15

Анонимен

преди 1 година

Няма решение съанахме пустиня

14

имаше решение

преди 1 година

Трябваше да не намалявате засаждането на нова гора след преврата. Досега за 34 години щеше да има пораснал повече материал за сеч. Ама вие главно крадяхте, палихте и изнасяхте "обгорена", дървесина. С минимум разходи за подновяване, за да са печалбите на максимум.

13

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическа инфлация няма и няма да има . Това е само усещане за инфлация . Гласувайте за членство до последния българин.

12

Българин

преди 1 година

Не само цената на дървесината е по-висока. Всичко поскъпна при служебните правителства. Поради това и сегашните политици искат да има редовно правителство. Но пък, то си имаше такова, но лидери като тези на Герби, ДПС и ИТН му гласуваха вотна недоверие. Искат само избори да има, за да получават субсидии. А пък, те парите български свършиха отдавна. При това, не само тези за партиите и техните лидери.

11

Анонимен

преди 1 година

Да спре износът на дървесина. ЕС да се топлят на газ и зелена ел енергия.

10

Анонимен

преди 1 година

До 8: какви закони - ти да си чул да се приеме един закон в помощ или защита на хората, няма! Виж за увеличение на заплатките си веднага го приеха с 1 въздържал се. Иначе нормалните закони ги дърчат с години и накрая нищо. Трябва да разберете едно - правителството НЕ ГО интересува за вас, роби.

9

Анонимен

преди 1 година

важното е че племето си бере дърва безплатно. А нормалните, за тях никой не го интересува. Нали онези 240 тулупа си вземат 10 бона заплатка, и отделно по 100 бона под масата чрез рушвети и какво ги интересува за робите. Бееее бееее, спете още офце. А мецду другото редовна практика да се сече без разрешителни и после глоба 1000лв, хахахаха смях

8

Анонимен

преди 1 година

Който реже и преди това убива здрави дървета на гората, бял ден да не види. Не ви щем мебелите от плоскости. Затваряйте.

7

Анонимен

преди 1 година

Има, но закъсня. Отдавна трябваше да се приеме закон за забранана спекулата и да се сложи таван на основни стоки и услуги. Обаче нали точно управляващите карат монополния бизнес, то не им изнася този закон и не са го поръчали на лобистите-изпълнители за приемане.

6

Samo minavam

преди 1 година

Ако има все още останали гори, ще спасите поне тях от резачките на ДПС

5

Hoqsan

преди 1 година

Oooo... ми те подкупните чичковци 20 години и повече си затваряха очите, те пътищата се разбиха и потънаха от претоварени камиони и ремаркета с трупи.., които отиваха къде? В Румъния, в Сърбия, в Гърция... Над 20 години се сече нелегално и на поразия... ама тия където "сякоха" сега ги боли шмайзера щото за тях ще има дърва, ще има и ток, и парички безкрай... а бедните.. знаете какво.

4

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега дърварите, по-късно и мариците. Затваряй!

3

Зозо

преди 1 година

Корнииии, къде са дървата от 60лв? :)))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 1 година

Има да. Да се вземат мерки срещу дървената мафия. Малко невероятно звучи, защото никой не се опълчва на ДПС, ама се налага вече

1

Анонимен

преди 1 година

Скъпо или не- в селата около Карлово пред всяка къща има по 20 кубика пресни, пресни дръвца и лятото ceляндypите ще реват, че заради изсечените гори, които лично са изгорили, им се надоднили съборетините.