42

Деси

преди 1 година

Устата съзнателно наруши споразумението за добросъседство с РСМ, член 11, точка 6 и трябва да носи отговорност за това

41

Първокласник

преди 1 година

А кога "журналистите" ще се поуграмотят?

40

Анонимен

преди 1 година

Как можа да си го причиниш това, Уста? Сега няма да имаш спокойствие до края на живота си. Заради една провокация. Македония ще влезне в ЕС с нас или без нас. А ти няма да може да имаш и миг спокойствие. Мисли преди да правиш нещо.

39

анонимен

преди 1 година

Ей, неграмотници! Оправете си заглавието, пише се ПОУТИХНАЛИ! Нямате ли редактори, да ви оправят правописните грешки, бездарни писачи!

38

Анонимен

преди 1 година

Знам че Устата го направи заради пари.Но сега незнам как ще спи спокойно.Той нали има семейстово, роднини. Както се разхождат ще трябва да се оглеждат.А като напусне България още повече.Даже случайно да попадне на един от тези които даже не са писали нищо в интернет ще му види сметката. Това което направи той е само лоша услуга за него. Не е важно ,кой как възприема историята,а ти как се отнасяш с другите. Хората са казали: " Каквото търсило ,това намерило".

37

Sailor

преди 1 година

До 47 Смешки,въобще не познаваш макетата,същите като менторите от Сърбия,подли и нападащи в гръб,ако им се опълчиш както албанците правят,не те закачат,до сега не съм имал проблеми с обикновените македонци,проблема е удбашите и сърбоманитеАй со здраве!

36

пише се

преди 1 година

УТИХВАНЕ А НЕ ,,ПООТИХВАНЕ,,-МНОГО СТЕ НЕГРАМОТНИ

35

Абе

преди 1 година

До Анонимен 48 Споко бе, много се пенявиш. Ще ти се спука жлъчката! Дали е Устата, или някой друг, няма значение. Значение има само истината! А северните, сигурно са на много високо ниво?

34

Анонимен

преди 1 година

Всички ще забравят Устата след два дни. Няма как,той няма никакъв рейтинг. Трябваше Лили Иванова да включите или Слави Трифонов да изпее трио със Софи Марионова и Азис. Азис и Софи Маринова имат най-висок рейтинг в България.Представете си на какво ниво сте.

33

Анонимен

преди 1 година

Устата вече няма да може спокойно да спи.Да не говорим като излиза на разходка.Имал 100 заплахи.Това са поне 10 човека ,които искат да му видят сметката. Уста представи си какво ще ти се случи. ДАНС не знам как ще ти помогне.Те няма днес ,утре да те потърсят.Ще те постърсят,когато няма да очакваш. Македонците са серизони хора. Не сплашват така без да го милсят.Същото емс Джамбаски.Само че на него не му пука ,той е нонстоп на наркотици.

32

Ти да видиш

преди 1 година

Поотихнали, нали ако се шуми ще хукне да се крие като Ристьо от Австрия и ще трябва пари за път на тия дето го търсят

31

Анонимен

преди 1 година

Никой в Македония и не само не може да уважава подобни продажбици. Чалгата унишожи България. Няма как някой да те уважава. Уважението не се налага, то идва при заслуга. Насила няма да го получиш. Всичко е евтин Пиар. Нищо повече. Македонците даже не Ви обърщат внимание,няма ка. Подиграват се на това колко сте долни. Как да възприеме на сериозно,човек който пее с Азис и Софи Маринова.

30

Анонимен

преди 1 година

Баламосват Ви като разчитат на долния Ви характер и развитие. Рачитат на омразата Ви за да си продължават напред с кражбите си.Какво е вярно в непесента.Вярно е това ,че Българина е объркан и живее назад с един век.Това е вярно.Иначе другото вярно е че Българина е чалгар,който се прави на рапър.Друготомвярно е ,че Татарин е похвала и комплимент за него.Скоро гледах филм за Татаристан.Моганда Ви кажа ,че превъзхождат и Нас и Македонците. Много по-човечни и по-развити от нас.

29

Анонимен

преди 1 година

Оставете Македоците ,погледнете се сами себе си. Този долен чалгар се нарича рапър. Азис е пример за Българина. Децата Ви се учат от Азис и Устата на поведение. Това долно човече е готово на всичко за малко пари. Той живя в студенски общежития до скоро.Не знам дали се е преместил.Та какво да очаквате нещо. Образованието не му вървеше. България няма да я бъде.Който може да се спасява.България вече е под 6 милиона.

28

Анонимен

преди 1 година

Боккллуццциии!!!! Чалгарр е взел париии..Не Европа ,а Африка е много за Българина. Като винаги долен и арогантен. Аз мислих ,че сме нещо повече ,но не е така. Турция и народа и е много по-развит от нашия.Африканците и те ни надминават. Та комплимент за нас е като ни наричат Татари , Македонците.Македонците да се поинтересуват малко.Татарите са един достоен народ на които Ние не можем и на малкия пърст да им стъпим. Татарите превъзхождат и Нас и Македонците.

27

Анонимен

преди 1 година

Неграмотни "журналисти", поправете си сгрешената дума в заглавието на дописката!!!! Тотални палячовци сте!! Дано да поУтихнат всички подобни професиАнали като вас, че тотално опростачихте народа откъм информация и граматика!!!

26

Уверен съм

преди 1 година

Че този "певец" инцидентно решил да пее за македония е просто поредния четирихилядник получил пари , за да всява раздори. Като е толкова голям патриот защо не пее за демографския срив,за пеевски и тиквата , за мафията,която ни унищожава , за гешефта и копейкин....но не , няма пари,бате...

25

Анонимен

преди 1 година

До Маке26 То пък умрел некой за вашето уважение!

24

Ами

преди 1 година

До Анонимен24 Нека си я направят, каквато искат, но да не пипат българската история!

23

Ристе Колумбофски

преди 1 година

Е ПА КОЕ НЕ Е ВЕРНО от сичко дека го изпе човеко?И що се пеняват и плашат гаргите?Много си поверваха, ча чак и влазат у смешен филм макетата. Жалка работа Ако сакат да додат у Софето да плашат и протестират, па може да ги научиме и на уважение не само на история :-)