264

Сата НАТО

преди 1 година

Страхотно е как сайта на Тихомир, Иво и Марин разпространява рашистка пропаганда "в полном обеме" в страна от НАТО, без никой да им търси сметка. И заглавието е подбрано така, че да изразява настроенията на тримата варненски иддийота, които, между другото, открай време си декларират промосковските убеждения.