788

BG СМЕШКИ 2

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ са виновни ...за всичко !

787

хахахаааа.....

преди 1 година

До Истината 868 ===БГ манталитет....(хладилници,телевизори,перални,компютри,лаптопи,смартфони)

786

Всеки има

преди 1 година

До 870 ИСТИНАТА Е,....Своята истина.А да изкараш 200 000 души от 140 милионна нация е все една да изкараш 9800 човека у нас на Герена да речем!И света може без всеки - дори и без Русия,ако тя продължава да бъде "Империя на злото" и да генерира несигурност и агресия по света!Относно свободата на Европа пак си в грешка.Сталин и Хитлер бяха съдружници и имаха споразумение да поделят света.Първо поделиха Полша,а Хитлер изпревари Сталин и нападна пръв.Ако не бяха САЩ и "ЛендЛийза".....

785

Анонимен

преди 1 година

Няма ли най-накрая да го гръмнат този грозен лилипут?!

784

ИСТИНАТА Е,

преди 1 година

...че светът не може без Русия. Опитайте се да изкарате 200 000 българи на стадиона при -15 градуса. Това е разликата между тях и нас. Ние не отиваме дори до урните, за да спасим страната си от хвърлянето й във войната. Така че, моля тези, които се опитват да омаловажат силата на нацията, изнесла на гърба си свободата на Европа, просто да си купят по един билет и да заживеят там, където всичко е за продажба и всичко е за пари.

783

ОНЗИ

преди 1 година

Идва моментът да се идентефицира величието на РУСИЯ и демагогията на т.н. ЗАПАД !!! Тези дупен...ц..а от т.н. ЗАПАД усещат дебелия и чепат дре...з..дей и ще се разбягат като булевардни дами при полицейска проверка на БАРДАКА !!!

782

Истината

преди 1 година

Путин освобождава украинците от омразната западна технология-хладилници,телевизори,перални,компютри,лаптопи,смартфони.Трябва да живеят свободни и независими от западното влияние.Като свободните руснаци в Сибир-без ток,вода и всякакви следи от технологии!Само с водка и то смесена с антифриз,одеколони и кой знае какво още.Ама кой знае защо те не се съгласяват с него.А той напъва ли та напъва! Но украинците са упорити и не искат!Сигурно защото не са като руснаците.Искат да живеят по свой избор.

781

Анонимен

преди 1 година

Много пъти съм чел Росийская газета.И преди войната никъде не прочетох статия в която да пише за лошо отношение на украйнците към руснаците.Преди войната такава статия нямаше нито една!

780

Младенов Ив.

преди 1 година

Браво! Силни и истински думи!

779

Ицо

преди 1 година

Добра реч, това е грозната истина. Лошото е, че когато се отвори вратата на войната, звертвата започват и от двете страни най-вече върху невинните хора.

778

Пич

преди 1 година

Слушах тази реч, и съм изненадан колко открито и очевино този човек използва улична риторика, характерна за полуграмотните хора от селата. Вече е напълно ясно откъде идват всичко опорки за "прогнилия Запад", за "джендърите и традиционното семейство", за "развращението на децата", и т.н. Изключително ниско ниво. Ясно е също как се координират всички *** по форумите, които на практика повтарят тези "тези" под всяка новина за "Запада". Просто Русия си показа истинското лице.

777

Колкото

преди 1 година

Садам имаше химическо ;)

776

Куку

преди 1 година

Пак от същото,Запада е виновен за всичко!За това,че Раша подложи на геноцид Чечня,Приднестровие,Грузия,Украйна,Сирия,ЧАД.Сега започнаха молбите към Китай да помага.Какво величие,кви пет лева!70% от населението е на външни ***.

775

Анонимен

преди 1 година

русия от много време е управлявана от шизофреници

774

паф

преди 1 година

много точни думи на много добър политик и държавни! Господ да е с вас! - а изкукуригалия бай дънчо само едно си бае: украйна ще победи, украйна ще победи.....и как ще стане това бе, дри-сльо? русия е най-мощната военна и ядрена сила в света!

773

ЕДИН ЧОВЕК

преди 1 година

ОБИЧАМ РУСИЯ!

772

Анонимен

преди 1 година

Някои украински затворници, които се намират в Луганската народна република (ЛНР), отказаха да бъдат включени в списъка за размяна.Някои от украинските военнослужещи се обърнаха към нас с изявление за отказ да бъдат включени в списъка за обмен с държавата Украйна

771

да ама не

преди 1 година

путин изпрати диверсанти в крим , луганс и Донпабс които да воюват срещу законната власт и реве що са били гонени о същата причина турски диверсанти биха били посрещнати в кърджали .и това путин нарича фашизъм и нацизъм -иска хората да не защищават страната и домовете си. и на 24 февруар2022г в 5 часа сутринта навлезе с 250 хилядна армия да ги освободи от тоалетни чинии , телевизори , печки , перални и пр и сега реве че украинците се защищаватат и някои страни им помагат.

770

Анонимен

преди 1 година

путин още като млад и невзра4ен кгб гей си бе глупав а сега е и изкуфял дъртак като добавка

769

Руснак

преди 1 година

Чистата истина!!!