108

торбалан

преди 1 година

абе що не показаха как се отъркаля на перона ,тоянекрологпакпадна , иначе потупа по рамото зления , вероятно итрева му е донесъл ... абе ЛГБТ русофоби и либераЦти погледайте скот ритер в тубата ако не знете кой е , американски военен експерт и анализатор ама вашата секта иска да слуша колко е лош путин и колко са миролюбиви фашистките кравари

107

putikaputi-

преди 1 година

Рашистки *** - хиляди, маса, народ - вият, ама на умряло. Търсете си друг работодател. Путев катастрофира.

106

сиромах

преди 1 година

Ходят да го разкарват тоя стар човек,с атрофирал мозък като мечка по панаирите!Да бяха показали по СNN и другите демократични телевизии как бързо се изтъркули горкият кандидат за подпалвач на третата световна война слизайки по трапа от самолета във Варшава!Като нищо ще му залепне релето и виж,че започнала война,ама тоя път ще сърбат попарата на своя територия!

105

Bormann

преди 1 година

Единствената държава в модерната история която никога не е била на колене пред някой е Русия. Всички останали, без изключение, им се е налагало да правят публично феллацио на някой си..... Америка, Европа, Нато, Мато и тн.... Мен като православен Християнин ме кефи този факт, че един от НАС е номер 1 и никой не може да го докосне днес, утре, в другиден :))))

104

баба мара

преди 1 година

имаше неуредени въпроси около комисионните сега всичко е в офшорките нямапроблем продължаваме борбата

103

Анонимен

преди 1 година

Хора, съжалете стария човек! Водят го за ръчичка, инак той не знае как да намери Киев и може да се заблуди и да се отзове в Китай или на Курилските острови. Човекът е отишъл да гушне зеленото смешно джудже и да го нацелува страстно. Мисията е успешна, че като нищо можеше да сбърка адреса и да гушне Путин.

102

Анонимен

преди 1 година

Само си представете, че Русия е победител. А това е сигурно. Дори и само заради това, че ние винаги сме били от страната на губещите.

101

Анонимен

преди 1 година

Укро-наивници.Вие сте оръжието на дедо Байдън,а той е оръжието на Сорос.

100

Анонимен

преди 1 година

Кристалната жена от своя страна и тя се гушна на младия и зеления.

99

Анонимен

преди 1 година

Ами да те са убийци до мозъка на костите си са такива. Вълка козината си мени нрава си не мени сенатора/президент.

98

Байдън за Сърбия

преди 1 година

Според най-скромните оценки общият брой на цивилните, убити по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия, възлиза на над 1700 души, включително почти 400 деца, около 10 хиляди са тежко ранени. Около 1 милион души са останали без вода, 500 хиляди души са останали без работа, хиляди са останали без покрив над главите си. Според ООН 821 души са изчезнали, повечето от които сърби. "Аз предложих да бомбардираме Белград", казва тогава сенатор Делауеър (сега дядо) Байдън.

97

Анонимен

преди 1 година

Едни прегръдки се гледат като от времето на брежнев хонекер и живков. Малкия се гушна в дядо си като в плюшена играчка за лека нощ деца.

96

Zlata

преди 1 година

Във Варшава представянето на Байдън в бронирана капсула добре демонстрира нивото на доверието му в поляците.Няма какво да се каже за украинците - той влезе в бронираната капсула, след като избърса краката си и тръгна по пътеката в цвета на украинското знаме.

95

Анонимен

преди 1 година

о да , потупаха те по рамото ... после ще трябва да се плаща познай кой ще плаща слугите на фащ

94

Анонимен

преди 1 година

Аз бих сложил заглавието така: Нелепият, дементен старец беше представен на администрацията в новата си територия :)

93

Да

преди 1 година

Събраха се два клоуна-единия изперкъл тотално от възрастта си и станал за смях пред целия свят като се губи из Белия дом и другия-професионален клоун.И какво да очакваме от двама палячовци?

92

Анонимен

преди 1 година

само да питам, Памперса разбра ли това или впоследствие са му казали

91

Войната продължава

преди 1 година

САЩ и сателитите им не мислят изобщо за край на войната, а само за нейното продължаване. Ето го и дядо Байдън - голяма подкрепа. Как да дадем повече оръжия на Украйна за да воюва до последният украинец. Давайте, да видим. На следващата годишнина от началото на войната може и да се позамислите за нещо друго.

90

Анонимен

преди 1 година

Леле Зеления как му се гушна само на дедо Бай Дън. Ама умилително! Аууу! Вижте кадрите от репортажа. Сещам се за страстната целувка уста в уста между УКРАИНЕЦА Брежнев и Хонекер.

89

Анонимен

преди 1 година

Само дето дойде след като Путин му разреши! Яде си дъртия човек сладолед насред Киев. Каква война, след като ептролопроводи и газопроводи си работя без проблем? В градовете, дето не са на фронтовата линия с изключение на тези освободени от руснаците, човек свободни си живее. Снощи по новините една"ама ужас". На 50 км разстояние от нея бил ударен военен обект! Донбас от 2014 живеят в укрития и директно се целят цивилни сгради.