63

Анонимен

преди 1 година

За русия е по-катастрофално да позволят частни армии да оперират на тяхна територия дългосрочно, отколкото да анексира каквито и да били територии. Половината генерали от щаба са започнали да си правят частни армии, чеченците заявиха желание, олигарси там всякакви. На фона на руската армия, наемниците показват далеч по-висока компетентност. Тоест, ако се разрастнат още, ще стане напълно възможно да си присвоят държавата изцяло.

62

вагнероФците са свик

преди 1 година

нали да наторяват я пустинята в Сирия, я плодородната и без това украинска земя. FuckThem.

61

Както е тръгнало

преди 1 година

Другарят Пригожин и той ще бъде поканен на среща на 16-тия етаж !

60

Тия

преди 1 година

Рано или късно ще се изпокарат, само въпрос на време е !

59

Анонимен

преди 1 година

Много ще бъдат претрепани и затворени в концлагерите ,много ! Продължавайте като безумци да драпате към запада и ще дойде възмездието ! Операция с кодовото име Слънчев ден ще е краят на слугите на козяк !

58

До 67

преди 1 година

Бе, как да ти кажа! путинофил! а путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! сега за да видиш, че те "уважавам" като една путин ще ти кажа, е вагнер им беха предоставени едни 50 000 затворници да си попълнят там резервите! та ти като една исктиска путин и да сметаш не можеш! :)))))

57

Анонимен

преди 1 година

Еееее, те Вагнер са 9000 човека, ама дали 30 000 жертви. Това е защото са умирали по няколко пъти. Да им се чудиш как продължават да се бият? Или те ще изкарат сега че Вагнер са по-многочислени от руската армия? Пропгандата взе да ви мисли за бавно развиващи се вече. Хехехе.

56

Анонимен

преди 1 година

До Бай ой и като се събуди,какво стана,че не е ясно.

55

Анонимен

преди 1 година

До 65 А ти знаеш ли колко е тоя процент и колко щеше да бъде,ако не беше изнудвал други.И къде точно ги срина,че едни шушляци се крият в градовете сред цивилни като страхливци.Ама господаря нарежда или с атака или няма пари и сега ко ша праим ша умиргаме щото,който дава парите той поръчва и музиката.

54

Анонимен

преди 1 година

До 62 а зелето какво каза . Помощ,помощ побеждаваме помощ.Ама трябват танкове и самолети,че побеждаваме помощ.А господаря ви каза забрави за Крим и Крим вече е забравян никой нищо не казва

53

Бай Ой

преди 1 година

Дедо Жо наля 100 млрд долара (0.4 от БВП) на САЩ и срина рубашките! Прати ги в четвъртия свят на мизерия и изолация! Сега ще налее 150 млрд долара в Тайван (0.6% от БВП) на САЩ и ще срине и Китай. Такъв написан стратег Америка не е е имала от десетилетия. С 1% БВП срина двата основни конкурента. А ЕС си срива безплатно благодарение на другите два срива. Евалапка Джо. Има нещо еврейско в теб

52

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

51

Бай Ой

преди 1 година

Тия блядовееее ша съ самоизтрепат, кой да изпие повече препарати за вана и кой ще изяде повече чипове от откраднати перални. Тая територията все едно я обитава племето на Шака Зулу

50

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Вагнер са ТЕРОРИСТИ,като Френския легион(и в него са затворници и престъпници).Радвам се много че ВСУ ,се справят с тях ,и ги съдят по бързата процедура със разстрел.Слава на Украйна !

49

Къв Вагнер бе

преди 1 година

Вдругиден ще има събрание на ООН. Украйна ще поиска Русия да бъде обявена за военнопрестъпна държава, а Китай ще предложи мирен план. Войната приключи

48

Ямболски цървуль

преди 1 година

Вън от НАТО,ЕС и никакво евро!

47

Анонимен

преди 1 година

Lol. Що за бавноразвиваща се статия :D

46

Българин

преди 1 година

Колкото Рикиса се опитва да унищожи Русия, толкова и тези от Русия искат да унищожат Вагнер. Радослав си е вратар от Баховица. Заключи я тази врата, когато играхма в Луковит. Та, така и завършихме, на нула за нас. БАХОВЧАНИТЕ. Ще му кажа, разбира се. МОЖЕ И ДА МУ Я ИЗПЕЯ. Тази за ВАСИЛКАТА. За Стойнето ще трябва да покани г-жа Ботева. Тя я пее по-добре от мен.

45

Анонимен

преди 1 година

До Сандо На руснаците Азов им вършат друга работа и си прав те не искат никого да избиват,украинците трябваше да свалят оръжието и да се разберат,ама им набиха глупости в главите,че ще им дават оръжия и пари,колкото искат и щели да победят.

44

Анонимен

преди 1 година

Интересно,що не пишете за американците от Моцарт в Украйна ?