5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Искат да прибират пари за чадъри, шезлонги и пр. Удавниците не можеш ги елиминираш. Интересно ми е каква ще е новата наредба? Всеки ден само и единствено червен флаг 24/7/365 без каквито и да било изключения ли? Така хипотетично няма да има удавени нали? Българска работа. Не заслужават и един турист да видят.

4

Ицо

преди 1 година

Ясно , нова схема за присвояване на плажове . Тези удавените , не се споменава , колко от тях са удавини на неохраняеми плажове , и колко на охраняеми

3

от Созопол

преди 1 година

Чуждите туристи така се напиват.Миналата година един такъв, с едно много особено дишане, и преди е идвал на плажа,така се беше напил и така беше се приближил до водата, и то на смрачаване.Казах му да ходи да си пие коктейлите във вътрешността на страната, по новата наредба.

2

Анонимен

преди 1 година

Мутроморието е затворена книга. Много хубави детски лета имам там, но вече е някакъв ад, а това презастрояване и бетониране отвращава.

1

Анонимен

преди 1 година

имам ап на морето и си ходя на един плаж дето няма спасители и хора. миналата година дойде един спасител, даже имаше и шезлонзи, ама то било щото хотела зад плажа платил на кмета да си присвои плажа