16

дедо Ташунко

преди 1 година

РУМЕН миланов бе комсомолски натегач като студент, още тогава неприятен като човек и колега. Само в България се прави кариера, подобна на неговата. Генерал без покритие и фукара без ***. Хич не чета, какви ги дрънка.

15

Анонимен

преди 1 година

ЕК да ни помогне. Известно е как и защо помага ЕС. Най много да ни задължат да направим още лагери за нелегалните емигранти , да ги храним и да ги приобщим тук за вечни времена.

14

SS

преди 1 година

Бг-я е страна на генерали и полковници ,,професори и академици ! Хвани единия,удари у другия !

13

Гешев защо убива

преди 1 година

Защо Главният Прокурор Иван Гешев е обвързан с Двуметрови мутри от Перник които изтезават и заплашват хора! България Северна Корея ли е, защо се репресират Българи !?

12

Анонимен

преди 1 година

МИГРАНТИТЕ СА БИЛИ ЗАДУШЕНИ НАРОЧНО ОТ БЪЛГАРСКАТА ВЛАСТ ЗА ДА СЕ ПЛАШАТ ОСТАНАЛИТЕ И ДА НЕ ИДВАТ

11

Анонимен

преди 1 година

Те вече веднъж даваха пари за ограда, ама вижте наша и вижте гръцката.

10

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ЕС ДА ИЗПРАТИ В БЪЛГАРИЯ - АРМИЯ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРОРИ, СЪДИИ И ПОЛИТИЦИ. СПЕШНО!!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Защо си мисли, че ЕС има ресурс да помогне за нещо? Този генерал не знае ли колко и какви протести има в "развития и благоденстващ" Запад? И как за охрана на тези протести биват изпращани хиляди полицаи и др, въоръжени формирования. Не знае ли, че реално страните от ЕС нямат нормални армии, защото са отменили редовната военна скужба, а доброволни платени военни има все по-малко.,,. и го пращат в Африка да поддържат "реда" в страни с богати залежи на ценни суровини...

8

Анонимен

преди 1 година

ЕС да спре с политиката си на потискане на две трети от света. Това кара хората да си оставят родината. Доскоро имаше войски на страни то ЕС в Афганистан, какво добро направиха? Защо ЕС, ако е самостоятелен субект, приема на Афганистан да бъдат блокирани всички сметки? Как да се вдигне тази държава? Каквото са надробили в Брюксел, това си го сърбаМЕ. Ние, България, какво правим сред вампирясалите западняци? Освен да ги обслужваме? Да сме заместител на предишните има колонии?

7

tot

преди 1 година

За кое бе драги,да спираме тези *** ли,че те ще прилятет и пак няма да ги спрем.Айде по добре да ги заточим в Белене и да бачкат,да учат Български и кой се учовеци,хайде в цивилизацията,но поне няма да мрът гладни !!!

6

Inatut

преди 1 година

До 4И сега милееш за това време и ще завършиш жалкия си животец удавен в чашата с домашна ракия или самопрострелял се, след като си застрелял жена си и комшията, че си ги хванал в крачка. С дъщеря евтина пеперудка и син - батка на амфети.

5

Анонимен

преди 1 година

крайно време е ЕС да започне да охранява границата ни. Мигрантите развалят рахатлъка на наш'те милиционерски генерали.

4

Анонимен

преди 1 година

На тоя сеяндурин ще му направя показно как се пази граница. През 1987 година бях турската граница една от най тежките за охрана. Пречупен терен гори планини дерета но това не ни плашеше. Нарамвахме калашниците и повеждахме кучетата покрай граничната бразда. Стреляхме по всичко което се движи и мърда. Много мечки и вълци избихме защото хора несмееха да доближат границата защото знаеха че ще бъдат застреляни като кучета.

3

Samo minavam

преди 1 година

20 картечници, разположени тук там, успоредно на границата, ще решат всичко. Останалото е алабалистика и рев за кражба на пари.

2

Анонимен

преди 1 година

Да ви имам евроатлантическата пассмина, която дори не може да си пази границите от нашественици.

1

Анонимен

преди 1 година

ЕСКаза оправейте се сами е гари съюза